Keystone logo
© BIMM University
Kingston University – School of Business

Kingston University – School of Business

Kingston University – School of Business

Bevezetés

Az Üzleti és Társadalomtudományi Kar egyesíti a Kingston Business School-t és a Jogi, Társadalom- és Magatartástudományi Kart. Együtt ápolják a kritikus gondolkodást és a tanulás problémamegoldó megközelítését, nemzetközi kitekintéssel.

Miközben itt tanulsz, a társadalom legnagyobb kérdéseit tárhatod fel a különböző tantárgyak szemszögéből. Betekintést nyerhet az ipar, a közszféra és a közösségi szolgáltatások szakembereitől, valamint a kutatásban aktív akadémikusoktól, akik speciális szakterületekkel rendelkeznek. Ez alapvetően lehetővé teszi, hogy részt vegyen a nagyobb képben, és olyan átadható készségekkel szerezzen diplomát, amelyek a kihívásokkal teli karrierben való boldoguláshoz szükségesek.

A Kingston Business School elnyerte az AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) rangos nemzetközi akkreditációját üzleti oktatásunk kiválóságának elismeréseként. Ezt az akkreditációt a világ üzleti iskoláinak mindössze 5%-a szerezte meg. Számos tanfolyamot szakmai testületek is akkreditáltak és elismertek, köztük az MBA-k Szövetsége és a Chartered Institute of Marketing.

A School of Law, Social and Behavioral Sciences számos pszichológiai kurzust kínál, amelyeket a British Psychological Society (BPS) akkreditált. Dönthet úgy is, hogy az Egyesült Királyságban néhány olyan diploma egyikét tanulja, amely törvényszéki pszichológiai szakképesítést kínál. Politikai és emberi jogi kurzusainkat nemzetközi gyakorlati szakemberek tartják, köztük az Amnesty International UK volt kampányigazgatója és a Brit Emberi Jogi Intézet jelenlegi igazgatója.

Folyamatosan újítjuk az üzleti és társadalomtudományi hallgatók gondolkodásmódját és problémamegoldását, hogy megfeleljünk gyorsan változó világunk igényeinek. Tanulj itt, és légy részese ennek a világnak a formálásában.

Kingston Business School

Hiszünk abban, hogy a szakmai sikert a személyes képességek és készségek, valamint az akadémiai tudás keretének csiszolása és fejlesztése alakítja a fejlődés és a sikerek elérése érdekében. Szakmailag gazdag, munkaadói elkötelezettségű és kutatási információkkal rendelkező kurzusokon keresztül diákjainkkal együtt dolgozunk azon, hogy segítsük őket személyes céljaik és karrier ambícióik elérésében; és elismertté válnak az üzlethez való eltérő megközelítésük és hozzáállásuk miatt.

Akkreditációk

A Kingston Business School elnyerte a rangos nemzetközi akkreditációt az AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) által. Ezt az akkreditációt a világ üzleti iskoláinak mindössze öt százaléka szerezte meg, és elismeri üzleti oktatásunk magas színvonalát és színvonalát.

Számos tanfolyamot szakmai testületek is akkreditáltak és elismertek, köztük az MBA-k Szövetsége (AMBA), az Európai Menedzsmentfejlesztési Alapítvány (EFMD) EPAS, a Chartered Institute for Professional Development (CIPD), a Chartered Institute of Marketing (CIM) és a Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

137845_pexels-photo-1438072.jpeg

Miért válassza a Kingston Business Schoolt?

Diákjaink keresett, jövőre koncentráló vezetők, akik aktív kihívást jelentenek, változtatnak, alkotnak és együttműködnek annak érdekében, hogy hozzájáruljanak a társadalomhoz, és hatással legyenek a gazdaságra, mint üzleti befolyásoló és munkahelyteremtő.

Kihívás

Arra biztatjuk diákjainkat, hogy vitatják felfogásukat és nézőpontjukat. Célunk, hogy diákjaink aktívan elemezzenek, kérdezzenek, értelmezzenek és újítsanak.

változás

A Kingston Business School folyamatosan előre tekint, hogy értelmezze a jövőt, és támogassa az embereket, hogy megfeleljenek a felmerülő kihívásoknak. Arra motiváljuk a tanulókat, hogy legyenek problémamegoldók és befolyásolók, akik a legjobbat tudják kihozni magukból és másokból.

Teremt

Mivel a digitalizáció és az informatika hatással van az üzleti környezetre, és a változások továbbra is hatással vannak a jövőnkre, felkészítjük a hallgatókat arra, hogy kialakítsák a vállalkozó szellemű gondolkodásmódot, hogy azonosítsák és megragadják a potenciális lehetőségeket.

Együttműködik

Felkészítjük a hallgatókat arra, hogy fejlesszék kreatív képességeiket és együttműködő hozzáállásukat, hogy sikeresen dolgozhassanak multidiszciplináris csapatokban és környezetben.

Vállalkozásra készen: tanfolyamaink

Tanfolyamainkat vezető technológiai, gyártási, szolgáltatói és pénzügyi szervezetekkel közösen tervezzük annak érdekében, hogy azok megfeleljenek a mai üzleti élet problémáinak, kihívásainak és igényeinek. Megszerzi a megértést, betekintést, készségeket és eszközöket a valós lehetőségekhez az érettségi után.

Jövőkép: Innovatív, vállalkozó szellemű és életet megváltoztató

Világszerte elismert az oktatás és a kutatás innovatív és vállalkozói szemlélete, amely életet megváltoztató lehetőségeket teremt és valósít meg.

Küldetés: Kutatásokon alapuló oktatás vezeti

A lehető legjobb környezet megteremtése az alkalmazottak és a hallgatók számára, amely sokszínű és befogadó, tanulási, vállalkozói és kutatási ismeretek által vezetett.

Értékek: Kiváló személyzet és hallgatói tapasztalat

Kiválóság: Nagyra értékeljük a kiválóságot a személyzet és a hallgatók tapasztalata, a tanulás és a kutatás terén.

Innováció és kreativitás: Nagyra értékeljük az innovációt, a kreativitást és a vállalkozói gondolkodást az ötletek generálása és megvalósítása során.

Tisztelet: Nagyra értékeljük a sokszínűséget, a kollegialitást és a felelősséget.

Mi különböztet meg minket?

A Kingston Business School négy jellegzetes tulajdonsággal rendelkezik, amelyek együttesen különböztetik meg más egyetemektől:

Foglalkoztathatóság

A Kingston Business School hallgatóira nagy a kereslet a munkahelyeken. Kurzusaink relevanciája, szoros kapcsolataink az iparral, karrier- és foglalkoztatási szolgáltatásaink kiválósága, üzleti vezetőkkel való kapcsolatépítési rendezvények és szakmai gyakorlatok azt jelentik, hogy diákjaink jó elhelyezkedési lehetőséget kínálnak a foglalkoztatáshoz.

Vállalkozói szellem

A vállalkozói gondolkodás a DNS-ünkben van. Akár egy induló vállalkozás része akarsz lenni, akár egy szervezeten belül szeretnél innovációt ösztönözni, a Kingston Business School-ban csatlakozhatsz a vállalkozói szellem egyik legjobb üzleti iskolájához.

Az Egyesült Királyság legsikeresebb felsőoktatási intézménye vagyunk a diplomás induló vállalkozások számára (Felsőoktatási üzleti és közösségi interakciós felmérés, 2020/21). A QS TopMBA.com a világ első számú pozícióját értékeli az MBA végzettségű induló vállalkozások körében.

A Kingston Business Inkubátorunktól kezdve a Small Business Charter Award rendszerében végzett munkánkig a Kingston Business School úttörői vagyunk az innovatív gondolkodás ápolásában és fejlesztésében. Itt található a nemzetközileg elismert Small Business Research Center is.

Nemzetközi rangsorok, akkreditáció és tagság

A Kingston Business School egyike a világ üzleti iskoláinak mindössze 5 százalékának, amely rendelkezik az AACSB International – az Advance Collegiate Schools of Business szövetsége – akkreditációjával.

Számos legnagyobb és legbefolyásosabb üzleti iskola akkreditációs szövetség akkreditációjával rendelkezünk.

Felszerelés

A 26 millió GBP értékű üzleti iskolánkat a fenntarthatóság szem előtt tartásával terveztük és építettük meg, hogy tükrözze elkötelezettségünket a diákok inspirálása, oktatása és fejlesztése iránt, akik a fenntartható viselkedéssel kapcsolatos tapasztalataikat felhasználják jövőbeli munkájukban és karrierjükben.

Élvonalbeli tanulási lehetőségeink vannak, ahol átültetheti az elméletet a gyakorlatba. A legmodernebb Bloomberg kereskedési termünk egy szimulált kereskedési helyiség a feltörekvő finanszírozók számára. Vadonatúj Kingston Business Inkubátorunk egy kifejezetten üzleti ötleteken dolgozó diákok számára kialakított szoba.

Tanulmányait olyan online tanulási eszközök támogatják, mint a hallgatói intranet és a Canvas. Campusunk pedig 30 percre található London központjától, így hozzáférést biztosít a világ vezető pénzügyi és üzleti központjához, miközben a főváros legbiztonságosabb és legboldogabb helyén található.

Nemzetközi Két hét

Minden Kingston MBA hallgató összegyűlik az éves nemzetközi kéthetes rendezvényünkön. Az egyetemen zajlik, a Nemzetközi Kéthetes alatt MBA és Executive MBA hallgatókkal tanul és szocializálódik mind a Kingston, mind a Moszkvai helyszíneken. A tanfolyamon eddig megszerzett tudására építve elmerülhet a választható speciális modulok választékában, és inspiráló vendégelőadókat hallhat. A korábbi résztvevőknek is volt lehetőségük izgalmas céglátogatásokon részt venni.

A létesítményeink

Diákjaink az ország legjobb létesítményei közül néhányat élveznek, többek között:

  • A Bloomberg kereskedési terem, amely ízelítőt ad a valódi kereskedési padlón való munkavégzésről (a Kingston azon kevés egyetem egyike, amely ezt kínálja);
  • Dedikált lakosztályok és munkaterületek, informatikai létesítmények és szociális területek posztgraduális hallgatóink számára;
  • Az üzleti kutatási központ, beleértve a kisvállalkozási kutatóközpontunkat;
  • A Kingston Business Incubator, egy üzleti inkubátortér, saját vállalkozása indítását segítő létesítményekkel;
  • A tananyagközpont, amely a nap 24 órájában nyitva tart a tanévben, hozzáféréssel könyvtárak, tanulóterek és számítógépes létesítmények; valamint fontosabb szövegek, folyóiratok és számítógépes oktatási csomagok, amelyek több mint 200 hálózati munkaállomásról érhetők el.

A Kingston Hill kampusz Kingston Upon Thamesben található, amelyet London legbiztonságosabb külvárosának és legboldogabb helyének választottak. London központja 30 percre van a Kingston Upon Thamestől, így a hallgatók hozzáférhetnek a világ egyik legjelentősebb üzleti fővárosának élénkségéhez, dinamizmusához és kulturális sokszínűségéhez.

Helyszínek

  • Kingston upon Thames

    Kingston Hill, KT2 7LB, Kingston upon Thames

Kérdések