Keystone logo
Marbella International University Centre MBA Mesterek a Business Administration
Marbella International University Centre

MBA Mesterek a Business Administration

Marbella, Spanyolország

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 24 000 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

Az MBA-t úgy terveztük, hogy támogassa az Ön karrierjének előrehaladását, felkészítve Önt arra, hogy sikeresen töltsön be vezetői feladatokat vagy építsen saját vállalkozást. A különböző iparágakból érkező tapasztalt szakemberek csoportjával tanulhat, így építheti hálózatát és betekintést nyerhet a legjobb gyakorlatokba.

Ennek következtében olyan kérdéseket fog feltárni, amelyek jelentős hatással vannak a szervezetekre, másokkal együttműködve, személyes egyéni tapasztalatokra építve, valamint a kohorsz tagjainak tapasztalatait összehasonlítva és szembeállítva. Projekteket és feladatokat fog végrehajtani, amelyek célja, hogy segítsen kritizálni és alkalmazni a Nyugat-Londoni Egyetem által odaítélt elméleteket, eszközöket és technikákat.

A tanulás nagy része a program résztvevőiből és oktatóiból álló, együttműködő tanulási közösségek létrehozásán keresztül valósul meg, és Ön is részese lesz ennek a tanulási közösségnek. Az üzleti élet, a vezetés és a menedzsment kulcsfontosságú készségei, folyamatai és gyakorlatai köré épül a megértés. A tanulóközösségen belül valós problémák megoldását javasolják, megvitatják és elemzik a tutorok és a tanulótársak támogatásával.

A képzés során kritikusan fogja megérteni az üzleti élet és a menedzsment kérdéseit mind a magán-, mind a közszférában, ami elősegíti az egyéni és a szervezeti lehetőségek maximális kiaknázását. Az MBA a releváns kortárs tudományos elméletet és kutatást a szervezeteken belüli tevékenységek gyakorlati megértésével ötvözi. Ezt azáltal fejleszti, hogy lehetővé teszi az ismeretek megosztását, a releváns kutatásokból származó elméletekhez való kapcsolódást, valamint a gyakorlati alkalmazáson keresztül történő tanulást.

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések