We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

HEC Paris in Qatar

HEC Paris in Qatar

HEC Paris in Qatar

Bevezetés

Katar: A jövő vezetése

Katar a világ egyik leggyorsabban növekvő gazdasága, így nagyon vonzó üzleti célpont.

Katar gazdasági növekedése elsősorban kőolaj- és földgáziparán alapult. A 2030-as katari nemzeti jövőkép szerint azonban a gazdaságpolitika a nem energetikai szektorok fejlesztésére összpontosít. A cél a jelenlegi szén-dioxid-alapú gazdaság átalakítása fejlett, versenyképes és tudásalapú gazdasággá.

HEC Paris in Qatar

A HEC Paris 2010 júniusában csatlakozott a Katari Alapítványhoz, világszínvonalú Executive Education programokat és kutatási tevékenységet hozva Dohába és a régióba. Ez az első európai partner az oktatási városban.

Ebben az összefüggésben a HEC Paris teljes körű menedzsment programokat kínál, beleértve Katar első nemzetközi Executive MBA-ját (a Financial Times 2019-ben világranglistán az első helyen szerepel), egy speciális mesterképzést a stratégiai üzleti egységmenedzsmentben , valamint a nem diplomás menedzsmentet vezetőknek szóló programok, Executive rövid programok formájában. A HEC Paris, a világ egyik vezető vezetői oktatási programjainak szolgáltatója az elmúlt 8 évben, egyedi tervezésű programokat is kínál egyéni vállalatok számára.

A programok és kutatási tevékenységek HEC Paris in Qatar építik a vállalatok versenyképességét a globális gazdaságban, és teljes mértékben igazodnak a 2030-as Katari Nemzeti Vízióhoz, hogy támogassák Katar fejlett, versenyképes és tudásalapú gazdasággá alakulását.

Akadémiai tudásunk megosztása

A HEC Paris évek óta kutatási irodát működtet Katarban. Elősegíti a HEC Paris hozzájárulását a tudásalapú gazdasághoz Katarban, és gazdagítja vezetői fejlesztési programjainkat. A Kutatási Iroda a legkorszerűbb betekintést és megoldásokat hoz létre a vezetés, a menedzsment és a felnőttkori tanulás területén. Gondolatvezetési rendezvényeket szervezünk, és könyveket, cikkeket, helyi esettanulmányokat és egyéb multimédiás tartalmakat teszünk közzé, hogy segítsük kurzusunk résztvevőit tanulási útjaikon. Szigorú és alkalmazott kutatásokat végzünk Katarban helyi szakértőinkkel és szervezeteinkkel. Egyformán kapcsolatot tartunk oktatóinkkal és kutatópartnereinkkel a világ minden tájáról, hogy közösen alkossunk válaszokat a mai és a holnapi kihívásokra. Ezáltal biztosítjuk, hogy kutatásaink mindig összhangban legyenek a katari nemzeti jövőkép igényeivel és igényeivel, az Egyesült Nemzetek Felelősségteljes Vezetési Oktatásának Global Compact Principles of Responsible Management Education (PRME) és a fenntartható fejlődési célokkal (SDG). További információért forduljon Wolfgang Amann professzorhoz az [email protected] címen.

Felszerelés

Korszerű helyiségek a díjnyertes 52 emeletes Tornado-toronyban, a West Bay-ben-Doha üzleti központjában.

A létesítmények kényelmes és könnyen megközelíthető helyet biztosítanak a HEC Paris programjaihoz, miközben lenyűgöző kilátást nyújtanak a városra.

Partnerség

A Katar Alapítvány 1995-ben alapította Hamad Bin Khalifa Al Thani sejk, Sheikh Sheikh rendelete alapján. A Katari Alapítvány magán, nonprofit szervezet.

A Katar Alapítvány küldetése , hogy ápolja Katar jövőbeli vezetőit. Példával és tapasztalatainak megosztásával az Alapítvány nemzeti, regionális és nemzetközi szinten is hozzájárul az emberi fejlődéshez. Az Alapítvány minden tevékenységében előmozdítja a kiválóság kultúráját Katarban, és előmozdítja szerepét egy innovatív és nyitott társadalom támogatásában, amely a tudásalapú gazdaság fenntartható emberi kapacitásának, társadalmi és gazdasági jólétének fejlesztésére törekszik.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Doha

    Tornado Tower, 16th Floor P.O Box 5825 , , Doha

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések