Keystone logo
Henley Business School Finland

Henley Business School Finland

Henley Business School Finland

Bevezetés

Bekapcsolódás az üzleti életbe. Elkötelezettség veled.

Szeretnénk felszerelni hallgatóinkat az eszközökkel és képesítésekkel, hogy fejlődjenek és sikeresek legyenek a változó és kihívásokkal teli időkben.

Rólunk

Az 1945-ben alapított Henley Business School az Egyesült Királyság első üzleti iskolája, és Európa egyik legrégebbi és legelismertebb iskolája.

A Financial Times és a The Economist folyamatosan rangsorolunk a világ 50 legjobb üzleti iskolája között. Mi is azon kevés üzleti iskola között vagyunk - a világ legjobb 1% -a -, akik háromszor akkreditáltak oktatóink és outputjaink minősége és képességeiért.

A Henley Business School szigorú, kihívásokkal teli és karrier-orientált programokat kínál, amelyek magas szintű tanulási követelményeket támasztanak. Ösztönző koncepciókkal és új gondolkodásmóddal mutatják be Önt, amely azonnal alkalmazható a munkahelyen. Sőt, meg fogja tudni tudni alkalmazni az ismereteket a valós helyzetekben. Az eredmény kézzelfogható, jelentős és tartós.

A Henley Business School több mint 30 éve nyújt magas színvonalú oktatási programokat Finnország számára. Ma Finnországban portfóliónk magában foglalja a világhírű Henley Executive MBA-t, a Henley Professional Certificate in Executive Coaching-t, valamint testreszabott és nyílt vezetői oktatási programokat.

Ambíciónk

Célunk, hogy felhatalmazza az egyéneket nagyszerű szakemberekké és kiemelkedő üzleti vezetőkké váljon, akik tisztán gondolkodnak, magabiztosan és meggyőzően cselekednek. Erősségünk a megközelítésünkben rejlik. Lehetővé teszi az emberek számára, hogy jobban megértsék magukat és felelősségüket, miközben összekeverik a sikeres üzleti gyakorlatot és elméleteket.

Mindig arra törekszünk, hogy fejlesszünk mindent, amit csinálunk, és elismerést szerezzünk:

 • Igazi nemzetközi üzleti iskola lenni
 • A tanulási tapasztalataink kiválósága
 • Világszínvonalú kutatás és gondolkodás
 • Közösségi érzetünk és felelősségvállalásunk
 • Hálózataink erőssége
 • Az iparral való kapcsolataink szélessége és mélysége

Érdekes, koncentrált és megkülönböztető üzleti iskola leszünk.

119881_pexels-photo-1249158.jpeg

Legyél az a vezető, aki törekszel lenni

Diákjainkat mélyebb és szélesebb körű ismeretekkel látjuk el arról, hogy mi az üzleti életben aktuális, releváns és helyes - és ezzel lehetővé teszik számukra, hogy rendkívül tehetséges, felelős vezetőkké váljanak.

A legújabb elméletek, ismeretek és gyakorlatok egyesítésével egy szenvedélyes elszántsággal segíti hallgatóinkat abban, hogy a lehető legjobb legyenek. Mindannyian az üzlettel foglalkozunk, de még inkább önnel foglalkozunk.

Mindannyiunknak eltérő motivációi vannak és egyedi képességeik vannak. A Henley-nál üzleti vállalkozásunk az, hogy segítsen Önnek kiaknázni a lehetőségeit azáltal, hogy felszabadítja a valódi és még képesebb embert. Minden szinten kapcsolatba lépünk veled, hogy bizalmat, készségeket és összpontosítást nyújtsunk kihívásaink kezelésére és a kitűzött célok elérésére.

A Henley élmény

"A Henley tapasztalata ötvözi az ismeretek, a személyes készségek és a viselkedés fejlesztését a legkorszerűbb tanítási és tanulási környezetekkel, valamint annak az erős bizalomnak az öröklésével, miszerint a vagyonteremtés szerepe a társadalomban az, hogy mindenkit jobbá tegyen, nem pedig csak néhányat." minden szinten megjelenik olyan ember, akinek az értékei és attitűdjei annyira róluk szólnak, mint képességeikről, és akik hozzájárulnak egy jobb jövő építéséhez az élet minden területén. "

John Board professzor, a Henley Business School dékánja

Hármasakkreditált üzleti iskola

Büszkék vagyunk arra, hogy a világ mindössze 88 üzleti iskolájának egyike vagyunk, és hármas akkreditációval rendelkeznek a vezető brit, európai és amerikai akkreditáló testületeknél: AMBA, EQUIS és AACSB.

Hármasakkreditált státuszunk a világ üzleti iskoláinak első 1% -ába helyezi bennünket, és megerősíti a hallgatóinkat, a program tagjait és szervezeteinket, amelyekkel együtt dolgozunk, tanfolyamunk és oktatóink minősége és magas színvonala mellett.

Az akkreditáló testületek mindegyike létezik az üzleti oktatás színvonalának emelésére, és mindegyikükkel szigorú folyamaton megyünk keresztül, amely olyan aspektusokra terjed ki, beleértve a tanulási tapasztalatokat, a karokat és a kutatást.

AACSB

"Az AACSB nemzetközileg elismert, speciális akkreditációt nyújt az üzleti és számviteli programok számára alapképzésben, mesterképzésben és doktori szinten. Az AACSB akkreditációs szabványok kihívást jelentenek a középiskola utáni oktatók számára, hogy kiválóságra és folyamatos fejlesztésére törekedjenek üzleti programjaik során.

Az akkreditációs folyamat az iskola küldetésének, oktatói képesítéseinek és tanterveinek átfogó áttekintése, és magában foglalja az önértékeléseket, a szakértői értékeléseket, a bizottsági áttekintéseket és a mélyreható stratégiai tervek kidolgozását. Az akkreditáció biztosítja, hogy a hallgatók tanulmányi területük szempontjából leginkább releváns tananyagok legyenek, és felkészítik őket arra, hogy a diploma megszerzésekor hatékony vezetők legyenek. "

EQUIS

"Az EQUIS alapvető célja, az EFMD küldetésével összefüggésben, a vezetői oktatás színvonalának emelése az egész világon.

Az EQUIS az intézményeket egészében értékeli. Nemcsak a végzettségi programokat, hanem az intézmény összes tevékenységét és alegységeit is értékeli, ideértve a kutatást, az e-tanulási egységeket, a vezetői oktatás nyújtását és a közösségi tájékoztatást. Az intézményeket elsősorban a menedzsment oktatására kell fordítani.

Az EQUIS egyensúlyt keres a magas tudományos színvonal és a vállalati világgal folytatott szoros kölcsönhatás által biztosított szakmai relevancia között. Az EQUIS által akkreditált intézményeknek nemcsak tevékenységük minden általános dimenziójában, hanem magas szintű nemzetközivé válásában is bizonyítaniuk kell. "

AMBA

"Az akkreditáció az MBA Szövetség elkötelezettségének középpontjában a globális posztgraduális menedzsment oktatás területén a szabványok kidolgozása iránti elkötelezettség.

Szigorú értékelési kritériumaink biztosítják, hogy csak a legmagasabb szintű programok, amelyek bizonyítják a tanítás, a tanterv és a hallgatói interakció legjobb standardjait, elérjék az MBA Szövetség akkreditációját.

Úgy gondoljuk, hogy az akkreditált programoknak a legmagasabb színvonalúaknak kell lenniük, és tükrözniük kell a változó tendenciákat és az innovációt a posztgraduális vezetői oktatásban. "

Helyszínek

 • Helsinki

  Pohjoisesplanadi 35 E, 00100, Helsinki

  Kérdések