Keystone logo
IPMI International Business School

IPMI International Business School

IPMI International Business School

Bevezetés

MOST ez az idő

IPMI International Business School, 1984-ben létrejött Indonéziában már ismert, mint a világ egyik vezető üzleti iskola előkészítő felsővezetők számára a nemzetközi piacokon. IPMI is úttörő szerepet játszik a végrehajtó és MBA képzés Indonéziában; Az első a régióban, hogy végezzen az oktatás teljesen szállított angol; Az első, amely MBA programok Indonézia; és az első, hogy kihasználja a Harvard eset-alapú pedagógiai megközelítés a régióban. IPMI büszke, amiért egy sikeres öregdiák adatbázis több mint 2500 üzleti vezetők Indonéziában és világszerte.

IPMI International Business School Bachelor program nyújt egyedi élményt a hallgatók valós nemzetközi projektek és a közösség bevonása a projektek részeként tanulmányaikat. A nagy teljesítményű pályázók valamint a diplomások lesz az esélye, hogy versenyezni nemzetközi és indonéz ösztöndíjak. IPMI International Business School egy külön szakmai előmenetel csapat biztosítva a sikeres karrier gyorsulás.

IPMI International Business School aláírta a memorandumot (Memorandum of Understanding) a partnerség az egyetemek:; Melbourne Business School Ausztrália (AACSB akkreditált MBA program és Equis akkreditált); Burgundy School of Business: Dijon, Franciaország (AACSB akkreditált), Audencia Nantes School of Management Franciaország (EQUIS, AACSB és AMBA akkreditált); Catolica lisszaboni School of Business és Gazdaságtudományi Protugal (EQUIS, AACSB és AMBA akkreditált); és még sok más. Külföldön tanuló kínál egy nagy élmény, egyedi tanulási és hálózatépítési lehetőségeket, emellett az extra értéket fog hozni egy önéletrajz és a szakmai előmenetel.

Látomás

Ahhoz, hogy egy vezető világszínvonalú üzleti iskola, amely termel átalakító vezetők által 2020

Küldetés

Egy hely a tanulás, a megoldás keresése és fejlesztése a tudás az igazgatás területén biztosítása a stratégiai menedzsment, amely vonatkozik a tudományos szigor és az üzleti, hogy releváns és nemzetközileg elismert támogató szakmai fejlődés a vezetők irányítási és üzleti

Értékek

 • interaktív osztály
 • Passsionate megkönnyítése
 • Annak tudatában, Tanulás
 • meglátásokkal Wisdom

Helyszínek

 • Jakarta

  Jl Rawajati Timur I/1 Kalibata, Jakarta Selatan 12750, Indonesia

  Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések