Keystone logo
Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Bevezetés

A Kelley Iskola felső szintű üzleti oktatást kínál, amelynek célja az, hogy a saját igazi sikeréhez irányítsa. A Kelley Üzleti Iskolában karrier lendület létrehozásának vállalkozása vagyunk. Diákjainknak megvan a tehetsége a sikerhez, az alázat növekedéshez és kitartás a kitartáshoz. Ez a szellem - olyan oktatással kombinálva, amelyet csak az elit Kelley iskola tud nyújtani - eredményeként a diplomások olyan ismeretekkel és készségekkel járnak, amelyek szükségesek az új kihívások leküzdéséhez, a pozitív változások lehetővé tételéhez és a szervezetükhöz való hozzájáruláshoz az első naptól kezdve. Gyökereinket az 1830-as Bloomingtoni Indiana Főiskolán kínált első üzleti tanfolyamon nyerjük. Az Indiana Főiskola Indiana Egyetemen nőtte ki magát, és az 1920-ban létrehozott Kereskedelmi és Pénzügyi Iskola a Kelley Üzleti Iskolává nőtte ki magát. 1916 óta kínálunk üzleti tanfolyamokat Indianapolis campusunkon, 1952-ben végrehajtottunk vezetői képzést, és előmozdítottuk az üzleti ismereteket világszerte. Idővonalunk több mint 100 éves üzleti kiválóságot mutat be. A toborzók azt mondják nekünk, hogy hallgatóikat és diplomájukat arra törekszik, hogy pozitív, szorgalmas hozzáállásukat és bizalmukat támogassák a valós, alkalmazható oktatásból, amelyet oktatóink minden fokozatonként teljesítenek. Tanáraink igénylik és megszerezik a lehető legtöbbet diákjainkból. A Kelley hallgatók megtanulják, hogyan kell vezetni az eredményeket. Ez a minőség tükröződik a kivételes hallgatói állásajánlatokban, a karrier szolgáltatásaink jó hírében és a legfontosabb üzleti iskola globális pozíciójában.

about kelley
banner

Menj pillanatra a lendületre

Vannak olyan fontos pillanatok az életben. Bárhol és bármikor megtörténhetnek. Az új vállalkozás inspirációja, bevezetés egy mentorba, a nagy munka elindítása - ők döntő pillanatok, amelyek meghatározzák Önt. A megfelelő képzés és támogatás nélkül ennyi is: egyetlen pillanat, amely véget ér, amikor véget ér. Kelley-vel ezek a pillanatok a lehetőségek láncreakciójává robbant fel. Nem csak felkészültek rájuk; Ön képes navigálni őket, hogy saját igazi sikeréhez vezesse magát.

banner

Küldetés

A Kelley Business School küldetése a hallgatók, szervezetek és a társadalom életének átalakítása menedzsment oktatás és kutatás útján. Célunk: a) olyan hallgatók előállítása, akik a világ állampolgárai, akiknek pozitív hatása van a szervezeteikre és a közösségükre, ahol élnek, és b) olyan kutatások, amelyek elősegítik mind az elméletet, mind a gyakorlatot. Hangsúlyozzuk az együttműködésen alapuló megközelítést, amely ösztönzi a hozzáadott értékű partnerségek létrehozását a karok, hallgatók, öregdiákok, más egyetemek és IU egyetemek, valamint a magánszektor és a nonprofit szervezetek között. A Kelley Iskolában elkötelezettek vagyunk azért, hogy fenntartjuk az alábbiakon alapuló értékrendszert:

 • Etikai magatartás és integritás
 • Kiválóság, professzionalizmus és büszkeség mindazért, amit csinálunk
 • Személyes kezdeményezés és egyéni felelősségvállalás
 • Karunk és munkatársaink teljes körű bevonása az iskola küldetésének végrehajtásába
 • Folyamatos innováció programjainkban és ösztöndíjainkban
 • Az együttműködés, az udvariasság, a tisztelet és a kollegiális szellem minden összefüggésben
 • Nyílt és egyenes kommunikáció
 • Sokszínűség és befogadás és
 • A teljesítmény igazságos és méltányos elismerése

Tudjon meg többet: Kelley / Manchester Global MBA

Helyszínek

 • Bloomington

  Godfrey Graduate and Executive Education Center 1275 E. 10th Street , 47405, Bloomington

 • Indianapolis

  801 W. Michigan Street , 46202, Indianapolis

Kérdések