Keystone logo
MIBM Global

MIBM Global

MIBM Global

Bevezetés

A MIBM több éve vitathatatlanul kiemelkedő vezető szerepet tölt be az online menedzsment kurzusok terén Indiában, minőségi oktatást biztosítva és megfelel a nemzetközi szabványoknak.

Mi, a MIBM-nél van egy listánk azokról a minőségi programokról , amelyek MBA és Fast Track programokat kínálnak, amelyek a legalkalmasabbak a hallgatók és a szakemberek számára, hogy karrierjüket a jelenlegi globális trendeknek megfelelően alakítsák. Hiszünk az oktatás kiválóságában, hogy diákjaink megelőzzék a versenyt. Küldetésünk, hogy az Egyén jelenlegi állapotát növeljük számára, hogy céljait tökéletesen elérje.

A MIBM különféle online MBA programokat kínál, amelyek hozzá vannak szokva a folyamatosan változó piaci környezethez. A programok a legalkalmasabbak a diákok és a dolgozó szakemberek számára, akik megértik időkorlátaikat. A kurzusokat vezető oktatási szakértők tervezték és fejlesztették a világ minden tájáról. Oktatási szakértőink a legjobb oktatási módszertant és képzési mintákat alakították ki, hogy iparágvezető szakembereket hozzanak létre. Oktatói karunk a legjobb iparág az online oktatás nyújtásában.

Campus jellemzői

    Helyszínek

    • Antananarivo

      Antananarivo, Madagaszkár

      Kérdések