Keystone logo
International MBA Institute

International MBA Institute

International MBA Institute

Bevezetés

International MBA Institute ™ egy független intézet, amely segíti a szervezeteket és szakembereket, hogy akkreditálódjanak világszerte elismert és elismert MBA fokozatokkal, és bizonyítsák kompetenciájukat az MBA területeken. Világszerte felhatalmazzuk a szakembereket karrierjük építésére, a vállalatokat pedig kiemelkedő termékeik és szolgáltatásaik létrehozására és értékesítésére.

Az MBA vezetői, az MBA menedzsment, az MBA értékesítés, az MBA humán erőforrások, az MBA pénzügy, az MBA marketing, az MBA üzleti stratégia és az MBA Recruitment diplomák világszerte elfogadták és elismerték azáltal, hogy több mint választás közül választottak. 997 300 MBA szakember 143 országban.

Az Ön MBA fokozata visszhangzik és nagyon jól működik a piacon. Hatalmas készségeket és know-how-t hoznak létre olyan diákjaink számára, mint te. Ezek a készségek és know-how nagyon fontos az ön személyes fejlődéséhez, valamint a karrierjének szakmai fejlődéséhez. A globális elismerés és elfogadás legjobb bizonyítéka az, hogy: Minden nap sikertörténeteket kapunk hallgatóinktól, akik új munkát találtak vagy előléptetést szereztek. A hangsúly és a sikerre való hajlandóság mellett ezek a nők és férfiak bizalmat tanúsítanak azokban a készségekben és know-how-ban, amelyeknek segítettük őket a tanulásban.

Helyszínek

  • Wollerau

    Samstagernstrasse 57 8832, , Wollerau

    Kérdések