Keystone logo

IESDE School of Management

A logo

Bevezetés

Mintegy IESDE

A Institute for Advanced Studies in Management (IESDE) Ez sokkal több, mint egy iskola szakosodott felsővezetői vállalkozás: a tér, hogy átalakítsa az élet, foglalkozás, karrier, az üzleti és a környezetre a vállalkozók és menedzserek, akik részt vesznek a programokat.

Ez azt jelenti, törekszik a szerves fejlődés a résztvevők.

A IESDE elhelyezése, magát a vezető üzleti iskolák között Latin-Amerikában. 20 éve ő befolyásolta a fejlődés és átalakulás a több mint 1500 diplomás: az üzleti vezetők és igazgatók változatos és tekintélyes szervezetek Puebla és a régióban.

Befejezése után a program, a résztvevők volt a tapasztalat, hogy át neki és az ő szervezete; fejlesztésére vagy fen a vezetői képességek és vezetői képességek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy jobban alkalmazkodjanak a folyamatos változások előtt álló szervezetek a globális világban.

CÉLOK

Az alapvető célja a IESDE, hogy továbbítja a tudás és a gyakorlat az üzleti menedzsment. Továbbá, a vezetés a mi diplomások átalakítani szervezetek, és ezáltal elősegítse a társadalmi-gazdasági fejlődés Mexikói fenntartható.

Az elveket, amelyek munkánk alapja a következő:

  • Javítása vezetés alapvető pillére a politikai tevékenységet.
  • A fejlesztés a vezetői készségek és a képzés vállalkozó.
  • Előmozdítása fegyelem a globális üzleti elképzelés.
  • Telít nagy döntési kritérium a résztvevők.
  • Tartalmazza etikai értelemben és a társadalmi felelősségvállalás az üzleti tevékenységet.

Helyszínek

  • 15 Norte 1-A Col. Centro Puebla,, 72000, Puebla City

Kérdések