Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Marist College - School of Management

Marist College - School of Management

Marist College - School of Management

Bevezetés

Marist Főiskola, elismert kiválóság US News & World Report, a Time és a "The Princeton Review", és a "Barron legjobb vásárol főiskolai oktatás," híres a vezető szerepét a technológia használata fokozza a tanítási-tanulási folyamat .

1929-ben alapított, Marist a 210 hektáros campus néz a Hudson-folyó a szívében, a történelmi Hudson Valley, félúton New York City és Albany, az állam fővárosa.

Mi indult egy iskola számára a leendő Marist Brothers alakult át, az egyik vezető főiskolák a művészetek és a tudományok, a nemzet. Marist ökumenikus jellegű, és tükrözi az FSF alapítója a Marist Brothers, St. Marcellin Champagnat: elkötelezettség a kiválóság az oktatás, a törekvés a magasabb emberi értékek, és elkötelezettség elvét szolgáltatást.

Marist elkötelezett, hogy segítse a diákok fejlesztésére az értelem és karakter szükséges felvilágosult, etikai és produktív életet a globális közösség a 21. században.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Poughkeepsie

    Marist College, 3399 North Road

    Kérdések