Keystone logo
Humboldt State University - A California State University campus

Humboldt State University - A California State University campus

Humboldt State University - A California State University campus

Bevezetés

Humboldt Állami diákok élvezik a rendkívüli főiskolai tapasztalatok, figyelembe kis osztályokat tanított a professzorok, akik ismerik őket név szerint. Ők élni és tanulni az egyik a világ legszebb-közeli ősi vörösfenyő erdők, hegyek és a strandok. Mi található 275 mérföldre északra San Francisco városában Arcata, amely elismerten az egyik a Nyugat legjobb egyetemi városokban.

Humboldt Állami egy közintézmény, és része a 23-campus California State University rendszer. A teljes munkaidőben egyetemi tandíj csak 7194 $ évente, mi vagyunk az egyik legjobb felsőoktatási értékek a nemzet.

Van több mint 8700 diák és 570 kar tagjai. Kínálunk széles skáláját egyetemi választások, a 48 szakon és 12 doktori programok 3 Colleges. Kar tagjai közül az első a tanárok és kutatók a saját területén. Programok a természeti erőforrások és a tudományok országosan ismert, míg a vizuális és előadóművészetek is népszerű tanulmányi területen. Az egész tanterv, a diákok megtalálják a hosszú ideje elkötelezett a társadalmi és környezeti felelősség.

Voltunk alakult, mint a Tanítóképző Főiskola 1913-ban. Az elmúlt évszázadban, lettünk egy intézmény kizárólag arra koncentrál a tanárképzés egy teljesen akkreditált egyetem kiterjedt kutatási lehetőségeket. Voltak sok változtatás az évek során: Mi már évek óta az úgynevezett Humboldt Állami Általános Iskola, Humboldt Állami Tanítóképző Főiskola, Humboldt State College, CSU Humboldt és 1974 óta, Humboldt Állami Egyetem.

Diákjaink rengeteg lehetősége van a gyakorlati tanulás professzorok foglalkozik a kutatás és a közösségi szolgáltatások. A Korall-tenger, például egy oceangoing hajó elsősorban egyetemi kutatás. A diákok tanulmányozhatják a világ egyik leghíresebb szakértője vörösfenyő fák és a vezető szakértők a fenntartható energetikai rendszerek. A mi élvonalbeli Tűz Lab, a diákok tulajdonságainak tanulmányozására erdőtüzek, és a Schatz Energy Research Center tanuló mérnökök dolgoznak a valós kérdések, mint hozza fenntartható világítás a fejlődő világ számára. A diákok létre saját színházi produkciók, tanulmányozza a mechanika séta a Human Performance Lab, segítik a fiatal gyerekek a Child Development Lab és így tovább. Lehetőségek bővelkednek a valós kutatási tapasztalat áll rendelkezésre, hogy az egyetemisták valami kevés más egyetemek is büszkélkedhet.

A tanórán kívül, a diákok élvezik a gazdag egyetemi élet. Ők is részt vesznek több mint 180 egyetemi klubok és van, hogy state-of-the-art szabadidős létesítmény. Minden évben, CenterArts hozza országosan elismert előadók és felszólalók a campus, és már 12 NCAA Division II atlétikai csapat.

Küldetés, jövőkép és értékek

Küldetés

Humboldt Állami Egyetem egy átfogó, lakossági campus a California State University. Üdvözöljük diákok Kaliforniában és a világ, hogy mi campus. Kínálunk számukra a megfizethető, magas színvonalú oktatás, amely megfelel az igényeinek a gyorsan változó világban. Mi szolgálja őket azáltal, hogy a legkülönbözőbb programok és tevékenységek, amelyek elősegítik annak megértését, társadalmi, gazdasági és környezeti kérdések. Segítünk egyének felkészülni, hogy felelős tagjai sokszínű társadalmak.

Látomás

Humboldt Állami Egyetem lesz a campus a választás egyének, akik igyekeznek mindenekelőtt, hogy javítsa az emberi állapot és a környezetünket.

Mi lesz a premier központ az interdiszciplináris tanulmány a környezet és a természeti erőforrások. Mi lesz a regionális Művészeti Központ. Mi lesz híres a társadalmi és környezeti felelősség és cselekvés. Hisszük, hogy a legfontosabb, hogy közös jövőnk lesz az egyes polgár, aki cselekszik jó lelkiismerettel, és amely a tájékozott fellépés. Mi fog elkövetni, hogy növeljük a különböző emberekkel és perspektívák. Mi példaértékű lesz partnereinknek közösségek, köztük a törzsi népek. Mi lesz sáfárai tanulás pozitív változást.

Értékek

Humboldt Állami Egyetem értékek alábbi tudományos elveket képviselő attribútumait egy tudományosan integrált egyetem, és keretet biztosítanak a megvalósítása a közös jövőkép és a küldetés.

Hisszük, hogy elsődleges feladata az, hogy a lehető legjobb oktatást mai világban. Hisszük, hogy a tanítás kiválóság kiemelkedő jelentőségű, mint a tanulás kiválóság. Hiszünk abban, hogy egy olyan környezetben, a szabad vizsgálódás, ahol a tanulás előfordul belül és kívül egyaránt az osztályteremben. Mint közösség a tanulás, a campus tanórai és közös tantervi környezet ösztönzi az intellektuális diskurzus, esztétikai kreativitás és elismerését, és komoly lehetőségeket bevonása és a szolgáltatás. Elkészítjük a diákok, hogy a kötelezettségvállalások kritikus vizsgálat, a társadalmi felelősségvállalás és a civil elkötelezettség szükséges, hogy megfeleljen a kihívásoknak a 21. században. Hiszünk abban, hogy a szellemi növekedés révén ösztöndíjat, kreatív foglalkozások és a kutatás. Elkészítjük az egyének, hogy sikeres legyen a fejlett tudományos és szakmai képzési programok; hogy vezetői pozícióba; és hogy proaktív és produktív társadalom tagjai. Hiszünk minden egyén, a tisztességes és méltányos bánásmód és az esélyegyenlőség. Nagyra értékeljük a gazdagság és összjátéka különbségek. Nagyra értékeljük a befogadó a sokszínűség, és tiszteletben tartjuk az alternatív paradigmák a gondolat. Hiszünk a kollegiális párbeszédet és vitát, amely elvezet a részvételi döntéshozatali belül a közösség a diákok, az alkalmazottak, rendszergazda, és a tanárok a tanulók. Úgy véljük, a University segíteniük kell a fejlődő képességeit az egyének olyan kezdeményezést, és együttműködni ügyekben ami felelős cselekvést. Hisszük, magánszemélyek részére biztosítani kell környezetvédelmi, gazdasági és társadalmi szempontból felelős a küldetést életképes és fenntartható közösségek. Hisszük, hogy helye van egy ökológiailag és lelkileg gazdag eszköz, hogy mi ölelés szerves része a tanulási közösség. A tananyag megfelelő, együttműködő és fogékony a mi földrajzi elhelyezkedés. Hisszük, hogy van egy különleges lehetőséget, hogy tanuljanak az indián kultúrák, az egyedülálló ökoszisztéma és különleges közösségek régiónk, és ezen ismeretek alkalmazásának. Úgy véljük, a University egy szerves része a helyi és regionális közösségek. Úgy véljük, a University tárháza archiválására felhalmozott tudás inclusive jutását, akadémiai és tágabb közösségek.

Helyszínek

  • Arcata

    1 Harpst Street, Arcata, CA 95521

Programok

Az intézmény a következőket is kínálja:

Kérdések