Keystone logo
© ©Nobel International Business School
Nobel International Business School

Nobel International Business School

Nobel International Business School

Bevezetés

A NiBS egy privát butik-üzleti iskola Ghánában. Azért jött létre, hogy változást hozzon egy újfajta oktatási modellel, amelyet a vezetők igényeinek kielégítésére terveztek. A NiBS program kézbesítési modelljét elfoglalt vezetők köré tervezték, könnyen átélhetők, innovatívak és előremutatóak.

Alapfeltevésünk az, hogy új hajnal van Afrika számára, amely megköveteli a vezetői kreativitás megjelenését és ragyogását. Afrikának fejlett kognitív vezetői készségekkel rendelkező vezetőkre van szüksége, hogy felfedezzék a jelenlegi vezetői gyakorlatok korlátait, mélyreható betekintést nyerjenek abba, hogy mi működik és mi nem.

Miért jó neked a doktori fokozat?

Számos oka van annak, hogy az Önhöz hasonló vezetők vállalják ezt a nehéz feladatot, tudva a felsőfokú program idő és pénzügyi igényeit. A hallgatóinkkal készített interjúk a következőket javasolják:

 • Sokan be akarják bizonyítani maguknak, hogy képesek elérni a legmagasabb tanulmányi képesítést és gondolkodásvezetővé válni szakmájukban.
 • A legtöbben maradandó örökséget akarnak hagyni - olyan téziseket készítenek, amelyek új hozzájárulást jelentenek az afrikai üzletvezetési ismeretekhez és gyakorlathoz.
 • Néhányan be akarják mutatni gyermekeiknek és unokáiknak az oktatás és a kemény munka értékét - hogy bármit elérhet, amire csak gondol.
 • Mások új ismereteket és készségeket akarnak felépíteni, hogy előrehaladhassanak karrierjük során, vagy új karrierbe oszlanak el, például tanácsadás vagy tanítás.
 • Mások a meglévő ismeretek megismerésén túl egy teljesen új szintre akarnak lépni - új ismeretek és gyakorlatok létrehozása és megosztása a vállalatok működésének megváltoztatása érdekében.
 • Vannak, akik egy bizonyos ponton akadémiai karriert akarnak folytatni, hogy a diákok képesek legyenek megfelelni a való világnak.
 • Mindegy, miért, minden hallgatónk szeretne egy jobb világot építeni új és érdekes kérdések feltevésével, új válaszok, új ötletek, ismeretek és gyakorlatok felfedezésére az üzleti gyakorlat és a társadalom javítása érdekében.

Nobel International Business School","author_url":"","source":""}" alt="164150_164040_NiBS-0001.jpeg" />

164150_164040_NiBS-0001.jpeg

Miért válassza a NiBS-t

Egyre több vezető beosztású vezető választja a külföldi doktori fokozat megszerzését a NiBS-nél, mert megértjük az elfoglalt vezetőknek a doktori hallgatói feladat felvállalásával kapcsolatos aggályait és kihívásait, többek között:

 • Zsonglőrködés a munkával, a családdal és a doktori tanulmányok megpróbálása
 • Akár megkapja a programban való navigáláshoz szükséges támogatást, akár nem
 • A program sikeres végrehajtása
 • Hogy megszerezheti-e diplomáját a szükséges időszakban?

Látomás

El kell ismerni Afrika vezető gyakorlatorientált kutatási üzleti iskoláját, amely karrierje során üzleti vezetőket és szakembereket fejleszt, oktat és képez.

Küldetés

Küldetésünk, hogy vezető szerepet töltsünk be az olyan gondolkodási vezetők kialakításában, akiknek vannak tudatbeli szokásaik - egyszerre rugalmasak és éleslátóak, tapasztalatok alapján tájékozottak, ugyanakkor az innovációra orientáltak, hogy afrikai gazdasági fellendülés és átalakító társadalmi változások ügynökei lehessenek.

Megoldásaink az Ön problémáira és kihívásaira

Úttörő szerepet töltöttünk be a végrehajtó doktori programban Afrikában. Új üzleti iskolaként tiszta lappal indultunk, így másképp tettük a dolgokat, hogy létrehozzunk egy olyan vezetői barátságos Graduate-On-Time (GOT) modellt, amely gondoskodik az Ön aggodalmairól és kihívásairól, beleértve

 • Kreatív program megtervezése és lebonyolítása - az elfoglalt vezetőt szem előtt tartva - Minden tanfolyamot 2-3 napon (csütörtökön, pénteken és szombaton) tartanak néhány havonta. Doktori fokozat megszerzéséhez a teljes 3 éves program során körülbelül 35 napos osztályokon vesz részt. A program ütemezését előre megkapja, hogy megtervezhesse elfoglaltságát.
 • Teljes munkaidős kutatótámogatás - Megállapodott irányelvek alapján a teljes munkaidőben dolgozó kutatási munkatársak a nap 24 órájában segítenek a kutatásban és cikkkeresésben (ha szükséges), az adatgyűjtésben és elemzésben, a feladatok elvégzésében stb.
 • Időben történő befejezés - Az első naptól kezdi a szakdolgozatot / projektet - az első osztályban segítünk a témájának kidolgozásában - nem pazarolja az időt a témák keresésével. Kombináljuk a tanfolyamot a szakdolgozat megírásával annak biztosításával, hogy az összes feladat kapcsolódjon a szakdolgozatához. A programot az elmúlt 5 évben Ghánában kínálta a NiBS. Hetven vezető Ghánából, Nigériából és más afrikai országokból végzett már a programban az elmúlt 2 évben.
 • A tantárgy és a szakdolgozat kombinációja - Kombináljuk a tantárgyat a szakdolgozat megírásával annak biztosításával, hogy az összes feladat kapcsolódjon a dolgozatához. Ez biztosítja a gyors és időben történő kitöltést azáltal, hogy elkerüli a szakdolgozat elkészítésének hagyományos módszerével kapcsolatos problémákat.
 • Szakdolgozatíró műhelyek - A hagyományos iskolákban a szakdolgozatok írása strukturálatlan, eseti és magányos. Szakdolgozatíró műhelyeket szervezünk, amelyek egyenként két-három napig tartanak, hogy lehetőséget biztosítsunk a professzorok és a kutatói ösztöndíjasok számára, hogy támogassák diplomamunkájának megírását hivatalos iskolai keretek között.
 • Magas diplomaszám - Eddig egy kohorszonként körülbelül 85% -os érettségi arányt értünk el. Az elmúlt két évben 77 felsővezetőt végzettünk Ghánából, Nigériából és más afrikai országokból.
 • Ösztöndíj - Jelentős értékű ösztöndíjakat kínálunk azoknak a hallgatóknak, akik megfelelnek bizonyos feltételeknek, valamint rugalmas fizetési feltételeknek.

Nobel International Business School","author_url":"","source":""}" alt="164151_164041_NiBS-0002.jpeg" />

164151_164041_NiBS-0002.jpeg

Helyszínek

 • Accra

  Accra, Ghána

  Kérdések