Keystone logo
The Los Angeles Film School

The Los Angeles Film School

The Los Angeles Film School

Bevezetés

Hollywood szívében fekvő The Los Angeles Film School 1999 óta szolgálja a közösséget és diákjait. Ez az akkreditált, VA által jóváhagyott intézmény karrierközpontú tudományos fokozatot kínál digitális filmkészítésben, filmben, grafikai tervezésben, szórakoztató üzletben és Animáció ; valamint a tudomány fokozatainak társultja a zenei produkcióban, az audio produkcióban és a filmben . A létesítmények közé tartozik a történelmi RCA épület, a 6363 Sunset Boulevard, és az iskola a diákok számára hozzáférést biztosít az iparági szakemberek által használt berendezésekhez. A Hollywood Reporter a The Los Angeles Film School nevezte, az egyik legjobban felszerelt magánoktatási központ az országban. The Los Angeles Film School szórakoztató szakemberei számos jelentős mozifilm, videojáték és albumok után szereztek kreditet. Az iskola diplomái a GRAMMY® és az Oscar® által kijelölt és odaítélt projekteken dolgoztak. Az alumíniumok díjakat kaptak világszerte a filmfesztiválokon és a megtervezett multi-platina albumokat. "Semmiféle büszkeséget fejezünk ki, amikor a diplomáinkról beszélünk. Számos díjazásuk és teljesítményük a diákok kemény munkájának és elkötelezettségének eredménye" - mondja Diana Derycz-Kessler, a The Los Angeles Film School elnök-vezérigazgatója. További információ a The Los Angeles Film School : www.lafilm.edu vagy 323.860.0789. A Los Angeles-i Filmiskola "src =" // www.masterstudies.com/element_db/32/32728_Untitled101.jpg "alt =" A Los Angeles-i filmiskola "/>

A MI TÖRTÉNELMÜNK

1999 tavaszán a hollywoodi szakemberek egy csoportja megalapította a The Los Angeles Film School-ot . Céljuk egy olyan intézmény létrehozása volt, ahol az iparági veteránok a filmgyártás új generációival közösen megoszthatják ismereteiket a filmgyártással. alt = "A Los Angeles-i Film Iskola 2004-ben bővítette kínálatát a Los Angeles Recording School felvételi mérnöki tanúsítvány programjának kiegészítéseként, ma pedig az iskolában többféle diszciplínában kínálja a társult és alapképzést a szórakoztató és a médiaiparban, beleértve az animációt, a játékot , szórakoztató üzlet, film, zenei produkció és felvétel.

KÜLDETÉSÜNK

A Los Angeles Film Iskola küldetése az, hogy inspirálja a diákokat olyan ötletes módszerrel, amely a szórakoztatóiparban a karrierlehetőségekre való felkészüléssel foglalkozik. Ezt olyan tantervvel végezzük, amely a technikai tudást a művészi feltárással és a kreativitással ötvözi az ipari szakemberek személyzete által. Oktatásunk reflektív tanítási módszerek és gyakorlati tanulás révén valósul meg Hollywoodban, a világ szórakoztató tőkéjében. Programjaink célja az igényes tehetségek bevonása az iparági gyakorlatokba és a jelenlegi technológiákba, lehetővé téve számukra az egyéni hangok felfedezését az együttműködésen keresztül, és karriercéljaikat a szórakoztatóiparban.

A CAMPUS

A campus jelenleg több mint 250 000 négyzetméternyi területet foglal el Hollywoodban, Kaliforniában, ahol oktatási létesítmények találhatók a történelmi RCA épületben (6363 Sunset Boulevard), az Ivar Színház (1605 Ivar Avenue), a Los Angeles Recording School (6690 Sunset Boulevard) és a 6353 Sunset Boulevard, Hollywood, CA, 90028 fő központja.

Helyszínek

  • Los Angeles

    The Los Angeles Film School 6363 Sunset Bo Hollywood, 90028, Los Angeles

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések