Keystone logo
MODUL University Dubai

MODUL University Dubai

MODUL University Dubai

Bevezetés

A MODUL Egyetem otthoni campusa Ausztriában, 23 nemzetiségi díjas országban van, amelyek mindegyike osztrák iskolákban vagy egyetemeken nevelkedett. Ausztriát a nemzetközi minőségi referenciaértéknek és az aranyszínvonalnak nevezik a közgazdászok, zenészek, zeneszerzők, hotelészek és valóban a közgazdaságtan és az üzleti élet tudósai, valamint a fenntarthatósági kutatás és fejlesztés területén.

A MODUL márka több mint 100 éves kiválóságot képvisel az oktatásban. 1908-ban alapított MODUL kollégium a szakképző iskola, amely világszerte a leghosszabb idegenforgalmi és vendéglátóipari hagyományokkal rendelkezik. 2007 óta a MODUL Bécsi Egyetem a nemzetközi irányítás, az új média technológia, a közigazgatás, a fenntartható fejlődés, valamint a turizmus és a vendéglátás menedzsment területén csúcstechnológiai (BBA, BSc, MSc, MBA és PhD tanulmányi programokat) kínál.

A MODUL Egyetem Bécs széles körben tekinthető Ausztria vezető nemzetközi magánegyetemének és a Bécsi Kereskedelmi és Iparkamara tulajdonában van, a legnagyobb privát oktató Ausztriában. Az egyetemi campus Kahlenbergben található, egy festői hegyre, ahonnan csodálatos kilátás nyílik Ausztria fővárosára.

2016. szeptemberében, majd az osztrák oktatásban majdnem egy évszázados örökség után a MODUL oktatása új otthoni otthont talált Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben - a MODUL University Dubai 2016. október 10-én megalakult.

A Dubai Investments leányvállalata, a MODUL University Dubai bejelentette, hogy az ausztriai főüzlet - a MODUL University Vienna nemrégiben a világ 25 legfontosabb egyetemei közé sorolta a legmagasabb számú idézett kutatást, megerősítve a kutatás kiváló minőségét képességek és szakértelem.

A 2016-os őszén a MODUL Egyetem Dubaiban nyitotta meg egyetemét, mint az első és egyetlen osztrák egyetemet a Közel-Keleten. A Dubai szívében található campus főiskolai programokat kínál a Nemzetközi Menedzsment és Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Menedzsment programban, a Fenntartható Fejlődést Master of Science programot , Menedzsment és politika, valamint MBA programok a főbb lehetőségeket a turizmus

A Dubai Investments PJSC és a DACH tanácsadója által alapított MODUL University Dubai 360 fokos felsőfokú végzettséggel rendelkezik az üzleti életben, a turizmusban, a vendéglátásban, a fenntarthatóságban, a közigazgatásban és az új médiatudományokban, a vállalkozói szellemben, a vezetésben és az innovációban, valamint alapítványi programot és szakmai képzést -courses.

Helyszínek

  • Dubai

    4th Floor, One JLT, Dubai, , Dubai

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések