Keystone logo
Next Education Group

Next Education Group

Next Education Group

Bevezetés

A multinacionális vállalatok tapasztalt szakemberei által alapított Next Education Group 2007 óta foglalkozik iparági tehetségek kiművelésével. Létrehozásunk a fejlődő üzleti környezet mély ismeretéből fakad, amely a gyors technológiai fejlődés által egyre jobban befolyásolt környezet. A London Metropolitan Egyetemmel együttműködve a NEXT aprólékosan kidolgozott egy speciális posztgraduális, alapképzési és vezetői képzési programcsomagot, amelyek mindegyike a különböző iparágak egyedi igényeihez igazodik.

A NEXT-nél ismerjük a professzionális világ változásainak könyörtelen ütemét, különösen a technológiai innováció által vezérelt változásokat. Ez a megértés az oktatással kapcsolatos megközelítésünk alapköve. Iparspecifikus mesterkurzusokat kínálunk, amelyeket aprólékosan megtervezett, hogy lépést tartsunk az egyes területeken szükséges dinamikus kompetenciákkal.

Programjaink nem csupán tudásátadásról szólnak; arról szólnak, hogy a menedzserek és vezetők továbbra is a saját területük élvonalában maradjanak. Felismerve a dolgozó vezetők megterhelő időbeosztását, a NEXT elkötelezett amellett, hogy kezelhető és gazdagító mesterszintű oktatást biztosítson. Programjaink rugalmasságot biztosítanak, személyre szabott ütemezést és robusztus értékelési támogatást kínálnak. Ez a megközelítés biztosítja, hogy oktatási kínálatunk ne csak elérhető és megfizethető legyen, hanem a szakmai növekedés és a személyes fejlődés élvezetes utazása is legyen.

Mi történik?

A JÖVŐ AZ OKOS EMBEREKRŐL SZÓL. Ez arról szól, hogy mennyire vagy képes és releváns a változó időkben. Amennyire a termékeknek van lejárati ideje, az Ön tudásának, készségeinek és képességeinek is van ilyen. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan fejlesztenie és át kell képeznie magát képesítésekkel vagy készségfejlesztő programokkal.

Az állami és magánvállalkozásoknak be kell fektetniük humántőkéjük továbbképzésébe és átképzésébe, hogy iparágukban élen járjanak. A VUCA környezet, a változó technológiák, az ügyfelek preferenciái és az alkalmazottak elvárásai folyamatosan arra késztetik a vállalkozásokat, hogy az elkövetkező években gyorsuló ütemben változzanak. Ez azt jelenti, hogy a vállalatoknak speciális kompetenciákat célzó, célzott beavatkozásokkal kell továbbfejleszteniük és újraképezniük az alkalmazottakat.

Ajánlatunk

A NEXT-nél hiszünk a „Változó életek, változó szervezetek”-ben. Szakterületünk a felnőttoktatás, valamint a vállalati vezetők továbbképzése és átképzése, hogy a változó időkben is relevánsak maradjanak.

A NEXT több mesterképzést kínál iparági specializációval, amely a vállalati vezetőket célozza meg. Ezek az üzletvezetéstől, az ellátási lánctól, a digitális átalakulástól, a változásmenedzsmenttől, a projektmenedzsmenttől, az üzleti pszichológiától, a légiközlekedés-menedzsmenttől, a nemzetközi kapcsolatoktól, a rendezvények – szabadidő és turizmus, valamint a luxusmenedzsmenttől kezdve terjednek. A NEXT egyesíti az iparági szakértőket, hogy megtartsák ezeket a kurzusokat, hogy azok rendkívül relevánsak legyenek az iparági szakemberek számára.

Együttműködünk a London Metropolitan University-vel (Egyesült Királyság), hogy a vállalati vezetőket célzó speciális mesterképzések portfólióját hozzuk létre. A The Times és a Sunday Good Times University Guide 2022 által a London Metropolitan University az első helyen végzett Londonban és a 6. helyen az Egyesült Királyságban a tanítás minőségéért.

Tanulói beszámolók

Helyszínek

 • Sharjah

  Sharjah Book Authority Building, Al Zahia Sharjah, UAE, , Sharjah

 • Dubai

  Burlington Tower, Duba, United Arab Emirates, 2602, Dubai

  Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések