Keystone logo
INCAE Business School

INCAE Business School

INCAE Business School

Bevezetés

Üdvözöljük az INCAE

117134_Ranking_FT.png

Az INCAE több mint 50 éves múltja sokkal több, mint egy üzleti iskola.

Ez az iskola versenyképes globális ügyvezető szakértő pozícióba helyezi Önt a fejlődő gazdaságokban, különösen Latin-Amerikában. Ez egy olyan tapasztalat, amely a szakemberek kiváló hálózatának részévé válik, és lehetőséget nyújt a kettős fokozatok tanulmányozására a legjobb globális egyetemeken, mint például a Yale School of Management, a Michigan Egyetem, St. Gallen, UCSD .

117133_estudiantes2_keystone.jpg

Campusunk

INCAE Business School két modern egyetemmel rendelkezik, amelyek Alajuela (Costa Rica) és Managua (Nicaragua) területén találhatók. Meg fogja tapasztalni a közép-amerikai biodiverzitást és a paradicsomi strandok és esőerdők legszínesebb táját.

A különbség

A latin-amerikai legjobb üzleti iskolaként a latin-amerikai társadalom fejlődését előmozdítja a vezetők tehetségének globális szemléletű képzésével és a hatásközpontokban alkalmazott kutatással; különösen a versenyképesség és a fenntarthatóság, a vállalkozói szellem és a női vezetők fejlesztése terén.

117132_estudiantes2_keystone.jpg

Hármas korona akkreditáció

117131_accreditations_in_color.png

Az INCAE-t a főbb nemzetközi akkreditációs ügynökségek akkreditálták: AACSB, AMBA és EQUIS . Ez az egyetemek exkluzív csoportjává válik világszerte, mivel csak 1% -uk rendelkezik az akkreditációk „hármas korona” -ával.

Az INCAE programjainak minősége és a magas színvonalon alapuló oktatás biztosítása iránti elkötelezettségének bizonyítéka volt az első, Észak-Amerikán kívüli iskola , amely a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetségének (SACS) akkreditációját szerezte meg, a tanszék hét szervezetének egyike. Oktatási hivatalosan akkreditált egyetemek a Egyesült Államokban.

Nemzetközi rangsor

Az INCAE minőségét a rangos nemzetközi rangsorok ismerik el. A legjobb 100 MBA közül a világon a 2018-as QS rangsor szerint, és a Financial Times 2019-ben és 2018-ban választotta a legjobb iskolát Latin-Amerikában és az Amerikában # 11-et .

Csere és dupla fok

Az INCAE-n keresztül dupla diplomát vehetsz igénybe olyan rangos iskolákkal, mint az Y ale School of Management, a Michigan Egyetem és a St. Gallen Egyetem . Azt is lehetősége van arra, hogy a kereskedelem a legjobb egyetemek több mint 30 országban, köztük Stern, Kellogg (USA) Fudan Egyetem (Kína), HEC Paris (Franciaország), UBC Sauder School of Business (Kanada) és így tovább.

Szakértők a feltörekvő piacokon

Karunk 90% -a Ph.D. vagy Ivy League egyetemek doktori fokozata . A professzorok 16 különböző nemzetiségűek, több mint 18 országban dolgoznak, és a latin-amerikai elismert vállalatok vezetői.

Széles körű ismeretekkel rendelkeznek a régió gazdasági, politikai, társadalmi és üzleti valóságáról , ami tükröződik az esettanulmányokban, amelyeket az osztályban megoldanak. Ennek eredményeként az INCAE diplomások ismerik a legújabb üzleti trendeket, és képesek a leginnovatívabb kezelési eszközöket alkalmazni a feltörekvő piacokra .

117130_facultad.jpg

ár

US $ 55,000 - 77 000 USD

* A költségek a kiválasztott programtól függően változnak. Az ár tartalmazza az iskolai díjakat, a didaktikus anyagokat, a részleges étkezést és a szállást.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • Garita District, Alajuela

  INCAE Business School Campus Walter Kissling Gam, Provincia de Alajuela, La Garita, Costa Rica, , Garita District, Alajuela

  • Monte Tabor

   INCAE Nicaragua Monte Tabor, Nicarágua, , Monte Tabor

   Kérdések