Keystone logo
Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Bevezetés

ITT_Campus

Új demográfiai, gazdasági és éghajlati nyomás a rendelkezésre álló biztonságos és fenntartható élelmiszer-, víz és energia szükséges új stratégiákat kell kezelni a az értékes természeti erőforrásokat. Annak érdekében, hogy szembenézzen a globális kihívás, a kereslet a szakemberek, akik elemzik a bonyolult emberi-környezeti rendszer és fejlesztése megfelelő megoldásokat növekszik. Trópusi és szubtrópusi területeken egy olyan speciális eset, mivel gyakran további kihívásokat, és akiknél nagyon instabil környezetben.

A Technológiai Intézet és erőforrás menedzsment a trópusokon és a szubtrópusi (ITT), a TH Köln (University of Applied Sciences) célja, hogy az emberek a különböző technikai és kulturális háttérrel, hogy jobban megoldani a komplex kapcsolatos kérdések környezeti problémák interdiszciplináris és interkulturális megközelítés a graduális és posztgraduális szinten. Tanul a ITT nem csak azt jelenti elérése mesterképzésre, de túlmutat egy szakmai és személyes lakók. Keresztül sokrétű képzések és a modern módszerek a tanítás és tanulás, rájövünk, az élethosszig tartó tanulás, és tegye a tanuló közepén oktatási erőfeszítéseket.

Hisszük, hogy a mi öregdiák fontos része a globális hálózat a tudósok és szakemberek. Együttműködünk a kulcsfontosságú regionális, nemzeti és nemzetközi szervezetek hatáskörébe tartozó területeken erőforrás gazdálkodás, a fejlesztési együttműködés és a felsőoktatás területén kívül, hogy az oktatási, kutatási és fejlesztési kapacitás világszerte.

Az ITT Network

Network_map

Future együttműködés révén

ITT felépített egy széles körű és aktív partner hálózat, amely az egyetemek, kutatóintézetek, az állami és a magánszektor megalakulása óta 1978-ban. A hálózat mintegy 30 partner egyetemek és számos intézmény fejlesztési és együttműködési szerte a világon, így biztosítva az ideális lehetőséget tudás- és dolgozik a közös kutatási projektek. Ezen kívül, a sok kis és közepes méretű vállalkozások (kkv-k) részt vesz ITT projektek ad nekünk egy erős szélén szempontjából alkalmazott kutatás. A növekvő Alumni hálózat jelenleg áll, több mint 700 (1984 óta) a szakemberek, akik befejezték pályafutásukat ITT és mára sikeres szakemberek a természeti erőforrásokkal való gazdálkodás kérdése.

Az ITT nemzetközi hálózat tapasztalt jelentős fejlődés alapja a CNRD (Centers for Natural Resources és Fejlesztési Szervezet). CNRD támogatja a DAAD és a minisztérium a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (BMZ). CNRD egy tudáshálózatként és hálózati kapcsolatos kérdések értékelésére és kezelésére a természeti erőforrások bázis fenntartható fejlődés előfeltétele. A központi pontja a hálózat Kölnben, ahol a tevékenységeket a partnerekkel világszerte koordinálja. CNRD csatlakozik egyetemek világszerte előmozdítják a tudományos tapasztalatcsere és az együttműködés területén a természeti erőforrások kezelése, különösen a víz-, Land, ökoszisztémák és megújuló energiaforrások. Elősegíti az interdiszciplináris megközelítések a természeti erőforrások kezelése kapcsolódó Posta 2015 menetrend és az elképzelt fenntarthatósági célok (SDG).

A tagság a hálózathoz CNRD nyitott minden felsőoktatási intézmény mely jelentősen hozzájárul a céljainak eléréséhez CNRD. További információért kérjük, látogasson el: http://www.cnrd.info

cnrd

Tagságok

Az ITT része a következő Szövetségek:

 • Víz Science Alliance eV
 • Német Water Partnership (GWP)
 • Aqualon Wupperveband
 • Deutsche Vereinigung für Wasserwirtschaft, Abwasser und Abfall eV (DWA)
 • Umweltcluster Bayern
 • Egyesület posztgraduális programokat, amelynek különös jelentősége van a fejlődő országok (AGEP)
 • RESURBE
 • Felsőoktatás a Fenntartható Fejlődésért (HESD)

Helyszínek

 • Cologne

  ITT – Institute for Technology and Resources Management in the Tropics and Subtropics Betzdorfer Straße 2, 50679, Cologne

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések