Keystone logo
International Graduate Center - Hochschule Bremen MBA in Global Management
International Graduate Center - Hochschule Bremen

MBA in Global Management

Bremen, Németország

3 Semesters

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Oct 2024

EUR 15 900 *

Az egyetemen

* for the program plus an additional semester fee of approx. 360€ per semester, including free usage of public transportation in and around Bremen and Lower Saxony

Bevezetés

Az MBA program felkészíti Önt a globális gazdaság vezetői pozícióira. A kutatás-alapú tanulás alapján a magánszektor tapasztalt oktatói biztosítják a szükséges gyakorlati eligazítást. A kurzus tartalma felkészít a marketing vagy értékesítés, az emberi erőforrások, a befektetési banki szolgáltatások, a számvitel, a logisztika és az ellátási lánc menedzsment, a tanácsadás vagy az adminisztráció területén vezető pozíciókra.

Mind a szakmai, mind a puha készségeket szisztematikusan sajátíthatja el csoportmunkán és szemináriumokon és műhelymunkákon folytatott beszélgetéseken keresztül. Mivel sok diák különböző országokból érkezik, és az IGC oktatóinak többsége nemzetközi háttérrel rendelkezik, interkulturális készségeit intenzíven gyakorolják. Karrierperspektíváinak megerősítése érdekében érdemes lehet egy opcionális szakmai gyakorlatot megfontolni.

Nemzetközi diplomásként felhasználhatja Németország álláskeresési vízumát, hogy felkészüljön a következő karrierlépésére.

Your benefits

  • MBA program in English
  • Inspiring diverse student body
  • Small study groups
  • Joint research combined with academic excellence
  • Internship option
  • German language course (optional)
  • Nemzetközi hallgatói segítségnyújtás az egyetemen

Belépők

A program eredménye

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések