Keystone logo
Institute of Technology Sligo

Institute of Technology Sligo

Institute of Technology Sligo

Bevezetés

r-ik

Nyitotta meg kapuit szeptemberben 1970 IT Sligo volt az egyik ÍrországVezető harmadik szintű intézmények. A diákok a középpontjában, amit csinálunk. Ez ad otthont a 6000 diák egész intézet teljes munkaidős, részmunkaidős és gyakornoki programokat. Ezek közül 2000 tanul nálunk.

5ey7j

-On IT Sligo, Akkor ismerje meg előadók, valamint az osztálytársaival. Itt alkotnak hálózatot barátságok, amelyek egy életre.

IT Sligo az a hely, hogy segítsen, hogy előre a munka világa, az iparág elhelyezést. Köszönhetően a szoros kapcsolatok és a kutatási együttműködéseket vezető vállalatok és a nagyobb munkáltatók, tudjuk ajánlani sokféle lehetőséget.

IT Sligo is hevesen ambiciózus harmadik szintű intézmény. Törekedés ismételt kijelölésének a Műszaki Egyetem, a 60 millió € beruházás campus létesítmények az elmúlt évtizedben létrehozott egy lenyűgöző 21. századi tanulási környezet.

Nincs helyben áll. Szerte az intézet három iskolák tanulás Business & Social Sciences; Mérnöki tervezés; és a tudomány, IT Sligo folyamatosan fejlődik és fokozza annak kurzusok és eszközöket kell biztosítani a teljes csomag, amely megfelel az igényeinek a diák ma - és holnap.

e57j

Hat ok, hogy választani IT Sligo

  1. Relevanciája és különféle tanfolyamaink - Mi szorosan együttműködik az iparággal, hogy személyre szabott tanfolyamon, hogy ha diplomás, van egy képesítést, amely a munkáltatók elismerik, és azt szeretnék.
  2. A tanári kar - Jelenlegi diákok következetesen kiemelje a minőségi oktatás és az oktatók, mint az egyik IT Sligo legnagyobb erőssége.
  3. Ez Personal - Kis létszámú jelent a diákok részesülnek egyéni figyelmet és támogatást a mi elkötelezett munkatársak.
  4. Cool Campus - Az egy- modern 72 hektáros „University-érzést” campus folyamatosan fejlődik, hogy igényeinek megfelelően a 21. század diák. Minden gyalogosan - többek Sligo város központjában
  5. World Class Álomállások - Eltekintve attól, hogy Írország azon elismert 1. számú célpontja Digital (Online) Oktatás, IT Sligo készített nemzetközileg elismert úttörő kutatásokat a tudomány és a régészet az elmúlt 12 hónapban.
  6. A Home From Home - Ami olyan helyen élni, Sligo büszkélkedhet az egyik legkedvezőbb árú, vonzó és élénk életmód lehetőségeket. Itt is van bőven minőségi diákszállótömbben.
gm

Helyszínek

  • Sligo

    Ash Lane, F91 YW50, Sligo

Kérdések