Keystone logo

Golden Gate University

A logo

Bevezetés

A második egymást követő évben a Washington Monthly a Golden Gate University Amerikai felnőtt tanulók iskolájának első éves iskolai útmutatóját és ranglistáját sorolja fel.

1901 óta szakember

A non-profit Golden Gate University (GGU) több mint 110 éve segíti a hallgatókat szakmai céljaik elérésében azáltal, hogy egyetemi és posztgraduális képzést nyújt számviteli, jogi, adózás, üzleti és kapcsolódó területeken.

A GGU a kaliforniai negyedik legrégebbi, nem profitorientes egyetem, amely 3000 diákot foglal magában, és több mint 68 ezer alumíniumot képvisel. Az egyetemi campus San Francisco belvárosában található. Az esti és a hétvégi órák mellett a legtöbb kurzust és fokozatot teljesen online kínálják.

Küldetés

Golden Gate University felkészíti az egyéneket vezetésre és szolgálatra magas színvonalú, gyakorlaton alapuló számviteli, jogi, adóügyi, üzleti és kapcsolódó szakmák oktatási programjaival - nonprofit intézményként - innovatív és kihívásokkal teli tanulási környezetben, amely magában foglalja a szakmai etika és sokféleség.

Történelem

Golden Gate University a San Francisco YMCA által indított esti előadássorozatot eredetileg az 1850-es évek kaliforniai aranylázában kezdte el. Még akkor is, az előadások középpontjában a gyakorlati kérdések a nap, mint az arany vizsgálata és az angol. Az egyetem első fokozatot átadó programja 1901-ben indult, Kalifornia első esti jogi iskolájának kialakításával. Az órák osztályozásával a Golden Gate törvényes tanulmányokat készített a közönség számára. Négy diák vett részt a jogtudomány első diplomás osztályának. Ma a Golden Gate University továbbra is úttörő szerepet tölt be a felnőttképzésben az üzleti életben és a vezetésben, a számvitelben, az adózásban és a jogban. Mint mindig, a GGU hangsúlyozza a gyakorlati szakemberek által tanított gyakorlati tanulást.

Helyszínek

  • 536 Mission Street San Francisco, CA 94105, 94105-2968, San Francisco

  • USA Online

  • Los Angeles

  • Seattle

Programok

Kérdések