Keystone logo
© BIMM University
Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Bevezetés

MSM-US1

Maastricht School of Management és a University of Suffolk indított egy izgalmas együttműködő Executive MBA fokozatot, amelynek értelmében a résztvevők képesek lesznek tanulni nemzetközi helyszíneken, Maastricht (Hollandia), Ipswich (UK) egy lehetőséget, hogy tanulmányozza a Boston (Amerikai Egyesült Államok) a vízumkötelezettség.

Ez a partnerség egyik legrégebbi üzleti iskolák Hollandiában és az egyik legfiatalabb egyetem az Egyesült Királyságban vezetett a fejlődés egy egyedülálló MBA, amely egyesíti a szilárd üzleti hagyomány és nemzetközi akkreditálási vállalkozói energia és lehetőség. A program szállított teljes egészében angol nyelven.

További erről úttörő új Executive MBA lásd a cikk róla, hogy szerepelt a magazinban üzleti Mivel

Elmélyítése és megerősítése a felsőoktatás és a tudományos közötti kötések Hollandia és az Egyesült Királyság, az alkancellár Suffolk Egyetem professzora Richard Lister hozott egy látogatás MSM végén augusztus 2016.

MSM és a University of Suffolk tervezi a forrásokat, hogy egy hatékony transznacionális oktatási partnerség az üzleti oktatás, különös tekintettel a szociális és a környezeti fenntarthatóság és a felelősség, különösen a high-tech gazdasági környezetben, ahol az élethosszig tartó tanulás vált elengedhetetlen a gazdasági versenyképességét. Ez magában foglalja a partneri ajánlani egyénileg különböző menedzsment és vállalkozás fok, rövid programok és üzleti rendezvények. Healthcare Management egyik terület különösen, ha a két intézmény egybe a hálózatok és a szakértelem.

MSM-US32

Helyszínek

  • Ipswich

    Ipswich, Egyesült Királyság

    Kérdések