Keystone logo
Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business

Bevezetés

Világszínvonalú Nemzetközi Kar

Karunk olyan professzorokból áll, amelyek olyan intézményekhez kapcsolódnak, mint a Harvard, a Yale, a Stanford, a Chicagói Egyetem, a Michigani Egyetem, a Duke Egyetem, a New York-i Egyetem, a London Business School, a Cambridge, a St. Galleni Egyetem, a koppenhágai üzleti iskola, a Bocconi Egyetem , Zágrábi Közgazdasági és Menedzsment Iskola, Sciences Po, HEC Paris és még sok más.

Készülj fel a kihívásra

Az LSB , függetlenül attól, hogy LSB -e egy vezetői képzési programra, egy MBA-ra vagy egy menedzsment mesternek, készen áll egy izgalmas időre. Olyan üzleti helyzeteknek lesz kitéve, ahol az ismereteit megkérdőjelezik, és a dobozon kívüli megoldásokat vitatják meg . Kommunikálnia kell, és meg kell találnia a közös hangot az oktatókkal, osztálytársakkal és üzleti vezetőkkel a világ minden tájáról.

Innovatív oktatási módszerek

Az LSB tanulva hozzáférést kap különböző kultúrákhoz, tapasztalatokhoz és gondolkodásmódokhoz. Az együttműködés révén profitálhat a nemzetközi osztálytársak, professzorok és vállalati vezetők gazdag tapasztalataiból. A díjnyertes kar az innovatív oktatási módszerek élvonalában áll az üzleti adminisztrációban . Tanuljon meg vezetőként gondolkodni és dönteni esettanulmányokban és tanácsadási projektekben.

Megvalósítható tudás

A tanterv célja, hogy olyan vezetővé fejlesszen, aki képes új lehetőségeket látni, átvállalni és fejleszteni. Az LSB mester tapasztalata nemcsak tudományos ismereteket és gyakorlati készségeket hoz. Célunk, hogy egyedülálló élményt nyújtsunk Önnek - tudományos és egyéb szempontból is.

Látomás

Ahhoz, hogy globálisan elismert minőségi üzleti iskola legyen Európa szívében.

Küldetés

Az iskola küldetése, hogy inspiráló és multikulturális tanulási környezetet biztosítson a Luxemburgban, valamint Európában és a világon működő nemzetközi vállalatok üzleti vezetőinek. Oktatási és tudományos céljainak elérése során az iskola korszerű oktatási és kutatási módszereket alkalmaz, elősegíti a kulturális és szellemi sokszínűséget. Az iskola együttműködik a nemzetközi üzleti közösséggel, és felkészíti az üzleti vezetőket arra, hogy boldoguljanak egy összetett globális üzleti világban.

Akkreditáció

Luxembourg School Of Business a Luxemburgi Felsőoktatási és Kutatási Minisztérium által akkreditált. Az akkreditációk az egész intézményre, valamint a Master of Business Administration és a Master in Management programokra vonatkoznak. Luxembourg School Of Business tagja az AACSB nemzetközi akkreditátoroknak, és Erasmus-akkreditált.

Helyszínek

  • Luxembourg City

    19, Rue Eugène Ruppert

Programok

Kérdések