Keystone logo
KMU Akademie

KMU Akademie

KMU Akademie

Bevezetés

Továbbképzés a 21. században

Az egyre gyorsabban haladó fejlődéssel jellemezhető 21. században az oktatás és a továbbképzés értékes érték, és minden eddiginél fontosabb. A bonyolult technológiai és gazdasági kérdések, valamint a környezet iránti nagy felelősségvállalás olyan döntések elé állítja a vállalatokat és vezetőiket, amelyek tapasztalat, tudás és kompetencia alapján születnek. Ezért elengedhetetlen az egész életen át tartó tanulás és a szakmai továbbképzés. E továbbképzési lehetőségek infrastruktúrájának biztosítása a képzők feladata.

A 2006-ban alapított KMU Akademie & Management AG kezdettől fogva tisztában volt ezzel a felelősséggel. Ugyanakkor azt is felismerte, hogy a részmunkaidőben tanulni vágyó dolgozók komoly kihívással néznek szembe: a munka, a család és a tanulmányok összeegyeztetésével. Ezt a követelményt szem előtt tartva dolgozták ki a KMU Akademie felelősei egy időtől és helytől független távoktatási koncepciót. A KMU Akademie 2011 óta a Middlesex Egyetemmel együttműködve részmunkaidős online tanfolyamokat kínál, amelyek pontosan megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

A Middlesex Egyetem rendszerakkreditációja mellett a Middlesex University képzési programjait az AQAS akkreditációs ügynökség a KMU Akademie & Management AG-vel együttműködve sikeresen akkreditálta a nemzetközi szabványok, az Európai Szabványok és Irányelvek (ESG) szerint.

Az első választás a munkája melletti tanulmányaihoz

A tanfolyamok részmunkaidőben is elvégezhetők. Ez különösen előnyös azoknak a vezetőknek, akik munkájuk feladása nélkül szeretnék bővíteni tudásukat. A Middlesex University / KMU Akademie online kurzusa rugalmasan alkalmazkodik a hallgatók igényeihez. Akkor és ott tanul, amikor és ahol akar, és a saját tempójában fejezi be tanulmányait.

Az Ön előnyei egy pillantással

Nálunk Ön a legjobb kezekben van

  • Rugalmas tanulás
  • Oktatási nyelv német
  • Elismert végzettség
  • Testápolási

Online tanulmány a Middlesex Egyetemen / KMU Akademie

Időtől és helytől független tanulás

Azok a hallgatók, akik online tanulmányaikat a KMU Akademie -n végzik, beiratkoznak a londoni Middlesex Egyetem hallgatói közé, és diplomájukat is tőlük kapják meg. A tanfolyam szervezési lebonyolításáért a KMU Akademie felel. Minden dokumentum, tananyag és házi feladat német nyelven bármikor elérhető a hallgatók számára a KMUnity online platformon. Ezenkívül a KMU Akademie a hallgatók kapcsolati pontja minden tanulmányi kérdésben. Az oktatók, tanácsadók és munkatársak sok éves tapasztalatra tekinthetnek vissza, és a lehető legjobb támogatást nyújtják hallgatóinak.

Helyszínek

  • Linz

    Hauptstraße,54, 4040, Linz

    Kérdések