We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© Carrianna Field
INSA Business, Marketing & Communication School

INSA Business, Marketing & Communication School

INSA Business, Marketing & Communication School

Bevezetés

INSA Business, Marketing és Kommunikációs Iskola egy privát Business School több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a szakképzés területén, amely

PROFESSIONALS szakemberképzés

Kínálunk széles skáláját up-to-date a képzési programok különböző területein a cég, mindig reagál a piaci igények, képzési szakemberek, akik képesek sikeresen belépni a munkaerőpiacra, köszönhetően a tudás, készségek és attitűdök mi közvetíti, és a tervezés egy gyakorlati és reális képzési terv, tanított a szakemberek.

Mindez egyébként kíséretében egyéb szolgáltatások és a személyes figyelmet, amit megérdemel.

INSA jött létre 1984-ben, válaszul a sürgős szükség a vállalatok számára, magasan képzett emberek; emberek valódi és gyakorlati elképzelés a munkaerőpiacon.

A kezdetektől fogva, INSA választotta specializáció területén a helyettes menedzsment és kommunikáció (PR és marketing). A jó munka tanárunk, a rendszer alkalmazhatóságát a tantervek mindenkor, és van egy gyakorlati módszer tette, hogy INSA több mint 13.000 öregdiák 40 különböző nemzetiségű.

Piac, politikai, gazdasági és technológiai változások követelte, hogy INSA évente frissítik programok, új kurzusok, valamint kínál a diákok a lehetőséget, a tanuló teljes egészében angol nyelven egy jelentős nemzetközi perspektíva.

Továbbá, INSA Business, Marketing és Kommunikációs Iskola nek több együttműködési megállapodások nagy intézmények, valamint a nemzeti és nemzetközi egyetemek.

Az iskolai létesítmények találhatók egy régi gyár teljesen felújított, de megtartva az eredeti szerkezet, a modern belső és felszerelt, tágas és rugalmas tantermek három emeleten, amelyek elősegítik a tanulás és a műhelyek.

Található, közel a Lesseps tértől, Gracia, lehetővé teszi, hogy a jó megközelíthetőség tömegközlekedéssel (metró, FGC, busz, Bicing) és kihasználják az összes által kínált szolgáltatások a környéken éttermek, kollégiumi, szórakoztató területen, könyvtárak stb ..

A figyelmet, hogy a diákok és a minőségirányítási fő tengelyei INSA:

Ügyfélközpontúság. Minden hallgató egyedi. Elismerés a kötelezettségek a szervezet mind az ügyfelekkel és az alkalmazottak, az igazgatóság, a beszállítók és a társadalom. A részvétel és a felelősségi körök az egyének és csapatok. Kezelési folyamatát. Folyamatos fejlesztés.

Célja és módszertana

Fő célja, hogy szakemberek képzése, akik képesek beépíteni a munkaerő-piaci és a munkahelyi, hogy szilárd alapot a gyakorlati ismereteket és készségeket, hogy sikeresen lássák el feladataikat, az első nap, sőt, nekik társadalmi, szakmai és a munka elismerését.

Ehhez az állandó kapcsolatot a vállalkozások és az igények alapvető fontosságú, és INSA csinálni keresztül Professional akik a mi tanárok és a kínált szolgáltatások a vállalatok és a öregdiák-hálózat.

E cél eléréséhez nem lenne lehetséges anélkül, hogy egy módszert, amely támogatja a siker a mi programok és a következőkön alapul:

Up-to-date, dinamikus és személyre szabott edzéstervek Személyes figyelmet a diákok Saját monitoring és értékelési rendszer

Minden INSA képesítésének egyezik az állásajánlatokat érkező szakmai világban, és a munkaerő-piaci igények, hogy újabb és újabb szakmai specialitások, amelyek eltérnek a hagyományos.

Az üzleti világ megköveteli a képzett szakemberek az üzleti menedzsment, marketing, reklám, PR és vezetői asszisztensek, kiterjedt képzés, a tudás és készségek a mester új technológiákat.

A mi tanulmányok, a diákok szerezzenek a társadalmi, személyi és a technikai képességek, valamint a szükséges eszközök sikeres integrációját a munkaerőpiacon. Saját tantervek és módszertan alapján a személyes és nagyon praktikus megközelítés esettanulmányokat és lehetőséget kínál a szakmai társaságok teljesítik a fő célunk, a hallgató, a végén a tanulmányok, lehet építeni sikeresen munkahelyen.

Gerincek módszerünk

Saját, up-to-date és dinamikus edzéstervek Az egyetemi programok célja a reális és rugalmas módon, leküzdésében merevségek jellemzik ma sok képzési terveket.

Azt tervezi, hogy megfeleljen a jelenlegi igényeinek a szakma keresi a tudás területek és témák, amelyek egyensúlyt az elméleti és a gyakorlati.

Személyre szabott figyelmet a diákok Az iskola nyilvántartja a személyes helyzetét és a haladás minden tanuló. Ehhez a tanítás keretében végzik kis csoportokban a diákok, akik, saját tanfolyamok, a tanár, hogy a hallgató megfelel az egész tanévben, és kap útmutatást mind az oktatási és szakmai szempontból.

Tanítási gyakorlat: Szakmai tanárok Ahhoz, hogy a diákok foglalkoztathatóságának, INSA fokozza a gyakorlati oldalát tanítás. Ezért az INSA kar áll az aktív vállalkozók és menedzserek, válaszol egy nagyon speciális profil, amely figyelembe veszi az oktatás, szakmai gyakorlat és készségek fejlesztése.

Diák Hozzáférés a Munkaerőpiaci Ahhoz, hogy a diákok hozzáférést biztosít a munkaerőpiachoz, és megkönnyíti a hozzáigazítását az üzleti környezet, INSA célkitűzései a következők programjaikban:

Készségek fejlesztése a tudásalapú társadalom Domain Informatikai és Kommunikációs Adjon meg egy nyitott tanulási környezet A vállalkozói szellem fejlesztése és kreatív cég

szolgáltatások

INSA extra képzési programokat, a szolgáltatások köre, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy dolgozzon túl a tanulmányok magukat. Minden hallgató egyedi és úgy kezeljük,. Szintén INSA kínál szolgáltatásokat a vállalatok és a szakemberek amely valós és gyakorlati szempontból minden a programokat.

Helyszínek

  • Barcelona

    INSA - Business, Marketing and Communication School Carrer Torrent de l’Olla 208

  • Lucerne

    Lucerne, Svájc

    Programok

    Kérdések