Keystone logo

Institute of Child Education and Psychology

A logo

Bevezetés

Üdvözöljük az online tanulásban. Üdvözöljük az ICEP Europe .

ICEP Europe megbízható forrása az online továbbképzésnek és a szakmai fejlődésnek az oktatók és a szomszédos szakemberek számára, akik gyermekekkel és fiatalokkal dolgoznak. A pszichológia és a speciális szükségletekre specializálódva a tanfolyamainkat a vezető szakemberek fejlesztik és tanítják a saját területükön. Célunk, hogy szervezetként segítsük a gyermekeket abban, hogy a legmagasabb színvonalú szakmai továbbképzés révén teljes potenciáljukat elérjék.

Minden kurzust felhasználóbarát és legkorszerűbb technikával szállítunk, és irányítjuk, hogy mikor és mikor választja tanulmányait. Tanfolyamaink gyakorlati hangsúlyt kapnak, és foglalkoznak a nevelőkkel szembenézett valós problémákkal. A legújabb kutatások felhasználásával gyorsítottuk a legújabb információkat az osztályteremben. ICEP Europe elkötelezett az oktatásban való kiválóság mellett; a dedikált munkatársak és az innovatív online tanulókörnyezet lehetővé teszik számunkra,

Egyetemi tanfolyamok világszínvonalú tandíjat, erős akkreditációt és együttműködést biztosítanak, és szakképzettséget nyújtanak Önnek a speciális oktatási igényekhez. Építsen mélységét, bizalmát és kompetenciáját az egyik tanfolyamunkon a Dublin City Egyetemmel, a East London Egyetemmel és a Leeds Beckett Egyetemmel együttműködésben.

Képzeld el, hogy beiratkozik egy olyan osztályba, amely akkor felel meg, ha megfelel az Ön ütemezésének, és illik az elfoglalt, időigényes életmódodhoz. Képzelje el, hogy nem csak a jelenlegi kutatási és gondolkodási lehetőségek óriási tartályához fér hozzá, hanem egy tutorral is, aki irányítja és megkönnyíti Önt, miközben megtanulja, mit kell tanulnia a saját tempójában. Most képzeljük el, hogy ez történik otthonában, irodájában vagy bárhol, ahol internet-hozzáféréssel rendelkezünk.

ICEP Europe olyan rugalmas online tanulási megoldásokat kínál, amelyek testreszabása a gyermekekkel és a fiatalokkal való munka előtt álló kihívásokkal küzdő emberek különféle igényeinek kielégítésére. ICEP Europe tanfolyamok demisztifikálják, de továbbra is hűek maradnak a legfrissebb tudományhoz a területen, és gyakorlatias és releváns megoldásokat kínálnak. Mindenki számára fejlesztették ki, akiknek meg kell tanulniuk a bevált módszereket, hogy foglalkozzanak az egyéni helyzetekkel munkanapjuk vagy otthoni helyzetük során.

Helyszínek

  • ICEP Europe, Unit 4K Maynooth Business Campus, , Kildare

Kérdések