Keystone logo

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

A logo

Bevezetés

Elkészítjük, motiválni, hogy a diákok, hogy a különbség a világ

A diákok, öregdiákok, oktatók és dolgozók a Maurice A. Deane School of Law Hofstra Egyetemen, a törvény nem csak valami kell tanulmányozni - ez kell élni. Tájékoztatja a karrier, az életünkben és a kölcsönhatások polgártársaink. Ez az az eszköz, ami által, hogy hatást a világon.

Bíróságok, ügyvédi irodák és a munkáltatók felismerik a jelentőségét a Juris Doctor (JD) származó Hofstra törvény, vagy egy bizonyos fokú a mi közös JD / MBA és JD / MPH program, mert tudják, hogy a diplomások híresek jogi ismeretek, felkészültség és nyugalom .

A tanterv fejlődik évente kezelésére változások a törvény és a gyakorlat, mint amikor a közelmúltban lett az egyik első törvény iskola az országban, hogy létrehozzanak egy olyan kötelező első év során a nemzetközi jogot. Diákjaink már régóta részt vesz a klinikákon, ösztöndíjak, externships és pro bono lehetőségeket, nekik valódi ügyvéd tapasztalat - gyakorló mellett veterán ügyvéd - mielőtt érettségiztem. Miután elindulna a karrier a választás, ügyvédek is jönnek Hofstra törvény, hogy elősegítsék a fejlesztési programok, mint a Master of Laws (LL.M.) amerikai Jogi Tanulmányok vagy családi jog.

Hofstra törvény ad otthont mintegy 850 diák, öregdiák alap több mint 11.000 tagja van, 51 adminisztrátorok és a kiváló főállású oktatók 46 főállású oktatók, 6 vendégtanárok és közel 60 velejárója professzorok, köztük sok tudós felismerte a nemzeti és nemzetközi szakértők a saját területén.

A Maurice A. Deane School of Law része Hofstra Egyetem és teljes mértékben akkreditált a Tanács a Hatóság Jogi Oktatási és Felvételi a Bar az American Bar Association.

Mission & History

A misszió a Maurice A. Deane School of Law hogy előkészítse, motiválni a diákokat, hogy a különbség a világ, miközben haladunk fontos gondolatokat a jogi akadémia, a szakma és a társadalom - a hatásgyakorlás a miénk.

1970 óta általunk nyújtott átfogó, kortárs jogi oktatás, hogy a diákok, segítve nekik, hogy jól képzett, tájékozott és etikai ügyvédekre. Van egy története, hogy érdemi hozzájárulást a helyi és nemzeti párbeszédet mintegy kényszerítő társadalmi kérdésekről. Mi ragaszkodunk létre, ahol a diákok, tanárok, bírók, ügyvédek, tudósok és szakemberek a különböző tudományágak jönnek össze, hogy szélesítse mindenki kilátásai és előre igazságosság mindenkinek.

Mivel a mi kezdetektől, mi elhittük az értéke egy oktatási átitatott jogi elméleti és gyakorlati tapasztalattal. Mi voltunk az elsők iskola az országban, hogy fogadjon el a klinikai oktatás a tananyag, és már szolgált sok éven át, mint a regionális központ az Országos Intézet Trial Érdekvédelmi (NITA).

Helyszínek

  • 121 Hofstra University , 11549, Hempstead

Kérdések