Keystone logo

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

A logo

Bevezetés

Ha úgy dönt, Greenwich School of Business-és Pénzügyőrség (GSBF), Ön választja a tapasztalat, hogy fogja motiválni téged. Mi egy évtizedes nyújtó intézmény széles körű tanfolyamok területén az üzleti menedzsment kezdve oklevelek fok a diákok világszerte.

GSBF elősegíti a magasan képzett szakemberek sok éves kereskedelmi és tudományos tapasztalat. Az átlagos minősítése dolgozó szakemberek GSBF van Posztgraduális 12 éve + szakmai gyakorlat mind a tudományos és üzleti területeken. Kínálunk online rendkívül rugalmas programok, célzott felé szakemberek, akik vezető elfoglalt életét. Diákként GSBF teljes a képzés bármikor - bárhonnan desktop / laptop / tablet vagy bármilyen más mobil eszközön. Emberek, akik alkalmazni a programok a következők:

  • A sikeres vezetők, vezetők és szakemberek, akik szeretnék, hogy előre pályafutásuk során.
  • Ambiciózus, akik szeretnék, hogy gyorsan nyomon követni a választott karrierjét.
  • Azok, akik szeretnék, hogy egy új vállalkozás, vagy hogy a jelenlegi egy magasabb szintre.

Greenwich School of Business-és Pénzügyőrség (GSBF) arra törekszik, hogy a támogató még szigorú tanulási környezetet, hogy a tanulók elérjék a potenciális és sikeresen elérjék karrier törekvéseit. Mi, a GSBF Büszkék vagyunk arra, ami egy professzionális és barátságos környezetet mindazoknak, akik jönnek tanulni velünk.

Világhírű Képesítési

Nagy-Britanniában vannak a leghíresebb egyetemek a világ, beleértve a Cambridge-i Egyetem és a University of Oxford. Az intézmények az Egyesült Királyságban szerzett egy jól megérdemelt hírnevét magas minőségi színvonal és a magas színvonalú oktatás. Tanulmányozva az Egyesült Királyságban, akkor része lehet, hogy az oktatási örökségét.

  • A programok költséghatékonyak
  • Itt lehet tanulni bármikor - bárhol
  • Ideális dolgozó szakemberek

Okok, hogy tanulmányozza velünk

Szakmai: A képesítések kínált GSBF fejlesztették ki, hogy segítsen szerezni szükséges készségek, hogy sikerül, és a különbség a munkahelyen.

MEGFIZETHETÕMinden képesítést kínálnak GSBF megfizethető, mint a hagyományos főiskolák és egyetemek.

Rugalmas: A képesítések szuper rugalmas, felajánlott 100% online. Ezért, ha lehet érni ugyanazt a bármely részén a világnak bármely számítógép / laptop vagy mobil eszközön. Az értékelések egységek / modulok keresztül benyújtása feladatok.

minőségbiztosított: Minden diploma képesítés által odaítélt Egyesült Királyság vezető egyetemek keresztül Top Up útvonalakat.

Helyszínek

  • UK Online

Kérdések