Keystone logo
HHL Leipzig Graduate School of Management Globális Executive MBA (Emba)
HHL Leipzig Graduate School of Management

Globális Executive MBA (Emba)

21 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 45 000 / per year

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Global Executive MBA

PROGRAM START

Ősz (október eleje)

Belépési követelmények

Első fokú bármely tudományterületen
Legalább 5 év posztgraduális szakmai tapasztalattal
Nagyon jó angol nyelvtudás
HHL / EADA online teszt (vagy GMAT / GRE)

Alkalmazás határidők

Augusztus 31 - rendszeres határidő
Január 31. - a korai beiratkozási arány 15% kedvezménnyel
Május 31 - korai beiratkozási arány 10% kedvezménnyel
Július 30 - ösztöndíj pályázatok

Program hossza

21 hónap
8 lakossági héttel követő 3 naptári évben
(40 nap az irodában)

Diákok

15-20 diák egy osztályban, átlagéletkor: 35
80% a nemzetközi hallgatók

Nemzetközi szempontból

2 vagy 3 lakó hét neves üzleti iskolák a feltörekvő piacok (Brazília, Kína, India)
Több mint 300 partner egyetemek

rangsor

Financial Times Executive MBA rangsor 2014:

 1. számú előmeneteli világszerte Financial Times európai üzleti iskolák, Copyright 2014:
  Top 3 MBA Németország alapító Egyesület Német Science Indítási Radar 2013: Németország legjobb vállalkozó egyetem

Az oktatás nyelve

100% English

Akkreditációs

AACSB, ACQUIN, AMBA

5

A program felépítése

Program-kísérő vezetői coaching és innovatív vezetői képzés

A Global Executive MBA EADA és HHL készít, hogy a munka egy globalizált és rendkívül versenyképes üzleti környezet és végigvezeti Önt szintű ismereteket, amelyek nélkülözhetetlenek a sikeres folytatásához menedzsment fejlesztési folyamat.

Akkor kapnak vezetői képességek, hogy felgyorsítsa a szakmai és személyes fejlődés, ami versenyelőnyt mind az Ön és a cég, ahol dolgozik.

A program lesz teljesen angol nyelven, és középpontjában a jellemzőit és hasonlóságok az üzleti gyakorlatok a nyugat-európai országok (különösen Németország és Spanyolország). Emellett a résztvevők betekintést nyernek a gazdaság és a kultúra a kínai, a brazil és az indiai piac a mi Global Executive partner egyetemeken.

Az új struktúra a 21 hónapos program alkalmas arra, hogy a szakmai és személyes igényeinek nemzetközi vezetők. Ahhoz, hogy az "MBA" kettős diplomát HHL és EADA résztvevők, hogy sikeresen át minden modulok, 2-ből 3 felajánlott választható modulok és a végső Diplomamunka.

A Program - A magas megtérülést

EADA és HHL kialakították saját gyakorlati, aktív és részvételi megközelítés a hangsúlyt a "learning by doing". A módszer tükrözi cégek iránti kereslet szakemberek készségeket, mint például a kapacitás, hogy tükrözze, képes fellépni a változással szemben, a sokoldalúság dolgozni multifunkcionális csoportok és alkalmazkodóképessége a kihívások kezelésére a globális környezetben. Célunk az, hogy egy magas megtérülést. AJÁNLUNK:

 • Kettős MBA diplomáját a két vezető irányítási intézmények
 • Üzleti oktatás a legmagasabb szinten a state-of-the-art ismeretek és egy nagyon praktikus megközelítés
 • Speciális tanfolyamok célja, hogy összehasonlítsuk a különböző országok a világ, különös tekintettel a BRIC országok (Brazília, Kína, India)
 • Interkulturális és interperszonális képzés különböző csapatok
 • Támogatása dedikált végrehajtó edzők és vezetői képzés során a program
 • Kapcsolat neves gazdasági szakemberek betekintést nyújt a bevált gyakorlatok vállalatok szerte a világon
 • Csere az üzleti tapasztalatok társaik és a szakértők különböző iparágak és országok

Core modulok

A Global Executive MBA program egyesíti a state-of-the-art menedzsment ismeretek és készségek a nemzetközi orientáció. EADA és HHL saját gyakorlati, aktív és részvételi megközelítés a hangsúlyt a "learning by doing". A modulok tanított HHL (Németország) és Barcelona (Spanyolország).

 • Fundamentumok Közgazdaságtudományi
 • Marketing, logisztikai és innovációs
 • Vezetői képességek
 • Pénzügyi és számviteli
 • Stratégia

választható modulok

A Global Executive MBA Program készíti fel a munka egy rendkívül versenyképes, globalizált üzleti környezetben. A tudás a különböző kultúrák és a jövőbeli piaci elengedhetetlen. Ezért a tananyag magában foglalja a 3 legfontosabb feltörekvő piacok: Brazília, Kína és India. A résztvevők válassza a 2, a 3 választható modulok. Az is lehetséges, hogy részt vegyen az összes 3 modul.

Diplomamunka

A dolgozat egyik fontos része a Global Executive MBA. A dolgozat egy lehetőség a résztvevők számára, hogy alkalmazza a tudást szereztek az MBA megoldani valós üzleti problémák.

Kétféle tézisek, hogy a résztvevők válasszon:

Business Consulting Projekt

Az üzleti tanácsadási projekt lehetőséget ad arra, hogy a kutatás valódi szervezeti kérdések egy szem képező konkrét ajánlásokat.

vállalkozói Projekt

A vállalkozói projekt célja a résztvevők, akik szeretnék, hogy hozzanak létre saját vállalkozást. A projekt egy üzleti tervet, hogy hogyan, hogy egy új termék a piacon.

Vezetőképzés és Vezetőképző

Egy nagyon versenyképes és változékony üzleti környezet, igazi vezetés teszi a különbség a siker és a kudarc.

Ezért nagy hangsúlyt fektetünk vezetői tanfolyam, és fogják képezni a kulcsfontosságú kommunikációs készség. A teljes program kínálunk résztvevők Executive Coaching ülések, amelyek során új felismerések kapcsolatban a céljait. Olvassa el itt néhány élményt a "Személyes edző".

Sőt, a résztvevők fogja használni az egyedi NeuroTrainingLab at EADA, technológiai és pedagógiai innováció elősegítése a szociális kompetenciát.

Menetrend

A program fut 21 hónap, 8 lakó hétig 5 különböző helyszíneken. Minden mag tanfolyamok tanítják HHL és EADA, míg a választható modulok lezajlik legmagasabb rangú üzleti iskolák Brazíliában, Kínában és Indiában.

class Profile

Egy igazán sokszínű hallgatói szervezet

Mi teszi a program valóban egyedülálló a hálózat résztvevőinek minden osztály nagyon heterogén és nagyon nemzetközi háttérrel, Ugyanakkor megosztás hasonló célok mentén az út a sikerhez. Az osztálytársak különböző háttérrel szempontjából a kultúra és az oktatás, és hogy kiterjedt az élet és a munka tapasztalat az osztályterembe, hogy a program egy nemzetközi és multikulturális találkozóhelye.

A diákok a jelenlegi osztály kiemelkedő, sokszínű és motivált csoport diák képviselő 11 különböző nemzetiségű (Bulgária, Brazília, Kolumbia, Csehország, Németország, Olaszország, Peru, Spanyolország, Dél-Afrika, USA, Vietnam). Ennek tagjai változatos csoportja átlagosan 12 éves szakmai tapasztalat olyan területeken, mint az IT, az orvostudomány és a finanszírozás. Az átlagos életkor a résztvevők 37.

Ennek tagjai változatos csoportja átlagosan 10 éves szakmai tapasztalat olyan területeken, mint az E-kereskedelem, IT, Green Technology, Marketing, gyógyszertár, logisztika, turizmus, Nagybani, tanácsadás, média és banki.

class Statisztika

 • Átlagéletkor: 37
 • Korosztály: 31-52
 • Osztálylétszám: 20
 • Százalékos aránya nő: 20%
 • Átlagos szakmai tapasztalat: 12 év
 • Százalékban nemzetközi diákok: akár 80%
 • Átlagos képviselt országok száma: 11
9.

Nemzetközi

Kívül a doboz - a nemzetközi gyakorlatot

Nemzetközi kompetencia elengedhetetlen üzleti vezetője. Globális partnerség tehát az egyik legfontosabb eszköz. A program keretében fog tanulni öt különböző ország (Brazília, Kína, Németország, India és Spanyolország) ba reputated partner egyetemeken. Akkor kapnak széles körű nemzetközi tapasztalatok és tanulni a diáktársak, valamint a nemzetközi kar.

A Global Executive Partners

EADA Business School - Barcelona, ​​Spanyolország

EADA nemzetközi üzleti iskola található Barcelona. Kínál programokat Masters, MBA és az Executive Education. EADA MBA program közé sorolható a 100 legjobb MBA program a világon a The Economist és a Financial Times. Emellett EADA következetesen rangsorolva az első négy között üzleti iskolák Spanyolországban. A 2012-es Financial Times European Business School rangsor EADA elérte a 27. helyet. Az MBA program EADA már kivételesen magas rangú előmeneteli (Financial Times rangsor 7. világszerte) és a 20. érték arányt. EADA által akkreditált AMBA és EQUIS.

Business School São Paulo - Brazília

BSP 1996-ban alakult. 2011-ben a BSP-ben választották meg az egyik legjobb latin-amerikai iskolák szerint Amerikában Economia. Az iskola is megválasztották az első üzleti iskola Brazíliában és harmadik Latin-Amerikában szerint QS Top MBA rangsor 2010-ben.

Lingnan (University) Kollégium, Szun Jat-szen Egyetemen - Guangzhou (Kanton), Kína

Származott 1888-ban, Lingnan (Egyetem) College egy üzleti iskola elhelyezve, mint a vezető üzleti és gazdasági oktatást nyújtó és kutatóintézet Dél-Kínában. A Lingnan MBA és Emba programok által akkreditált AMBA és Lingnan (University) Kollégium EQUIS akkreditált. A Forbes magazin helyezte a főiskola MBA program a harmadik a "legértékesebb Full-time MBA programok Kínában" és 2009-ben, Lingnan MBA program rangsorolt ​​4. a legbefolyásosabb MBA Kínában.

Indian Institute of Management - Calcutta, India

Az elképzelés az Indian Institute of Management (IIM), hogy jelennek meg, mint egy nemzetközi kiválósági központ valamennyi aspektusának menedzsment oktatás gyökerezik az indiai szellemiség és társadalmi értékek. Az elmúlt négy évtizedben, IIM Kalkutta vált Ázsia egyik legjobb üzleti iskolákban. Ma ez vonzza a tehetséget Indiában - olvasztótégelye egyetemek, az ipar és a kutatás. Az iskola által akkreditált AACSB, AMBA és EQUIS.

A híres Kar

HHL és EADA kar biztosítja a tökéletes keveréke az elméleti és gyakorlati módszereket. Tanfolyamok tanítják a tapasztalt és híres előadók kiemelkedő eredményeket elért szakértelem alattvalóik.

HHL Partner Egyetemek

Nemzetközi kompetencia elengedhetetlen üzleti vezetője. Globális partnerség tehát egyik HHL legfontosabb eszközeit. Mi szolgálja a mi szelektív hallgatók száma több mint 130 partner egyetemeken szerte a világon.

Karrier

Fókuszban a hallgató

Emellett az executive coaching Karrier Szolgálat EADA és HHL egy nagyon egyéni karrier szolgáltatást. Tudja, hogy mit akar - egy kihívásokkal teli, karrierjét potenciál elősegítése.

Tudjuk, hogyan kell segíteni, hogy e cél elérése érdekében azáltal, hogy fontos üzleti kapcsolatok és előrelépési lehetőségeket közvetlenül az Ön számára.

Egyéni karrier stratégia

 • Egyéni tanácsadás ülések
 • Karrier Potenciális elemzés
 • Karrier terv írása

alkalmazás előkészítése

 • CV & kísérőlevél írás
 • Interjú elkészítése
 • Esettanulmány képzés

Munkakeresés

 • HHL Online toborzás Platform
 • Absztrakt könyv
 • Hozzáférés a HHL Network és a vállalati partnerek

Alkalmazás

Csatlakozz a következő EMBA osztály!

Belépés a Global Executive MBA program rendkívül versenyképes. Tudatosan ki egy sokszínű hallgatói szervezet, amely tükrözi a különböző hátterű, kultúrák és nemzetiségek, valamint széles körét öleli fel a személyes érdekek és a szakmai ambíciók.

Beiratkozás zajlik évente egyszer tanulmányok kezdődő október elején. Mi működik a gördülő felvételi folyamat. A Felvételi Bizottság értékeli, és választ ad a kérelmet követő egy hónapon belül kézhezvételét követően. A következő körben, majd magában egy interjú az egyik program irányítja.

Felvételi kritériumok

 • A kitöltött első fokú bármely tudományterületen egy elismert egyetemen
 • Posztgraduális szakmai tapasztalat, legalább 5 év. Átlagban, a diákok a Global Executive MBA 12 éves szakmai tapasztalattal.

Alkalmazási Dokumentumok

Kérjük, adja meg az alábbi pályázati dokumentumok feltöltésével fel őket az online alkalmazás platform. A pályázóknak be kell nyújtaniuk a következő pályázati dokumentumok:

 • Önéletrajz
 • Motivációs levél
 • Végső átirat és oklevelet
 • Igazolása legalább 5 éves releváns szakmai tapasztalat
 • Igazolása nagyon jó angol nyelvtudás
 • 2 ajánlólevél
 • EADA / HHL internetes Felvételi Test (GMAT alternatívaként / GRE)
 • Company támogató levelet
 • Útlevél fénymásolata
 • igazolványkép

Alkalmazás határidők

 • Január 31: korai beiratkozási arány 15% kedvezménnyel
 • Május 31: korai beiratkozási arány 10% kedvezménnyel
 • Július 30: minden, az alkalmazása egy ösztöndíjat
 • Augusztus 31: minden, az igénylő a Global Executive MBA program

Díjak és Finanszírozás

A megtérülő befektetés

A jelenlegi tandíj teljes Global Executive MBA eurót 45000 - beleértve:

 • Akadémiai anyagok (könyvek, jegyzetek, mappák és egyedi engedély Harvard egyetemi anyagok)
 • Transzfer vállalati látogatások minden alap-és választható modulok
 • Üdvözöljük és záró vacsorát az összes modul
 • Teljes ellátás a EADA Lakossági Training Center
 • Félpanziós ellátás során a moduláris hétig HHL (The Westin Leipzig Hotel)
 • Félpanziós ellátás során a Nemzetközi választható modulok (Brazília, Kína, India)

A jelentkezőknek, akik jelentkezni a programra január 31/31 május részesülnek a díjcsökkentés mértéke 15% / 10%. Az Early Bird kedvezmény jár azoknak, akik feltöltötte az összes kötelező okmányok és kérelmet nyújtott be a fenti határidők és sikeresen teljesítették az interjú, valamint a HHL Entry Test által február végén / június. Annak érdekében, hogy jogosultak legyenek a Early Bird kedvezmény a kifizetés a tartási jutalék meg kell érkeznie a március végén / július. Bízunk benne, hogy megkapták a pályázati dokumentumok. Szeretnénk, hogy az Ön kiváló szolgáltatást és támogatása kiemelkedő és rendkívül motivált jelölteket. Csatlakozz a következő Global Executive MBA osztály!

Fizetési feltételek

Miután beengedték, kérünk egy betét 10% (EUR 4500) 4 héten belül annak érdekében, hogy biztosítsa a helyét a programban. A fennmaradó költségeket kell fizetni három részletben.

finanszírozási lehetőségek

Miután bevezették HHL akkor lehet alkalmazni, a hallgatói hitel és különböző oktatási források.

Információ az adófizetők Németországban

A tandíj a Global Executive MBA Program, valamint a tanulmányaival kapcsolatos költségek (beleértve. utazás és szállás) levonhatók az adóból a várt szakmai költségek. Részletes információért forduljon jogi adótanácsadó.

Alumni és hálózati

Csatlakozz a globális hálózat

A résztvevő a Global Executive MBA program, akkor lesz egy egész életen át tartó tagja az alumni szervezetek és kap hozzáférést egy erős nemzetközi üzleti hálózat alapja a hosszú hagyománya a két együttműködő üzleti iskolákban.

Öregdiák dolgozik szerte a világon, ami több tucat országban, és a különböző nagy értékű iparágakban. Kínálunk több, mint egy fokozat. A személyes tapasztalatok osztálytársaival és professzorok egy életre.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok