Keystone logo
Jinan University - School of Management

Jinan University - School of Management

Jinan University - School of Management

Bevezetés

1906-ban Nanjingben a Qing-dinasztia létrehozta a Jinan iskolát, az első állami iskolát a tengerentúli kínaiak számára. Célja az volt, hogy terjessze az oktatást és kapcsolatokat alakítson ki a tengerentúli kínaiakkal. A Jinan Iskola volt a Jinan Egyetem elődje, amely ma Guangzhouban található.

A tengerentúli kínai felsőoktatás felső szintű intézményeként ismertté válik, a Jinan ösztönzi a kínai kiválóság kultúrájának terjedését az egész világon. Ez a gondolat az iskola alapítóinak bizalmát fejezi ki a kínai kultúra előmozdításában és küldetésükben, hogy kapcsolatba lépjenek honfitársaikkal az egész világon.

"A Jinan Egyetem már korai stádiumban alakította az üzleti fegyelmet." 1918-ban Huang Yanpei, a Jinan bölcsje élesen rájött, "lényegében a jelenlegi kereskedelmi és ipari versenyek tudásversenyek", majd elősegítette az üzleti élet kialakítását fegyelem a Jinan Egyetemen. Később a Jinan Egyetem üzleti továbbképzése lángot hagyott és végtelen sorozatban fejlődött, majd közel száz évszázados társadalmi változásokat, törekvést és javulást tapasztalt.

58208_JinanUniversity.jpg

Bevezetés

58484_1.png

Már 1918-ban a Jinan Egyetem felállította az üzleti iskolát. Az utóbbi évtizedekben az elődök és a munkatársak folyamatosan törekedtek, és szilárd alapot teremtenek a jelenlegi menedzsmentiskola fejlesztéséhez.

Jelenleg az iskola hasznot húz a gazdasági, jogi, tudományi, mérnöki, orvosi és menedzsmenti ágak közötti kölcsönös megtermékenyítésből. A program magában foglalja a 4 első osztályú tudományágat, nevezetesen az üzleti adminisztrációt, a menedzsmentet és a mérnököket, az alkalmazott gazdaságot és az alkalmazott pszichológiát. A doktori fokozat 2 fő rangsorban, 6 másodlagos alanyban és 2 posztdoktori munkahelyen szerzett doktori fokozatot. Az iskola átfogó ereje jó alapot biztosított az olyan témák fejlesztéséhez, mint az EMBA, az MBA, az MPAcc, az MPA és a mérnöki mester stb. Időközben az iskola szoros kötődése a társadalommal és a piaccal az életerőt és a vitalitást a tudomány fejlődéséhez.

Emellett a Management School nagy jelentőséget tulajdonít a külföldön ismert egyetemek és intézetek akadémiai cseréjének. Például megállapodásokat kötöttek az Iskola és a Stanford Egyetem között, valamint az Egyesült Államokban a Pennsylvani Egyetemen

Az utóbbi években a menedzsment iskolák között a kínai nemzetköziesedés tendenciája volt. Az úgynevezett "internalizáció" azt jelenti, hogy az irányítás tudománya a világ minden tájáról származó civilizációk gyümölcseiből tanul, és részt vesz az üzleti adminisztráció és a közigazgatási kultúrák kiépítésében. A nemzetköziség alapja a háziasítás. Vagyis a Vezetõiskola elsõdleges feladata, hogy a hazai igényekhez igazodó legjobb gazdálkodási gyakorlatokra támaszkodjon és tükrözze azokat, valamint olyan gazdálkodókat ápoljon, amelyek az ország gazdasági és társadalmi fejlõdését szolgálhatják.

A Jinan Egyetem Vezetői Iskola örökölte a "hűség, őszinteség, kitartás és tisztelet" hagyományát, és a "tengerentúli kínai híres iskola iskolájának" stratégiáját követi. A menedzsment tudományok, különösen az üzleti adminisztráció ágazatának erőteljes támogatásával az iskola Kínában egy első osztályú menedzsment iskolába épít, és kiemelkedő kínai vezetői tehetségek bölcsőjévé válik azáltal, hogy innovál, adaptálódik az időkbe és folyamatosan az oktatási rendszer, formák és tartalom javítása. Csak oly módon tudná felépíteni a Menedzsment Iskolát egy világhírű kínai oktatási márkává a nemzetközi üzleti oktatási körben.

58482_2.png

58481_4.png

58483_3.png

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Guangzhou

    601 Huangpu W Ave, TianHe GongYuan, Tianhe Qu,, , Guangzhou

    Kérdések