Keystone logo
© Marbella International University Centre
Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Bevezetés

Üdvözöljük a Marbella Nemzetközi Egyetemi Központban (MIUC). Azért vagyunk itt, hogy megadjuk Önnek azt, amire szüksége van ahhoz, hogy sikeres legyen a választott szakmájában. Oktatási kurzusainkat és létesítményeinket erre terveztük. A Marbella Nemzetközi Egyetemi Központ (MIUC) egy globális felsőoktatási intézmény, amely újfajta tanulási élményt nyújt a karrierorientált tanterv és az egyedülálló életkörülmények alapján.

A modern világban a magas színvonalú oktatás és az ipar összekapcsolódását hangsúlyozva az egyetemi központ büszke a dinamikus alap- és posztgraduális programokra, amelyekben a modern oktatási gyakorlatot a hallgatói jóléti támogató szolgáltatásokra helyezett nagy hangsúlyt helyezzük.

Miért tanuljon a MIUC-on?

Akadémiai partnerünk, a University of West London (UWL), érvényesíti a MIUC diplomákat alap- és posztgraduális szinten.

Az UWL rangsorolása a következő:

  • 1. számú Londoni Egyetem (nem szakirányú) Országos hallgatói felmérés 2023
  • A legjobb modern londoni egyetem (nem szakirányú) a Complete University Guide 2025 szerint.
  • A The Guardian University Guide 2024-es egyetemi kalauzában az országos egyetemek legjobb 30%-ában szerepel.
  • Az év egyeteme a hallgatói tapasztalatokért és az év egyeteme az oktatás minőségéért a The Times and Sunday Times Good University Guide 2023-as kiadványában .
  • UWL van rangsorolva a top 100 egyetemek az Egyesült Királyságban az általános minőségét a kutatás és majdnem 80% -a kutatásunk minősül világelső (4) vagy nemzetközileg kiváló (3) a legutóbbi kormány Research Excellence Framework (REF) értékelés.

A MIUC-on az UWL-lel való partnerségünk, nemzetközi közösségünk és innovatív oktatási módszereink kombinációja segít abban, hogy élj, tanulj és fedezd fel, miközben tanulsz, hogy megszerezd az Egyesült Királyságban szerzett diplomádat.

Helyszínek

  • Marbella

    Avenida Don Jaime de Mora y Aragón, s/n, Finca el Pinillo, 29601, Marbella

Kérdések