Keystone logo
Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Bevezetés

Az Instituto Europeo de Posgrado Business School alapító tagja a spanyol Üzleti Iskolák Szövetségének (AEEN) és a Nemzetközi Távoktatási Bizottság (ICODE) társult tagjának .

Az online platformon keresztül évente több mint egymillió tanítási órát tartanak különböző nemzetiségű diákoknak (nemzetközi hálózat). 2013-ban több mint 2000 ember tanult az Instituto Europeo de Posgrado-ban.

Ehhez az Instituto Europeo de Posgrado a világ legrangosabb egyetemeinek és üzleti iskoláinak igazgatóival, tanáraival, professzoraival és diplomáival számol.

Ösztöndíjak és fizetési lehetőségek

Ha érdeklődik egy mester vagy MBA tanulmányozására, az Instituto Europeo de Posgrado segít Önnek 40% -os ösztöndíjak és fizetési lehetőségek nyújtásában:

Személyes telefonos interjú

Az ösztöndíj igénybevételéhez a kérelmezőnek személyes telefonbeszélgetést kell folytatnia, amelyben az Instituto Europeo de Posgrado megpróbálja meghatározni, hogy a kérelmező megfelel-e a megállapított követelményeknek.

Ezek a követelmények a jelöltek személyes, szakmai és pénzügyi helyzetéhez kapcsolódnak. Az elbíráláshoz szigorú alkalmazási sorrendet követünk.

Fizetési lehetőségek


Vannak speciális fizetési lehetőségek is, amelyeket az Instituto Europeo de Posgrado támogat.

Helyszínek

  • Madrid

    Instituto Europeo de Posgrado C/ Caléndula 93 Edificio J (Miniparc III), Alcobendas, 28109 Madrid, 28109, Madrid

  • Spain Online

    Spain Online, Spanyolország

    Kérdések