Keystone logo

Montana State University Billings

A logo

Bevezetés

1927-ben alapított egyetem továbbra is ápolják a régi hagyományt az oktatási hozzáférés, tanítás kiválóság, az állampolgári részvétel és a közösség fejlesztése a városi környezetben.

Általános információk

Lakói Billings hosszú múlttal támogatja az egyetem előmozdítása ösztöndíjak, szakmai és állampolgári részvétel.

Élet a főépületben tükrözi, hogy a Billings: A diákok szívesen keveredik néhány 110 park-szerű hektáros alján a látványos Rimrocks vagy részt vesznek a különböző kulturális, szolgáltató, sport és oktatási tevékenységek.

Függetlenül attól, hogy a motivált kitüntetéssel tanuló vagy az első generációs résztvevők, mind a tanulók meg kihívásokat, amelyek megfelelnek az egyéni célok és a társadalmi igényeket.

Küldetés

Látomás

  • Tanítás és tanulás

Core Values

Sértetlenség
értelmes Engagement
MSU Billings támogat minden tagja az egyetemi közösség az egyéni növekedés felé a bizalom, egyéni céltudatosságot és elfogadása a polgári felelősség


Egyetem stratégiai kezdeményezések

PROGRAMOK
Létrehozása és fenntartása jellegzetes, alapvető tudományos programok és szolgáltatások 21. század tanulók.

Kar Excellence
Ápolása kiválóság és a tanórán kívül, a tudományos törekvések és példaértékű szolgáltatást kar és a személyzet fejlesztése, támogatása ösztöndíjjal, a folyamatos értékelés és elismerés a szakmai szolgáltatást.

Tanulók igényeinek
Határozza meg igényeit minden tanuló és hozzáférést biztosít az egyetemi tapasztalat, amely megfelel mind az egyéni célok és a társadalmi igényeket.

társadalmi tőke

Helyszínek

  • 1500 University Dr, 59101, Billings

Kérdések