Keystone logo

Mongolian University Of Life Sciences

A logo

Bevezetés

Üzenet az elnöktől

Mivel, mint az egyetlen egyetem, mongol University of Life Sciences (Muls) jellegzetesen összpontosít az oktatás, a kutatás és az innováció az élettudományok területén, amely magját képezi gazdaság Mongólia, amely széles körű tudományos programok, melyek ápolják a jövőben szakemberek és vezetők számára mongol társadalomban.

Muls egy akadémiai intézmény elsősorban a fejlődő légkörben, amely biztosítja a hallgatók és a kutatók szabadságát teljesen szentelik magukat, hogy a tanulmányait. Küldetésünk, hogy egyik vezető kutatás-orientált egyetemi, ahol a professzorok törekszünk, hogy kiváló oktatási és kutatási, míg a diákok nem a kiválóság tanulmányait, mint hisszük, hogy a legfontosabb, hogy feltárja az új ismeretek interdiszciplináris tanulmányok, kutatás, innováció és kiterjesztése. Hisszük, hogy a szerepet játszunk megvalósításában egy környezetileg fenntartható társadalom fontos, és ez a mi feladatunk, mint a világ egyik vezető kutatás-orientált felsőoktatási intézmény, hogy erőteljesen részt a filozófiánkat Küldetésorientált Kutatási és Oktatási felé a fenntartható fejlődés céljaival, hogy minden hallgató legyen megfigyelőként, minden tanár legyen, mint a tudás vezetője, aki szállít tudományos koncepció a diákok egyszerű megközelítés, és minden kutató legyen tulajdonosa a high-tech a K + F-re.

Mi már jelentős haladást ért el a nemzetközi és megerősítettük üzemek külföldi egyetemekkel, amelyek fokozottabb tudományos és kulturális cseréket. A mai társadalomban, csak egy igazi szellemi gyakorlati szaktudással és erős problémamegoldó képességek biztosítása érdekében egy jövőbeli sikerének. Ehhez muls elfogadásával a különböző oktatási stratégiákat annak érdekében, hogy a hallgatók szert a magas szintű szakmai tudás, ami lehetővé teszi számukra, hogy friss és dinamikus polgárok, akik nagyban hozzájárul Mongóliában.

ELKÉPZELÉSÜNK:

Ahhoz, hogy a világ egyik vezető egyetem

ÉRTÉKEINK:

A kedvező tanítási és tanulási környezet Egy intelligens, kreatív és felelős csapat Inspiráló és jól motivált diák, jó emberi érzékek és az etika A vezetés fejlesztési Virágzó diplomások hozzájáruló nemzet fejlődésében

Muls áttekintése

Alapított: 1942

Kar: Mintegy 411 kar tagjai

Diákok

Egyetemi - Körülbelül 9 086 Diplomás és szakmai diákok - Mintegy 2 630 Összesen - Körülbelül 11 716

Kitüntetések

16 Akadémikusok Mongol Tudományos Akadémia, 7 tudományos felfedezések, 17 állami díjasok

Az ingatlanok

Főépületben - 12,4 hektár /30.64 acre

Vidéki képzési lehetőséget - 322,2 hektár /796.17 acre

Könyvtár gyűjteménye

A Központi Könyvtár Mezőgazdaság - a legnagyobb egyetemi könyvtár a mezőgazdaság területén, magában foglalja mintegy 162.000 tankönyvekben, a becslések szerint 820 kézirat elem, és 905 tudományos folyóiratokban, 60 e-könyvek. Hozzáférés a gyűjtemény által biztosított közel 12 könyvtári dolgozók, akik működnek 3 könyvtár csarnokokban.

Iskolák és intézet

Mongol Egyetem Élettudományi alkotják 5 fő egyetemi egységek - az iskolák és 4 kutatóintézetek kínálnak kurzusokat és tudományos minősítésre.

Elnevezése

A döntés az igazgatótanács az egyetem az angol neve, az egyetem "című mongol állami egyetem a mezőgazdaság" átváltozott "mongol Élettudományi Egyetem" 2014 júliusában.

Helyszínek

  • 17024 Zaisan, Khan-uul District, , Ulaanbaatar

Kérdések