Keystone logo
Guglielmo Marconi University

Guglielmo Marconi University

Guglielmo Marconi University

Bevezetés

Rólunk

A Marconi Egyetem egy világszínvonalú egyetem, amely jelentős nemzetközi kutatást és innovációt folytat. Az egyetem túlmutat a hagyományos akadémiai tanulási környezeten, elősegítve az innovatív tanulási módszerek használatát a fejlett technológiai megoldások és a hagyományos tevékenységek, például az előadások, workshopok és szemináriumok egyesítésével.

A Marconi kutatása a közgazdasági és a művészeti tudományok és az alkalmazott tudományok és technológiák között, a társadalmi változásoknak és a haladásnak megfelelően folytatódik. A megközelítés az interdiszciplináris tudás, készségek és kompetenciák fejlesztésén alapul, különös tekintettel a globális perspektívára. A kiválóság és a minőség iránti elkötelezettség ösztönzi programjainkat, amelyek célja, hogy felkészítsék a diákokat a globális változások kezelésére és a tudományos ismereteik valós élethelyzetekre való sikeres alkalmazására.

Az egyetem arra törekszik, hogy értékeit és küldetését a nemzetközi és hazai diákok igényeinek kielégítésére hozza, különféle tanulmányi lehetőségeket kínálva számukra az egyetemi és posztgraduális szinten, rugalmas ütemezés, folyamatos beiratkozás, online osztályok, virtuális laborok és szimulációk.

Jelenleg sokszínű közösségünk több mint 16.000 hallgatója van a posztgraduális és posztgraduális programokban, 300 kar és egy tudományos tanácsadó csapat több mint 200 szakértőből. A jól felszerelt laboratóriumok támogatják kutatási tevékenységünket, mint például a Marconi Studios, a Filmművészeti és Digitális Média termelési irodája, ahol a diákok tudásukat alkalmazni tudják és gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek.

Küldetés

Marconi küldetése, hogy innovatív és megfizethető, magas színvonalú képzési programokat és tanulási lehetőségeket biztosítson mind a hazai, mind a nemzetközi diákoknak egyaránt, kihasználva a legújabb technológiákat, és válaszoljon a diákok igényeire az akadémiai, személyes és szakmai integritás érdekében.

Ha a Marconi Egyetemen szerzett diplomát, akkor nem csak a legújabb online tanulási technológiákhoz férhet hozzá, hanem az egyetemi szintű tanításhoz, a létesítményekhez és a támogatáshoz.

Aktív partnerségünk a helyi, nemzeti és nemzetközi intézményekkel hozzájárul a fenntartható közös cél eléréséhez, a diákok munkaerő-piaci elhelyezéséhez és előmozdításához.

célok

 • Kiváló minőségű szakmai képzési programok nyújtása.
 • Egy közösség felépítése és a diákok életének gazdagítása az oktatási és szakmai növekedés előmozdításával
 • Ösztönözni kell a diákközpontú tanulást minden szinten, technológiai erőforrások támogatásával, és képzett oktatók és személyzet vezetésével
 • Kiváló oktatási tapasztalat biztosítása tudományos és adminisztratív támogatási szolgáltatások révén
 • Az interdiszciplináris kutatás és innováció előmozdítása
 • A más intézmények közötti együttműködés és kölcsönhatás elősegítése azonos célokkal

Oktatási modellünk

A Marconi tudományos szakértelme gazdag európai oktatási hagyományokra épül, és biztosítja a kutatás és az innováció hozzáadott értékét a tanulási technológiák területén.

A Marconi oktatási modellje egyaránt tartalmaz egy online és kevert formátumot, amely ötvözi a szemtől-szembe és az interaktív tevékenységeket, és elősegíti a diákok és a kar közötti interakciót és az intézményi erőforrások hatékonyabb felhasználását.

A vegyes opció kiválasztásával a szemináriumokat és az egyetemi tanfolyamok egyikét látogathatja az online egyetemi tapasztalatok gazdagításához.

A Marconi Egyetembe beiratkozott tengerentúli hallgatóknak lehetőségük nyílik egy nemzetközi közösségben való részvételre, különböző kultúrákkal szembeni kitettségre és magasan tekintett európai fokozatra, anélkül, hogy el kellene hagyniuk a saját országukat.

Ha online fokozatot választ a Marconi Egyetemmel, közvetlen hozzáférést kap az egyetemi szintű tanításhoz, létesítményekhez és támogatáshoz. Oktatási személyzetünk közvetlenül felelős a saját online tanfolyamok megalkotásáért és tervezéséért, kihasználva a legújabb technológiai megoldásokat, amelyek garantálják Önnek a kiváló minőségű és vonzó tanulási élményt.

Az oktatási tervezés és a digitális technológiák legfrissebb eredményei a SIM-kártya (integrált multimodális rendszer) Marconi Virtual C @ mpus platformjának létrehozását eredményezték, amely az alábbi eszközök integrációját szolgálja:

Ezen a tanulási környezeten belül a multimédiás és interaktív oktatási anyagok (audio / video-leckék, virtuális laboratóriumok, szimulációk, esettanulmányok, tesztek) lehetőséget adnak a diákoknak saját tanulmányi tapasztalatuk testre szabására.

Nemzeti akkreditációk

Olaszország: Az első olasz online egyetem, amelyet az olasz oktatási minisztérium Olaszországban akkreditál

Görögország: A görög Oktatási Minisztérium által akkreditált akkreditált, modern nyelvek és irodalom, pszichológia és oktatási tudományok, valamint az oktatási vezetés, a menedzsment és a feltörekvő technológiák mesterképzése.

Helyszínek

 • Al Khobar

  Al Khobar, Szaúd-Arábia

  • Riyadh

   Riyadh, Szaúd-Arábia

   • Jeddah

    Jeddah, Szaúd-Arábia

    • Cairo

     Cairo, Egyiptom

     • Doha

      Doha, Katar

      • Kuwait City

       Kuwait City, Kuvait

       • Amman

        Amman, Jordánia

        • Manama

         Manama, Bahrein

         Kérdések