Keystone logo
Les Roches MBA a globális vendéglátás menedzsmentben
Les Roches

MBA a globális vendéglátás menedzsmentben

Crans-Montana, Svájc

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

CHF 52 200 / per year *

Összekevert, Távoktatás, Az egyetemen

* tandíj

Bevezetés

 • Következő bevétel: 2021 ősz, 2022 tavasza
 • 1 év
 • Teljes idő
 • Távoli tanulmányi lehetőségek állnak rendelkezésre
 • A specializációk megválasztása
 • Konzultációs projekt
 • Campus: Svájc

Kizárólag a Crans-Montana egyetemen tanítjuk, ez a zászlóshajó végzős programunk. Egy intenzív év alatt magas szintű vezetői posztra készül. Tartalmaz egy kirándulást, két karrierközpontú szakirány választását a második félévben, valamint egy valós konzultációs projektet egy vezető vendéglátó márkával.

149279_pexels-photo-3873851.jpeg
Gustavo Fring / pexels

Akadémiai tartalom

Hospitality Immersion Program (HIP): Alapvető megalapozás a vendéglátás alapjaiban. Opcionális, vendéglátói végzettséggel / releváns tapasztalattal nem rendelkező hallgatók számára készült, de mindenkinek ajánlott.

1. félév: Magába foglalja a személyes fejlődési és vezetői készségeket, a komplex szervezetek irányítását, a pénzügyi elemzést, a stratégiai marketinget, a fogyasztói magatartást és betekintést, a vendéglátás gazdaságosságát és a fejlett menedzsment témákat.

2. félév: Tartalmazza az üzleti stratégiákat és a teljesítményfigyelést, a vállalati pénzügyeket, az adatelemzést és a döntéshozatalt, a fenntarthatóságot és a CSR-t a vendéglátásban, valamint a második nemzetközi tereputat.

Szakirányok megválasztása:

 • Fejlett bevétel- és teljesítménykezelés
 • Vendéglátás Vállalkozás és üzletfejlesztés

Minden szakterület tartalmaz egy egyedi tanácsadói projektet.

Terepgyakorlat

Les Roches MBA hallgatók magával ragadó üzleti kirándulást élvez*.

Első kézből leszel tanúja annak, hogy a világszínvonalú márkák hogyan valósítják meg a vendéglátás varázslatát egy globális városban.

Minden utazás gondosan gondozott programja exkluzív luxusszállodalátogatások, találkozások csúcsszakemberekkel, valamint közösségi / hálózati események.

A tudás és a hálózat átalakul.

* A pontos helyszín a jelenlegi globális helyzetnek megfelelően fog eldőlni

"A sikeres iparági vezetőkkel való kapcsolattartás az ingatlanszintű osztályvezetőktől a regionális vezetőkig mindannyiunk számára alázatos élménnyé válik." Radhika Mathur, MBA hallgató

Szakirányok és üzleti tanácsadási projekt

A második félévben a két szakterület közül választhat:

 • Fejlett bevétel- és teljesítménykezelés
 • Vendéglátás Vállalkozás és üzletfejlesztés

Ezeket a speciális témákat a jövőbeli karrierjét szem előtt tartva hoztuk létre. Minden szakterület magában foglalja egyedi tanácsadói projektünket, amely lehetőséget ad Önnek arra, hogy megoldásokat dolgozzon ki a saját szakterületéhez közvetlenül kapcsolódó valós üzleti kihívásokra. Ez nem esettanulmány; ez igazi tanácsadás valódi vállalatok számára.

Korábbi ügyfelei: Beau-Rivage Palace Lausanne, Hotel d'Angleterre, Clinique La Prairie, Accor Hotels, Rocco Forte Hotels, Peninsula Hotels és New York Times.

„Nagyon szerettem együtt dolgozni MBA hallgatókkal a Les Roches . Izgatottan várom a végső előadásukat és projektjüket, hogy új vállalkozásként tegyem előre a Hatchify-t. ” Irene Forte, Rocco Forte Szállodák

Karrierépítés és hálózatépítés

MBA hallgatóként hozzáférhet szakértői karrier-tanácsadókhoz, akik irányítják és támogatják Önt a vendéglátási ambíciók megvalósításakor.

Tanácsadói projektje kivételes ipari kitettséget garantál.

Körülbelül 200 vendéglátás, luxus, pénzügy és kiskereskedelem legnagyobb márkája érkezik campusunkba évente - személyesen vagy virtuálisan -, hogy megtalálják leendő vezetőiket.

Felvételi információk

 • Következő beviteli időpontok: 2021 ősz, 2022 tavasz
 • Minimális életkor: 23
 • Oktatás: A tudományos bizonyítványok másolata (fokozat, a teljes képzési program hivatalos hivatalos átirata). Az iskola angolul, vagy a svájci nemzeti nyelvek egyikén, azaz francia, német és olasz nyelven fogad el dokumentumokat. Ha nem, akkor hivatalos, közjegyző által hitelesített fordításra lesz szükség angol nyelven. A kiterjedt, dokumentált munkatapasztalattal rendelkező, nem diplomásokból származó posztgraduális diploma kérelmeket eseti alapon vizsgálják felül. A nem diplomások jogosultak szakmai fejlesztési diplomára, nem pedig posztgraduális diplomára.
 • Munkahelyi tapasztalat: Ideális esetben kétéves releváns munkatapasztalat.
 • Angol szint: A felsőoktatási tanulmányokhoz ismernie kell az angolt. Angol nyelvvizsga pontszámokat (az elmúlt 12 hónapban adtak ki) azoktól a jelentkezőktől kell megkövetelni, akik nem angol anyanyelvűek, vagy akik az elmúlt két évet nem nappali tagozatos angol oktatásban töltötték.

Távoli tanulmányi lehetőségek

Felvétel 2021 őszén

A jelenlegi körülményekre reagálva három „a la carte” tanulmányi lehetőséget vezettünk be, amelyek segítenek az oktatás megfelelő nyomon követésében. Ők:

 • 100% négyszemközt az egyetemen
 • Tanuljon távolról, amíg készen áll arra, hogy csatlakozzon hozzánk az egyetemen - zökkenőmentesen integrálva a tantervbe
 • 100% távoktatás otthon

Tanterv

Belépők

Rangsorok

A program eredménye

Ösztöndíjak és finanszírozás

Program tandíj

Ideális Diákok

Karrierlehetőségek

Felszerelés

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések