Keystone logo
Gulf University for Science and Technology : GUST

Gulf University for Science and Technology : GUST

Gulf University for Science and Technology : GUST

Bevezetés

Mint Kuvait vezető felsőoktatási intézménye, az Öböl-szigeteki Tudományos és Technológiai Egyetem (GUST) küldetése az oktatási kiválóság biztosítása és fenntartása az ismeretek, a kritikus gondolkodás és az innováció ápolására. Ezek a tulajdonságok elsősorban a kutatási környezet kiépítésétől függenek, amelynek képességeit a hallgatók aktív részvételével folytatott posztgraduális tanulmányi programok és az együttműködési kutatási projektek révén erősítik meg. A posztgraduális tanulmányok és kutatás irodája négy irodát foglal magában: posztgraduális tanulmányok, kutatás és fejlesztés, kutatóközpontok és intézményi hatékonyság.

A GUST posztgraduális programjai (jelenleg a Master of Business Administration (MBA) programot élvezik) nemzetközi akkreditációt élveznek, és ezért ígéretet nyújtanak olyan posztgraduális hallgatók számára, akiket elismertek a nemzetközi szabványok szerint , vezetői és vezetői készségekkel, kritikus gondolkodási képességekkel, etikai normákkal rendelkeznek . felkészíti őket arra, hogy megfeleljenek a helyi és a nemzetközi piac kihívásainak.

A Kutatási és Fejlesztési Iroda hangsúlyozza a GUST kutatási eredmények fokozását annak érdekében, hogy megfeleljenek a nemzeti érdekeknek és a nemzetközi normáknak, valamint javítsák az egyetem nemzetközi rangsorolását. A Kutatási és Fejlesztési Iroda tevékenységeinek célja, hogy a GUST-ot a kutatás-alapú tanulási környezet modelljévé tegyék, ami alapvető fontosságú lépés a fenntartható fejlődés biztosítása érdekében.

Az RDO megkönnyíti az oktatók számára, hogy megfelelő forrásokat találjanak kutatási projektjeik és szellemi hozzájárulásaik finanszírozásához . Tanácsot ad az oktatóknak kutatási projektjavaslataik előkészítésével és benyújtásával kapcsolatban. A támogatások megszerzésének esélyeinek maximalizálása érdekében a Kutatási és Fejlesztési Iroda biztosítja, hogy a projekt témái összhangban legyenek a nemzeti prioritásokkal. A Kutatási és Fejlesztési Iroda ellenőrzi az etikai kódexeknek való megfelelést, például a kutatási magatartást, a költségvetési elszámoltathatóságot és a tudományos publikációk minőségét.

A GUST kutatóközpontjai olyan intellektuális kapcsolatokat kínálnak, amelyek biztosítják az együttműködési szellemet a kar, az egyetem és a közösség között. A központok integrált tudományos tevékenységeket végeznek, amelyek magukban foglalják a szemináriumok, műhelyek megtartását, a közös kutatási projektek benyújtását, a látogató tudósok fogadását és a képzéseket.

A posztgraduális tanulmányok és kutatások célja a kutatási alapok és dimenziók gazdagítása, hogy a GUST nevet vezető kutatási alapú tanulási környezetként tegyék közzé .

Helyszínek

 • Mubarak Al-Abdullah

  Masjid Al Aqsa Street, , Mubarak Al-Abdullah

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések