Keystone logo
Institut für Management

Institut für Management

Institut für Management

Bevezetés

ÜDVÖZÖLJÜK A IFM - Institute of Management

Részmunkaidős oktatás és képzés Salzburgban

Az IFM - Institut für Management vezető magán szolgáltató Ausztriában részmunkaidős gazdaság oktatás és képzés egy erős gyakorlati és elméleti fok BA, MBA és PhD. A partner vállalatok számára, hogy az IFM kínál első osztályú egyéni fejlesztési és képzési koncepciók, amelyek egyénre szabott, hogy az igényeket a cég.

A mi képzési kínálatot, akkor rajzolni egy nemzetközi hálózat első osztályú egyetemi oktatók és gyakorlati szakemberek számára.

Akadémiai tanulmányok, tanfolyamok és szemináriumok

Azt látjuk, hogy a képzés alkalmazkodniuk kell a tanuló - és nem fordítva! A munka, a magánélet és a képzés a fő hangsúly, és útmutatóul szolgál a design a mi tanulmányi programok és tanfolyamok.

Havi kiadások dátumát a mi MBA és BA program egyedi vizsgálat időpontját, és a moduláris felépítés vizsgálat nagyfokú rugalmasságot biztosít, és megkönnyíti a következtetést részidős tanulmányok. A tanfolyamok és szemináriumok is igényeinek megfelelően alakították ki szakmai - ideális azok számára, akik szeretnék, hogy továbbra is az oktatás rövid idő alatt.

A vállalatok és vállalatok, amelyek szeretnék befektetni a hosszú távú alkalmazottak, testreszabott házon megoldásokat. Ezen felül, akkor a vállalkozó a szakértelem a IFM kar belül konzultációt elérhető.

is megtalálja a megfelelő képzést a karrier és kihasználják a tapasztalat a siker!

Helyszínek

  • Salzburg

    Administration: IfM - Institut für Management GmbH Birkenstrasse 2, A-5300, Salzburg

  • Salzburg

    Location of the training: Schloss Leopoldskron Leopoldskronstrasse 56-58, A- 5020, Salzburg

Kérdések