Keystone logo
IU International University of Applied Sciences

IU International University of Applied Sciences

IU International University of Applied Sciences

Bevezetés

Mit csinál IU másképp?

Több mint 100 000 hallgatóval több mint 153 országból , IU International University of Applied Sciences Németország legnagyobb egyeteme. Állami akkreditált, csúcsminőségű angol nyelvű Bachelor, Master és MBA képzéseket kínálnak – teljesen új megközelítéssel.

IU berlini és badhonnefi egyetemi programjai strukturált, de rugalmas tanulmányi tapasztalatot biztosítanak, így egyensúlyba hozhatja a németországi tanulmányokat, munkát és magánéletet. A személyes oktatóanyagokat és az online önálló tanulást ötvöző órarendnek köszönhetően elmerülhet egy idegen országban, miközben építi közösségi és szakmai hálózatát.

IU minden berlini és badhonnefi egyetemén egy igazán élénk és nemzetközi közösség része lesz. A modern egyetemi létesítmények, a támogató tanulási környezet és a szórakoztató egyetemi tevékenységek lehetővé teszik, hogy teljes mértékben megtapasztalhassa a németországi diákéletet, miközben keményen dolgozik céljai elérése érdekében.

Az egyetemen kívüli napokon személyre szabhatja tanulását IU teljesen integrált digitális platformjának és innovatív tanulási eszközeinek köszönhetően, amelyek olyan mesterséges intelligencia technológiát tartalmaznak, mint a ChatGPT és a Syntea . Tanulmányai befejezése után 18 hónapos tanulmányi időszakra szóló vízumra is jogosult lesz, amellyel Németországban kezdheti el a karrierjét.

Tudjon meg többet IU ról.

Világszerte sikeres IU

IU segítségével a világ minden tájáról nyithat ajtókat a karrierlehetőségek előtt . Államilag akkreditált programjaik az iparág szempontjából releváns ismeretekkel és igényes készségekkel ruházzák fel Önt, így kitűnhet a globális munkaerőpiacon. IU n végzett tanulmányok emellett hozzáférést biztosítanak exkluzív online karrierszolgáltatásaikhoz és rendezvényeikhez, és összekapcsolják a tudományos partnerek globális hálózatával, így az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Ausztráliában tanulhat.

Miért IU ?

 • Vegyes tanulás: Hetente csak 2-3 alkalommal vegyen részt oktatóprogramokon az egyetemen.
 • Rugalmas: Tanuljon online a saját időbeosztása szerint a hét hátralévő részében.
 • Fedezze fel a munka-tanulási lehetőségeket Németországban: akár heti 20 óra tanulás közben
 • Karrierorientált: IU speciális képzési programokat biztosít a nagy keresletű területeken.
 • Tanfolyamok: az elmélet és a gyakorlati alkalmazás összekapcsolása valós esettanulmányokon keresztül.
 • Indítsa el karrierjét Németországban: a diploma megszerzése után 18 hónapos tanulmány utáni vízummal.
 • Minden program akkreditált: a német és az EU oktatási szabványai szerint.
 • IU diplomák nemzetközileg elismertek, és átválthatók tengerentúli megfelelőkre munka vagy továbbtanulás céljából.
 • A WES Canada és az Egyesült Államok elismerte, és tagja az Indiai Egyetemek Szövetségének (A IU ).

IU küldetése

Ami IU hajtja, az hajtja Önt is: IU úgy tervezi meg programjait, hogy a lehető legrugalmasabb és leginnovatívabb legyen – a minőség feláldozása nélkül. Speciális szakértelmet és innovatív tananyagokat kínálnak, valamint kiváló hallgatói szolgáltatásokra és szakmai tanácsadásra összpontosítanak. IU programjai tantárgyspecifikus ismereteket és puha készségeket biztosítanak jövőorientált megközelítéssel és digitális eszközökkel, hogy felkészítsék a diplomásokat a nemzetközi üzleti világra.

Campus jellemzői

Németországban élni

Németországot a világ egyik legfontosabb tanulmányi célpontjaként tartják számon, és Európa szívében. A vezető innovációs, üzleti és mérnöki pályán a német diplomával rendelkező karrierlehetőségek változatosak és messzemenőek. Németország is szívesen látja a nemzetközi szakembereket, és 18 hónapos tanulmány utáni munkavállalási vízumot kínál azoknak a hallgatóknak, akik utolsó szemeszterüket Németországban végzik.

IU Campusok

IU nál két modern kampusz közül választhat Berlinben és Bad Honnefben, amelyek mindegyike a legmodernebb létesítményekkel, tanulási terekkel és könyvtárakkal van felszerelve. Tapasztalja meg a nyüzsgő berlini jelenetet, vagy telepedjen le Bad Honnef barátságos környezetében, ahol az egyetemen is elérhető szállás. Csatlakozzon klubokhoz és társaságokhoz, pihenjen a közösségi területeken, és ölelje fel a támogató nemzetközi közösséget oktatási útja során.

Támogatás a hallgatóknak

Miközben IU nál dolgozik céljai felé, egy erős támogatási rendszert talál majd hasznos tanulmányi tanácsadókkal, karrieriroda szakértőivel és hozzáértő oktatóival. Ezek a barátságos szakemberek végigvezetik az akadémiai úton, a tanfolyamok kiválasztásától a szakmai gyakorlatok és munkalehetőségek kereséséig.

Tanulás-élet egyensúly

Az IU élvezheti a tanulás és a magánélet egészséges egyensúlyát az egyetemen kialakított vegyes tanulási modell révén, amely egyesíti a kiscsoportos órákat és az online önálló tanulást. Ez a rugalmas megközelítés lehetővé teszi a tanulmányok, a munka és a magánélet hatékony irányítását, miközben részt vesz egy sokszínű nemzetközi közösségben, és keresi a munka-tanulási lehetőségeket, például részmunkaidős állást vagy szakmai gyakorlatot, így gazdagítja általános külföldi tanulmányi tapasztalatait.

  Ingyenes webinárium és kérdezz-felelek

  Webinárium: Online tanulás IU -val 15:00–15:45 (CEST)

  Vízumkövetelmények

  • Az EU-tagállam állampolgárságú hallgatóinak, akik tanulmányaik egy része (vagy egész) alatt az egyetemi előadásokon kívánnak részt venni, nincs szükségük tartózkodási engedélyre a Németországba való beutazáshoz.
  • Az EU-tagország állampolgárságával nem rendelkező hallgatóknak, akik tanulmányaik egy része (vagy egész) alatt egyetemi előadásokat terveznek látogatni, érvényes tartózkodási engedélyt kell szerezniük ahhoz, hogy Németországban tanulhassanak.

  * Ez csak azokra a hallgatókra vonatkozik, akik egy vagy több szemesztert szeretnének részt venni a németországi egyetemen. Azoknak a hallgatóknak, akik az IU virtuális campusán keresztül tervezik tanulmányaikat online végezni, nem kell tartózkodási engedélyt szerezniük – állampolgárságuktól függetlenül.

  Ha bármilyen kérdése van a tartózkodási engedély kérelmével kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az IU tanulmányi tanácsadó csoportjával.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Változtassa meg jövőjét IU val – jelentkezzen és takarítson meg akár 25%-ot!

  IU mindig új utakat keres, hogy segítsen ötvözni a magas színvonalú és hozzáférhető oktatást, bármilyen körülmények között is.

  Csatlakozzon valamelyik kampuszához Bad Honnefben vagy Berlinben, és élvezze IU egyedülálló megközelítését, amely lehetővé teszi, hogy egyensúlyt teremtsen a tudományos elfoglaltságai, a munkahelyi kötelezettségei, a társadalmi interakciói és egy új kontinens felfedezése között, miközben jövőbeli céljaiért dolgozik.

  Jelentkezzen még ma, és akár 25%-os kedvezménnyel is részesülhet egyetemi tanulmányaiból!

  Rangsorok

  Akkreditációk, rangsorok és tagságok

  Akkreditáció

  IU International University of Applied Sciences rendszerakkreditációt kapott az EQAR-tól, a FIBAA-tól, a Német Akkreditációs Tanácstól és a Német Tudományos és Bölcsészettudományi Tanácstól. Ez azt jelenti, hogy kurzusaik, oktatói és tananyagaik megfelelnek az európai akadémiai irányelvek szerint meghatározott szigorú normáknak, és mostantól akkreditálhatják saját programjaikat.

  Díjak és helyezések

  IU az első német egyetem, amely 99/100 pontot kapott a QS Stars Report-on, de Németország legnagyobb egyetemi rangsorában a CHE által a 25 kategória közül 6-ot is előkerült. A közelmúltban IU online MBA programjai a 26. helyet foglalták el Európában a tekintélyes QS Online MBA Rankings rangsorban, ami lenyűgöző teljesítmény és elismerés a nemzetközi porondon.

  Tagságok

  IU a Business Graduate's Association, az Online Learning Consortium, az AASCB és az UNESCO Global Education Coalition tagja. Ezek a tagságok kapcsolatot biztosítanak számukra más intézményekkel, vállalatokkal és civil szervezetekkel, valamint felső szintű képzési programokkal és élethosszig tartó tanulást fejlesztő tanfolyamokkal. Az élvonalbeli technológia kihasználásával IU segíti a rászoruló diákokat, hogy továbbtanuljanak és élethosszig tartó tanulásban részesüljenek.

  2023 áprilisa óta IU tagja az Indiai Egyetemek Szövetségének (A IU ), amely a világ legnagyobb egyetemi szövetsége, amelynek társult tagja külföldi egyetemek. IU egyben az egyetlen európai tagja az Afrikai Egyetemek Szövetségének (AAU), amely több mint 420 egyetemet és kutatóközpontot foglal magában az afrikai kontinensen.

  Globális elismerés és akadémiai partnerek

  Globális Elismerés

  Mivel IU a WES Canada és az Egyesült Államok is elismeri, a diplomáik a kanadai bevándorlási pontrendszer és az amerikai bevándorlási értékelési rendszer helyi akadémiai szabványai szerint pontokra válthatók át.

  Akadémiai partnerek

  A világ minden tájáról származó felsőoktatási intézményekkel kötött partnerségek révén IU megfizethetőbb lehetőséget kínál a hallgatók számára, hogy külföldön tanuljanak és éljenek. Az IU Study Abroad Alliance lehetővé teszi, hogy a hallgatók online kezdjenek diplomát IU n, és fejezzék be azt egy partneregyetemen az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában vagy Európában, ahol bőséges karrierlehetőségek vannak

  Tanulói beszámolók

  Helyszínek

  • Bad Honnef

   Mülheimer Str. 38, 53604, Bad Honnef

   • Berlin

    Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

    • Berlin

     Berlin, Németország

     Kérdések