Keystone logo

University of London International Programmes

A logo

Bevezetés

Tanulmány posztgraduális programok szakértői által kidolgozott, a London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) az online és a távoktatás.

Ezek a tanfolyamok ideális az egészségügyben dolgozók, beleértve a dolgozó közegészségügyi és politikai.

Alapított 1899-ben, a London School of Hygiene & Tropical Medicine nyújt páratlan szintű tudományos, gyakorlati és nemzetközi tapasztalatokat. Ez koronázták 'University of the Year' a Times Higher Education Awards 2016.

A University of London International Programs

A University of London Nemzetközi Programok széles választékát kínálja a mester által kidolgozott programok a London School of Hygiene & Tropical Medicine:

  • Klinikai vizsgálatok (MSC, PGDip és PGCert)
  • Demográfiai és Egészségügyi (MSc, PGDip és PGCert)
  • Epidemiology (MSC, PGDip és PGCert)
  • Global Health Policy (MSc, PGDip és PGCert)
  • Infectious Diseases (MSC, PGDip és PGCert)
  • Közegészségügyi (MSc, PGDip és PGCert)

Azt is, hogy egy szakmai fejlődés természetesen Farmakovigilanciai és Farmakoepidemiológiai.

Akár öt év alatt fejezik be a minősítését, akkor illik a tanulmány körül a többi kötelezettségvállalás. Ha kell utazni, vagy helyezze át, akkor folytatni a tanulmányait a világ bármely pontján.

Azt is tanulni egyes modulokat minden további kötelezettség nélkül. Ez ideális, ha szeretné frissíteni a szakmai ismeretek, vagy kóstolja meg a programot.

A sikeres befejezése a tanulmányok, akkor jól felszerelt, hogy kezeljék a problémákat az állami és a globális egészségügyi szélesebb kontextusban, és kihasználni a kivételes karrier lehetőségeket.

Diplomások általában tovább dolgozni a civil szervezetek, az egészségügyi minisztériumok, és egyéb egészségügyi szolgáltatások, valamint az egyetemek, oktatási, jótékonysági és privát ágazat.

Jelentkezzen még ma itt

Helyszínek

  • Student Advice Centre University of London Senate House Malet Street London WC1E 7HU, , UK Online

Kérdések