Keystone logo
Indiana University Kokomo

Indiana University Kokomo

Indiana University Kokomo

Bevezetés

A nemzetközi diákok lehet keresni egy tekintélyes NE mértékben - mintegy 18.000 $ évente

Indiana University Kokomo nagyon kedvező, és egyben ösztöndíjakat nemzetközi diákok! Egyetemisták is jogosultak ösztöndíj 5000 $ évente, és egyetemi hallgatók is jogosultak a 4000 $ évente!

Indiana Egyetem Kokomo fog keresni az egyik legerősebb fok az ország egyik, hogy jön egy-egy támogató és utasítást ihletett, tökéletes, és külön kar. Minden évben mi magasra teszi a lécet. Veszünk fel szakok és programok működnek, hogy irányítsák a diákok a legígéretesebb munkahelyek és iparágak a jövő, mint az egészségügy, vendéglátás, informatika és média-hogy csak néhányat említsünk.

NE Kokomo mindenki számára tartogat valamit! Akkor keresnek egy IU mértékben a mi campus mintegy 4000 diák, kis tanterem mérete mintegy 20-25 diák! Kapsz készítmény, készségek és valós tapasztalat, hogy meg téged egy életen át sikeresen, és van egy csomó móka a folyamatban.

egyetemi élet

Nevetés. Midnight Madness. Cosmic Bowling. Out-door filmeket. Élő zene. Gyakorló koreai Koreában. 1000-víz ballon küzdelem. Tervezés statewide műemléki konferencián. Egyetemi Színház. Komédiásoknak a kávézóban. Jackrabbits játékokat a barátokkal. Éljenzés a mi nagyon saját Indy 500 Princess. Kalandvágyó. Reading egy nagyszerű könyv a pázsiton. Óra a state-of-the-art St. Joseph Kórház Klinikai Szimulációs Központ. Tanítása a következő generációs a következő hullám a képességeit. Igazi vita a legjobb barátok. Vezető kísérletek Science Rocks Nyári Tábor. Súlyos Cougar Crazie Country. Farmer Market a legjobb cookie-k körül. Student tanítás Írország. Majdnem Naked Mile! Zip vonalat campus. Biológia terepmunka utazások. Intramural sport. Bemutatjuk a nemzetközi konferenciákon. #myIUK

Így a világ, hogy Indiana

Indiana University Kokomo, akkor lehet, hogy a tengerentúli tanulmány része a rendszeres tudományos program, amit a nagyobb. A nemzetközi utazás az egyik leghatékonyabb tapasztalatok akkor lehet, hogy bővítse a kulturális tudatosság, és előkészíti, hogy a munka a mi egyre inkább globális társadalom. A campus széles választékát kínálja utazási / tanulmányi célpontok, köztük Dél-Korea, Guatemala, Németország, Hollandia, Franciaország, Anglia, Olaszország és Lengyelország.

Sport at NE Kokomo

Vesszük sport nagyon komolyan IU Kokomo-és büszkék vagyunk, hogy otthon a mi hihetetlen sportolók. Mi több lenyűgöző, de az, hogy ők győztes az osztályban is. A sportolók kezelése tudósok ugyanolyan odaadással adják sport.

Az elmúlt évben megbecsült 18 KIAC Scholar sportoló NE Kokomo

7 egyetem csapatok Férfi kosárlabda, Cross Country és Golf Női kosárlabda, Cross Country, röplabda, és Golf 21.500 négyzetméternyi testmozgás tér

A Cole Fitness Center büszkélkedhet 21.500 négyzetméternyi testmozgás tér, valamint a korlátlan csoportos órák, szinte korlátlan kardio gépek, fedett pálya, vadonatúj öltözők, és remek súly és fitness gépek.

A legacy of Strength

11474

A több élő diplomások IU Kokomo öregdiák-hálózat, mint 2014-ben. Ha lesz egy IU Kokomo Cougar te része egy öregdiák-hálózat, amely átfogja iparágak, szakmák, háttérrel és kultúrával. NE alums büszkék irányadó, vezető, és a felvételi saját.

604897 és növekvő

A több élő diplomások IU öregdiák-hálózat. Elvégezte IU Kokomo megadja azt bejárat a világ egyik legerősebb és legnagyobb élő hagyatékot.

Felkészülés a Lifetime siker

Az első lépés, hogy a leszállás az álmod munkát - kiemelkedő eredményeket ért el egy szakmai gyakorlat.

Top munkáltatók szeretné látni bizonyítottan sikeres, hajlandók keményen, és a szomjúság a tanulás új ismeretek. NE Kokomo gyakornok segíti hosting cégek speciális projektek és a munkáltatót a lehetőséget, hogy megszerezzék az új ötleteket és információkat a friss szempárként.

Ez az alkalom, hogy megmutassa, milyen értékes vagy, hanem a lehetőség, hogy megtanulják, mit akar a munkát kipróbálásával a kultúra, a munkafolyamat, és teljes személyiség a társaság.

Dolgozz velünk, hogy ez megtörténjen.

A NE Kokomo Karrier és Akadálymentesítési Center jár a személyi edző, tréner, és pompomlány, irányítja a szakmai és a munkakeresés. Ezek segítségével tökéletes önéletrajz és tanácsot ad mindent interjú készségek és etikett elsajátítása üzleti öltözék és navigálás fizetés tárgyalások.

1069 - Az első számú egy-egy találkozó a Karrier és Akadálymentesítési Center volt a diákok 2014-ben 164 gyakornok helyezett 2014. Akár 24% 2013-tól.

Egy közösség, ahol You Belong

Helyszínek

  • Kokomo

    2300 S. Washington Street, Kokomo, IN 46902-9003, , Kokomo

Kérdések