Keystone logo

Imperial College Business School

A logo

Bevezetés

Ragyogó elméket inspirálunk

Az Imperial College London részeként, amely a tudomány és a technológia világában vezető szerepet tölt be, az üzleti élet, a technológia és a vállalkozói gondolkodásmód ötvözésével a globális üzleti és társadalmi átalakulást hajtjuk végre.

Az innovatív gondolkodást és az éleslátást új technológiával ötvözzük, hogy megoldásokat dolgozzunk ki a valós világban felmerülő problémákra, az üzleti élet hasznára és a társadalom fejlesztésére.

Világvezető kutatóink a gyakorlati megoldások úttörői, és kutatási kiválóságuk tájékoztatja posztgraduális és vezetői oktatási programjainkat. Gondolatvezető szerepünket kormányok, politikai döntéshozók és globális üzleti vezetők keresik, akik gyakran társulnak velünk kutatási projektekben.

Ragyogó elméket vonzunk, és biztosítjuk a környezetet az innovatív és vállalkozói gondolkodás előmozdításához, úttörő ötleteket eredményezve, amelyek felszabadítják az üzleti lehetőségeket.

Egész életen át tartó szakmai továbbképzési szolgáltatásunk és a globális alumni hálózat biztosítja, hogy diplomásaink hosszú és sikeres karriert folytassanak a különböző iparágakban a világ minden tájáról.

Ragyogó elméket inspirálunk arra, hogy a világ jövőbeli üzleti és társadalmi vezetői legyünk.

A látomásunk

Az üzleti élet javára és a társadalom javítására az innovatív gondolkodás erején keresztül.

Küldetésünk

Ragyogó elméket inspirálunk arra, hogy a világ jövőbeli üzleti és társadalmi vezetői legyünk. A globális üzleti és társadalmi átalakulást az üzleti élet, a technológia és a vállalkozói gondolkodásmód fúzióján keresztül hajtjuk végre.

Az Imperial jelentése Intelligens üzlet

Akkreditáció

Imperial College Business School a világ üzleti iskoláinak mindössze egy százaléka közé tartozik, amelyet a három legnagyobb és legbefolyásosabb üzleti iskolák akkreditációs szövetsége: AACSB, AMBA és EQUIS akkreditált. Mi vagyunk az első üzleti iskolák között is, amelyek osztályszintű Bronze Athena SWAN díjat kaptak az Equality Challenge Unittól, elismerve elkötelezettségünket a felsőoktatásban a nemek közötti egyenlőtlenség kezelése iránt.

Díjak

  • Az év egyeteme és az év egyeteme a hallgatói élményekért a The Times és a The Sunday Times Good University Guide 2022-től
  • Bekerült az Év Üzleti Iskolája kategóriába a Times Higher Education Awards 2021-en

Ranglista

Helyszínek

  • Exhibition Road, SW7 2AZ, South Kensington

Programok

Kérdések