Keystone logo
© TH OWL Marketing
New European College

New European College

New European College

Bevezetés

A Wittenborg University of Applied Sciences müncheni kampuszán a New European College az üzleti oktatás egyik legmodernebb és legelőremutatóbb megközelítését kínálja Németországban. Az oktatás kutatásalapú megközelítésének, a valós életben zajló kötelező projektheteknek és a folyamatos értékelésnek az akadémiai kombinációja biztosítja, hogy a hallgatók a 21. századi üzleti világban a legmagasabb szintű fenntartható foglalkoztathatóságot érjék el.

München - Németország gazdasági mozdonya

Münchenben, Európa egyik leggazdagabb és legvirágzóbb városában található, a diákoknak nagyszerű lehetőségük van a jövőbeni elhelyezkedésre. A multinacionális vállalatok (BMW, Munich Re, Allianz, Microsoft és még sok más) különleges kombinációja és az alacsony munkanélküliségi szint Münchent nagyon kívánatos várossá teszi a tanulás és a karrier fejlesztése szempontjából.

Személyre szabott figyelem

A kis csoportok (max. 25 hallgató) biztosítják a gyakori interakciót a hallgatók és az oktatók között. Valós üzleti esetek, feladatok, szimulációk és prezentációk olyan módszerek, amelyekkel hallgatóink az üzleti elvek és gyakorlatok alapján fejleszthetik kommunikációs készségeiket. Óraformátumunk elősegíti a egyéni megbeszéléseket előadóinkkal a fogalmak, ötletek és problémák továbbfejlesztése és továbbfejlesztése érdekében. Minden félévben hallgatóinknak számos, az alaptantárgyaikhoz kapcsolódó vállalati látogatási lehetőséget kínálunk.

Nemzetközi közösség

A globális üzleti világra való felkészítés érdekében minden kurzus angol nyelven folyik. Egy nemzetközi tanulmányi testülettel és oktatókkal kombinálva – 43+ nemzetiség (27 nyelven beszélnek az egyetemen) – a hallgatók olyan üzleti oktatásban részesülnek, amely erős alapja nemzetközi foglalkoztathatóságuknak.

Külföldi diákok előnyei Münchenben (Németország)

A müncheni New European College-ban (Németország) folytatott tanulmányok során a félévek alatt heti 20 órát, a nyári vakáció alatt pedig heti 40 órát dolgozhatsz. Ettől eltekintve, miután bármelyik programon végzett, 18 hónapos álláskeresési vízumra jogosult (1,5 éves engedélyt kap arra, hogy Németországban maradjon munkát keresve) Az üzleti iskola adminisztrációja aktívan támogatja a diákokat a területen történő gyakornoki/álláskeresésben.

Tapasztalt kar

Programunk alapelveivel összhangban felkészítjük diákjainkat a sikerhez szükséges gyakorlati készségekkel és eszközökkel, biztosítva a tapasztalt akadémikusok és iparági szakemberek legmagasabb szintű tanítását.

A New European College hallgatói holland diplomát szereznek egy államilag elismert és akkreditált hollandiai Alkalmazott Tudományok Egyetemén, Németország gazdasági központjában, Münchenben. A New European College által kínált összes program a holland NVAO és a FIBAA (német, svájci & osztrák) által akkreditált.

Programjaink:

Bachelor of Business Administration

Kis csoportokkal, kiegészítő tanfolyamokkal és a gyakorlati megközelítésre koncentrálva a Bachelor program felkészít egy sikeres üzleti karriert.

Szakterület:

Master of Business Management (MBM)

A Master of Business Management a tudományos út az üzleti világba és a tudományos világba. A program középpontjában a tudományos oldal és annak alkalmazása az üzleti adminisztráció, pénzügy, marketing és menedzsment területén.

Szakterület:

Master Of Business Administration (MBA)

A Master of Business Administration (MBA) akadémiai karrierlehetőséget jelentett mind a vállalkozók, mind a vállalati dolgozók számára. A globalizáció megköveteli, hogy az MBA végzettek valóban nemzetközi üzleti képzésben részesüljenek.

Szakterület:

Rangsorok

Legmagasabb rangú és akkreditált diplomák

New European College kiemelkedő hírneve és modern, gyakorlati megközelítése révén együttműködik a Wittenborgi Ipartudományi Egyetemmel.

A Wittenborg Egyetem a 4. „Legjobb Alkalmazott Tudományok Kis Egyeteme” helyezést érte el Hollandiában, és elnyerte a 2. legjobb üzleti adminisztrációs alapképzési program címet Hollandiában.

Helyszínek

  • Munich

    Wolfratshauser Strasse 84, 81379, Munich

Kérdések