Keystone logo
Imperial College Business School Globális Online MBA
Imperial College Business School

Globális Online MBA

Online United Kingdom

21 Months

Angol

Részidő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 50 500 / per course

Távoktatás

Bevezetés

Globális gondolkodásmóddal rendelkező innovatív gondolatvezetők fejlesztése. Ahogy a világ egyre inkább összekapcsolódik, kulcsfontosságú, hogy az üzleti vezetők olyan globális gondolkodásmódot alakítsanak ki, amely lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyan kommunikáljanak az emberekkel a világ minden tájáról. Részmunkaidős Global Online MBA-nkat a The Hub-on keresztül, testre szabott online tanulási környezetünkön keresztül biztosítjuk, amely gazdag és sokszínű tanulási tapasztalatot kínál a személyes és szakmai fejlődés magas szintjéhez. Ebben a multikulturális környezetben rengeteg tudásnak, tapasztalatnak és iparági betekintésnek lesz kitéve, hogy tesztelje meglévő perspektíváit, és megkérdőjelezze a status quót.

A 21, 24 vagy 32 hónapos diploma megszerzésének lehetőségével az Imperial Global Online MBA programot élete és tanulási üteme köré illesztheti. Végezzen rangos képesítést egy világhírű Business Schoolban, miközben élvezi a szabadságot, hogy akkor és ott tanuljon, amikor és ahol a legjobban megfelel Önnek.

Tanulmányozza globális online MBA-ját egy világvezető egyetemen

  • 3. Európában (Imperial College London, Times Higher Education World University Rankings 2024)
  • 6. a világon (Imperial College London, QS World University Rankings 2024)

Az Ön online tanulási tapasztalata

Sokat fektettünk be testreszabott tanulási technológiánkba, a The Hub-ba, amelyet folyamatosan finomítunk annak érdekében, hogy kiváló online MBA-oktatási élményt nyújthassunk. A program kialakításának módja a közösséggel együtt lehetővé teszi, hogy mindenki hozzájáruljon egy olyan tanulási élményhez, amely az elkötelezettséget és a technológiát helyezi előtérbe. Az összes MBA-modul szigorú folyamaton ment keresztül, hogy optimalizálják az online kézbesítéshez.

Globális online MBA hallgatóként legalább 20-25 óra tanulást javasolunk egy átlagos héten, tanulási ütemétől és tanulmányi céljaitól függően. Ez magában foglalja a rögzített és élő előadásokat, felolvasást, feladatokat, csoportos beszélgetéseket és tevékenységeket, esettanulmányokat, projekteket és karriertámogatást.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Program tandíj

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések