Keystone logo
© krakenimages
Management Development Centre International (MDCI)

Management Development Centre International (MDCI)

Management Development Centre International (MDCI)

Bevezetés

MDCI - Múlt jelen és jövő

Az MDCI adaptálja, előkészíti és fejleszti a paradigmaváltást, amely az üzleti és menedzsment oktatás és képzés új hulláma. Az Új formátum programokat olcsó, gyors és nemzetközileg akkreditált módon szállítják.

1993 óta az MDCI brit cég továbbra is koordinálja az Arab-öbölben a karrier szakembereket támogató nemzetközi menedzsmentfejlesztési és diplomaprogramokat, amelyet a Queen's Award for Export in Education kiválóságáért ismer el.

Az MDCI Bahreinben található regionális központjától és az Egyesült Királyság főhadiszállásán zökkenőmentes, koncentrált tanulmányi élményt nyújt, amely élénk kohorsz közösséget és öregdiákokat hoz létre. A hozzáférhetőség és a támogatás prioritást élvez - a tanulási és kutatási anyagok mellett minden hallgató automatikus hozzáférést kap a Microsoft Teams for Education, valamint az Office 365 szolgáltatáshoz, valamint közvetlen kommunikációs vonalat biztosít a tantestülettel és a csapattal.

Az MBA a transznacionális vezetésben program támogatja a holnap vezetőit, miközben alkalmazkodnak a vezetés kihívásaihoz a világjárvány utáni világban.

A gondosan összeállított, kreatív tanterveket az Egyesült Királyság vezető akadémikusai adják át és frissítik, hogy megfeleljenek a változó világnak. Az MDCI most arra készül, hogy agilis és professzionális módon vigye el a programok következő generációját az ÖET-be, Európába és globálisan.

142203_pexels-photo-3761520.jpeg

Portfolio

Egyetemi diploma

 • Az alapítványi program nyomán online üzleti és pénzügyi, matematikai, természettudományi és mérnöki, jogi és társadalomtudományi szakok - beleértve a személyre szabott elhelyezési szolgáltatást
 • MBA (CMI / YSJ)
 • MBA feltöltés (TBA) (Képzettség vagy CMI átmeneti vezetés oktatása)
 • MSc (TBA)
 • DBA (TBA)
 • DBA előrehaladás az MBA feltöltéstől
 • BSc feltöltés (Lincoln)

Egyetemi előkészítés

 • Alapítványi program - a középiskolától a nyugati egyetemi normákhoz és követelményekhez való kapcsolódás biztosítása
 • Az alapítványi programot követően a fő tantárgyak online képzési programjai - beleértve a személyre szabott elhelyezési szolgáltatást is
 • Doktori felkészültség program - 2/3 hónapos online részletes felkészülés PhD vagy DBA-hoz, ideértve az ajánlatok előkészítését és a személyre szabott elhelyezési szolgáltatást

Menedzsment feljesztés

 • MBA feltöltés
 • Mini MBA
 • Exec és Non-Exec igazgatók program
 • Digitális marketing (DM Inst)

Új korszak menedzsment gondolkodás

 • Appli - Pozitív pszichológia és jólét programok - amelyek az MBA-hoz vezetnek
 • Stratégiai szívügy - "A stratégiai szívügy a stratégiai tervezés alternatívája. Arról szól, hogy határozottan ember legyen egy digitálisan összekapcsolt világban. Meghívja a félelem nélküli vezetőket, hogy beszéljenek, mielőtt beszélnének, hogy összekapcsolják a szíveket, a fejeket és a kezeket a tervekkel."

A soha nem látott idők új gondolkodást követelnek

Az MDCI és a CMC átírta a Playbook-ot.

A Management Development Centre International (MDCI) több mint harminc éve újradefiniálja a vezetői oktatás módját a Közel-Keleten és Afrikában. Most, hogy a transzformációs vezetők támogatására összpontosítunk, új Pathway vezetett az Egyesült Királyság által akkreditált MBA eléréséhez.

A CMC vezérigazgatója, Dr. Lester Massingham vezetésével bemutatjuk a The Next Generation MBA-t az Öböl következő generációs vezetőinek. Mindössze 12 hónap alatt kezdje el befejezni, mindössze 12 000 USD pénzügyi befektetéssel.

Mindannyiunknak van története. Itt egy rövid áttekintés a mieinkről

 • Több mint 5000 öregdiák.
 • Együttműködés a vezető brit karokkal, főiskolákkal és egyetemekkel.
 • Megkapta a királynő díját az oktatás exportáért.

138019_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg
Scott Graham / unsplash

Történelem

Az 1990-es évek eleje

Az MDCI Bahreint választotta regionális csomópontjaként, hogy kiszolgálja arab karrier-szakemberek és vezetők vezető oktatását az összes ágazatban.

1993

Az MDCI elindítja a régió első távoktatási MBA programját az Egyesült Királyság Hull Egyetemével, Dubajban és Bahreinben.

1995

Az MDCI Szaúd Aramco első MBA szolgáltatójaként jóváhagyásra került, és az első helyszíni MBA-t az Ománi Szultánságon szállítja az Egyesült Királyság Lincoln Egyetemen.

1997

Az MDCI elnyerte a királynő díját az oktatás exportáért.

1998

Az MDCI elindítja a régió első üzleti adminisztrációs doktorátust, amely a GCC-ben található, a Hull és Lincoln egyetemekkel együtt.

2000

Az MDCI első biztonsági diplomát szerzett a GCC-ben az Egyesült Királyság Readingi Egyetemen.

A 2000-es évek eleje

Az MDCI Bahreinben elindítja a Haladó Menedzsment Fejlesztési Programot a Munkaügyi és Szociális Minisztériummal közösen. Eközben a brit katonai attaséval konzultálva az Al Yamamah Offset Program keretében az ománi szultán fegyveres erőinek Hull MBA programját juttatta el.

2006

Az MDCI kinevezte a Dél-afrikai Egyetem regionális képviselőit.

2015

Az MDCI doktori címet ad a Business Administration-ból (DBA) Bahreinben és Ománban, a Liverpool John Moores Egyetemmel.

2020

A Next Generation MBA élő online, online, a globális CoVid-19 zárolás alatt indult.

A vezetői bátorság felszabadítása, 1993 óta több mint 5000 alkalommal

Alumni

Bahreinben 1993 óta az MDCI több mint 5000-en forgalmazta, támogatta és adminisztrálta a menedzsment fejlesztésének helyszíni lebonyolítását, az elismert tudományos intézmények, köztük az Egyesült Királyság vezető egyetemei, például a Hull, a Reading és a Lincoln vezetői és posztgraduális programjait. karrier szakemberek.

New Gen

A sokoldalú gondolkodás ihlette a The Next Generation MBA tervezését és ütemezését. A kezdők számára a 2020 példátlanul nagy új életet igénylő év. A CMC transzformációs vezetői igazolása a York St John fokozattal jár, hogy erre több szinten válaszoljon. Van egy elképzelésünk, hogy az öregdiákok készen állnak arra, hogy ezt javasolják a „következő generáció” családtagjaiknak, barátaiknak és csapatának.

vezetők

Mindössze négy éve a menedzsment fejlesztésében, az egyetemi és posztgraduális programokban, az MDCI 1997-ben megkapta a Queen's Award for Export for Education címet, elismerve a brit cég vezető szerepét a Közel-Keleten és Afrikában. Gyors előretekintés több mint két évtizeden keresztül, és az MDCI programjain több szinten, több szektor vezetői vettek részt, köztük a Miniszteri, a C-Suite, valamint a mega felvásárlásokra, fúziókra és tőzsdei jegyzésekre vonzó vállalkozók.

142204_pexels-photo-3771089.jpeg

Végre egy elérhető MBA, akkreditált, elérhető és megfizethető

Miért költene legalább kétszer annyi időt és pénzt egy MBA keresésére, ha 12 hónap alatt 12 000 dollár alatt el tud érni egy brit egyetemi akkreditált képesítést?

Az elmúlt hónapokban tapasztalt kvantum ugrások arra ösztönözték csapatunkat, hogy új megoldást találjanak az MBA-ra. Tökéletes programot indítottunk el Arabia bátor karrierszakmai szakemberei számára, akik ebben a példátlan helyzetben új vezetői készségeket keresnek.

Az eredmény a következő generációs MBA.

A tanulmány egy év alatt fejeződik be, nem igényel alapképzést, és az Öböl-brit oktatók oktatják és / vagy online élnek, ezáltal további költségeket csökkentve.

Miért válassza az MDCI-t?

Nem hiszünk a siker akadályaiban.

Ez a régióban a leginkább elérhető MBA.

Nincs szükség fokozatra.

 • Tapasztalt üzleti tapasztalatai révén a fedélzeten tarthat.
 • Vegyük az első hat hónapot, hogy szakmai bizonyítványt szerezzenek a transzformációs vezetés területén.
 • Csökkentse a költségeket és az utazást, vegyen részt az öbölben és / vagy lépjen be az osztályterembe, éljen online.
 • Hétvégi házhozszállítás, amely megfelel a munka és a család számára.

Szeretetünk Arabia iránt

Az MDCI több mint harminc éve segíti a Közel-Kelet és Afrika hallgatóit, hogy elérjék valódi lehetőségeiket és elérjék karrier ambícióikat. A Queen's Award for Export in Education díjazottja, az MDCI öregdiákjai ötezer öregdiák élén állnak - olyan vezető szervezetek között, mint a Batelco, a Szaúd-Aramco, az Al Marai, a Gulf Air, a Qatar Petroleum, a RasGas, az OEM és az Omantel.

Helyszínek

 • London

  The Old Coach House TS27 4SS, United Kingdom, TS27 4SS, London

  • Manama

   Manama, Bahrein

   Kérdések