Keystone logo
© TESS
HEC Paris -  Executive Education

HEC Paris - Executive Education

HEC Paris -  Executive Education

Bevezetés

HEC Paris - Executive Education: képzés az üzleti vezetők több mint egy évszázada A Grande Ecole fogalma először be Franciaországban azzal a céllal, hogy a francia ipari, adminisztratív és katonai elit posztgraduális képzésben. Ma HEC Paris (Hautes Etudes Commerciales) közé a krém a Grandes Ecoles és a vonatok a diákok és az üzleti vezetők az élet minden területéről érkező több mint 30 különböző országból. HEC Paris-ban alakult 1881-ben a Párizsi Kereskedelmi Kamara és Iparkamara (CCIP), azzal a céllal, képzés diákok vezetési gyakorlat, hogy megbirkózzon a növekedés az iparban és a virágzó pénzügyi piacokon. 2009-ben, párizsi HEC Executive Education van rangsorolva # 2 Worldwide egyedi tervezésű programok keretében a pool 45 Top posztgraduális üzleti iskolák. HEC Executive Education van # 5 Világszerte az összes végrehajtó oktatási programok is: azt feljebb hat foltok a világ rangsor az elmúlt évben. HEC Paris - Executive Education Az Ön sikere a mi ambíció. A kihívás az, hogy megfeleljen a tiéd. Cégünk célja, hogy segítsen, és a cég növekedését. A tanulási programot kell megtervezni, hogy megfeleljenek a ambícióit, és mi megoldást hozza meg a szívében a tanulási folyamat. Sőt, vesszük a tapasztalat, add hozzá, hogy a mi professzorok, szakértők és tagjai az üzleti közösség, és hozzon létre egy összefüggésében a kölcsönös tanulást. Azt akarjuk, hogy értéke nem pusztán az ismeretszerzést. Ehhez bele három alapvető értékek Tanfolyamaink:

  • Közvetlen hozzáférést biztosít irányítási termelői Konkrétan mi programok futnak a professzorok, akik szintén kutatásokat végeznek és közzéteszi azok eredményeit. Mi kapsz hozzáférést ehhez a munkához, hogy segítsen bepillantást engednek a saját tapasztalat.
  • Nyitott marad Lépj vissza, nézze át a meggyőződés és tedd őket a szempontból. Vegyük a sokszínűség a többi résztvevő és a nő, mint egy ember.
  • Szoros kapcsolatok a vállalati életben A szakok, akkor végeznek projektek saját design találkozik a személyes, valamint a vállalat céljait. Ha az eredmények a projekt vezet új piacokat a cég, vagy jobb működési módszerek, a beruházás megtérülése sima mindenki látni! Franciául, angolul és kínaiul, a szakok, Nyitott Beiratkozási Programok és egyéni programok szállítják Franciaországban és a világ minden tájáról. A tanulási programok maguk az összes nemzetközileg elismert, akár akkreditációs vagy egyszerű hírnevét. Ott van a híres AMBA, EQUIS és AACSB tripla akkreditációt. De vannak még a Financial Times rangsor, amely fel HEC programok között a világ legjobb: Trium Global Executive MBA közösen kidolgozott NYU Stern és a London School of Economics ranglistáján két világszerte, és a HEC Paris már eddig számú európai Business School, minden feltétel együtt.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Paris

    HEC Paris - Executive Education 1, rue de la Libération - 78351 Jouy en Josas cedex, , Paris

    Kérdések