Keystone logo
Korea University Business School Kubs globális mba
Korea University Business School

Kubs globális mba

Shanghai, Kína

0 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

A KUBS Global MBA globális innovátorokat oktat, akik a dinamikus vezető szerepet, a kritikus látást, a rendszeres döntéshozatali képességet, a társadalmi felelősségvállalás mélységét és a kivételes etikai normákat vezetik a következő szintre.

Globális üzleti vezetés


A KUBS Global MBA a globális vezetés és a szilárd üzleti oktatás mellett áll. Minden diákunk globális képet és nemzetközi perspektívát nyer, és itt van néhány kivételes, tizenkét hónapos program.

KUBS MBA tapasztalat


Mivel a Globális MBA program viszonylag kis méretű, a diákok élvezik a személyes figyelmet, és képesek egymás között egyaránt együttműködni mind a tanárok és a diákok. A globális MBA hallgatók előnyeit élvezhetik a koreai felsőoktatásban működő, globális, innovatív és változatos programokban részt vevő iskolákban.

Regionális specializáció


Amellett, hogy tanulmányozza az ázsiai-csendes-óceáni piacon, a Global MBA hallgatóknak lehetőségük van tanulmányozni a világ más fontosabb üzleti piacain. A KUBS MBA programokat a Szövetség az Advance Collegiate School of Business (AACSB) szabványok szerint szervezi, és az EFMD európai minőségfejlesztési rendszere (EQUIS) akkreditációt is kapott.

Globális perspektíva


A diákok pályázhatnak az egyik KUBS MBA csere intézetek, amelyek a világ egyik vezető üzleti iskolák. A diákok olyan kapcsolattartó hálózatot fejlesztenek ki a világon, amelyen pályájuk során rajzolhatnak.

Ipari partnerek


Koreai nagyvállalatok és szervezetek támogatták a KUBS Global MBA programot. A diákoknak lehetőségük nyílik a koreai multinacionális vállalatok számára.

Emberi és tudáshálózatok


A KUBS MBA hallgatói a világ minden tájáról érkeznek, és teljesen különböző háttérrel rendelkeznek a különböző üzleti környezetekben. Ez felajánlja a diákokat, hogy kollégáikkal építsenek ki emberi és tudáshálózatokat.

Felvételi követelmények

· Bachelor vagy azzal egyenértékű (mesterképzés / doktori fokozat, ha alkalmazható)


· Hivatalos angol nyelvtudás teszt pontszám


- TOEFL CBT pontszám meghaladja a 230-at (88 az IBT-ben) vagy a TOEIC pontszám meghaladja a 800-at stb


- A diákok, akik az angol nyelvű országokban főiskolák vagy egyetemisták diplomások, mentesülnek az angol nyelvvizsga-pontszám benyújtásától.


- Exchange Student Program pályázóknak fel kell készíteniük a TOEFL pontszámotFelvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Az Iskoláról

Kérdések