Keystone logo
© BIMM University
Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Bevezetés

Az 1843-ban alapított Nottingham Trent University hosszú múltra tekint vissza a potenciál felszabadításában, a korlátok lebontásában, és valódi változást hoz a világ életében.

Nottingham Trent University (NTU) több mint 40 000 diákjával és munkatársaival öt egyetemi telephelyen az egyik legnagyobb és legbefolyásosabb felsőoktatási intézmény az országban. Olyan egyetem vagyunk, amely elkötelezett az értelmes változások előmozdítása mellett, és számos rangos kitüntetést kaptunk kutatásunkért, dinamizmusunkért és innovációnkért.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan egyetemként ismernek el bennünket, amely mindenki előtt kitárja karjait. Hallgatóink negyede 15 000 GBP vagy annál kevesebb összjövedelemből származó háztartásból származik, és mi voltunk az első egyetemek, amelyek aláírták a kormány társadalmi mobilitási kötelezettségvállalását, bizonyítva elkötelezettségünket a hátrányos helyzetű fiatalok kilátásainak javítása iránt.

Tanítás
Az NTU-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ösztönző és befogadó tanulási környezetet biztosítsunk diákjaink, kollégáink és közösségeink javára.

Kutatás
Öt kulcsfontosságú kutatási téma körül dolgozunk, amelyek az üzleti élet, az ipar, a szakmák és a társadalom számos kihívására adnak választ.

Vállalkozás
Az NTU szakértőivel, valamint partnereinkkel és támogatóinkkal együttműködve segítjük diákjainkat, diplomásainkat, munkatársainkat és közösségünk tagjait abban, hogy a vállalkozói sikerhez szükséges készségeket, ismereteket és önbizalmat fejlesszék.

Tudáscsere
Ambíciónk az, hogy a jót szolgáló erőként ismerjék el. Szenvedélyesen igyekszünk megváltoztatni az életünket a tudományos és civil szerepvállalás révén, és együttműködünk vállalkozásokkal és közösségekkel, hogy megbirkózzunk a társadalom legnehezebb kihívásaival.

Ez az NTU. Ez az egyetem, újragondolva.

A jövő egyetemét hozzuk létre.

 • Egy egyetem, amely meghív, magába foglal és meghallgat – ahol a partnerséget értékelik, a tudást megosztják, és a lehetőségek mindenki számára elérhetőek.
 • Egy egyetem, ahol a tanulás közvetlenül az ipar szükségleteihez kötődik: ahol minden díj és kitüntetés a mindennapi oktatási normáink, értékeink és módszereink támogatása.
 • Egy egyetem, amely megzavarja a status quót; hogy mer kihívást jelentő kérdéseket feltenni a belátás és a haladás nevében.
 • Egy egyetem, ahol a kutatás alkalmazott és nem elvont – ahol az oktatást támogatja, értelmes válaszokat ad és valós időben javítja a valós életet.
 • Egy egyetem, amelynek ereje és célja az átalakulás, jobb emberek létrehozása, nem csak jobb diplomások.

A Jövő Egyeteme a jelen projektje, amely hat alapelvre épül. Így működnek ezek az elvek az NTU-nál.

Campus jellemzői

Nottingham nyüzsgő szívében található nyüzsgő City Campusunktól Brackenhurst idilli vidéki birtokáig számos egyetemi helyszín található Nottinghamben és a környező területeken.

Folyamatosan fektetünk be területeinkbe, épületeinkbe és létesítményeinkbe, hogy ösztönző és befogadó tanulási környezetet hozzunk létre mindenki számára, hogy megtapasztalhassa és élvezhesse.

Városi Campus
A lenyűgöző építészettől a díjnyertes diákszövetségig a City Campus az NTU dobogó szíve.

Clifton
Cliftonban élni és tanulni? Íme, amit tudnia kell a Campusról, amely valóban önálló életet él.

Brackenhurst
Egy 500 hektáros szántóföldön, erdős területen és vízben elhelyezkedő brackenhursti campusunk valóban lélegzetelállító.

Konfetti Nottingham
Fedezze fel a Confetti Nottingham Campus kínálatát, amely csak egy kőhajításnyira van a város kulturális és szórakoztató központjaitól, és rövid távolságra az NTU városi kampuszától.

Konfetti London
A divatos Whitechapelben található Confettinek most külön otthona van Londonban – a kreatív iparágak egyik globális fővárosában, valamint a filmek, a zene, a játékok és az új média világszínvonalú központjában.

Mansfield Hub
Az NTU család egyik legújabb tagja, a mansfieldi NTU izgalmas lehetőségeket kínál az emberek és a vállalkozások számára Mansfieldben és azon kívül.

  Vízumkövetelmények

  Az utazás megkezdése előtt meg kell győződnie arról, hogy rendelkezik a megfelelő bevándorlási engedéllyel/vízummal.

  Díjnyertes diáktámogató csapatunk kiváló tanácsokkal és információkkal szolgál a bevándorlási ügyekben, valamint a sikeres vízumkérelem elkészítéséhez.

  Javasoljuk, hogy előzetesen készüljön fel vízumkérelmére, és jelentkezzen azonnal, amint megkapja a CAS-t.

  A hallgatói vízumot legfeljebb hat hónappal a tudományos fokozat megkezdése előtt igényelheti.

  Kérjük, vegye figyelembe, hogy a CAS továbbra is három hónapot jelezhet, mivel ez egy nemrégiben történt változás, de továbbra is használhatja CAS-ját a kurzus kezdete előtt legfeljebb hat hónappal jelentkezéshez.

  Az Egyesült Királyságba csak a vízum kiállítása után léphet be. Legfeljebb 1 hónappal a tanfolyam kezdete előtt érkezhet (hat hónapnál hosszabb tanfolyamok esetén). Nem utazhat az Egyesült Királyságba a vízumban megadott kezdési dátum előtt, függetlenül attól, hogy a tanfolyam mikor kezdődik.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Örömünkre szolgál, hogy számos nemzetközi ösztöndíjat kínálhatunk új nemzetközi és európai hallgatóknak. Ebben a részben nemzetközi díjainkat, valamint nemzetközi fizetési tanácsokat is megtalálja.

  Rangsorok

  • Mi vagyunk az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb egyeteme
   3. helyezett az elfogadott ajánlatok számát tekintve, az UCAS 2022-es elfogadási adatai alapján
  • Az év modern egyeteme
   Az NTU büszke arra, hogy a The Times és a The Sunday Times 2023-as év modern egyeteme lett.
  • Az Év Egyeteme
   A Whatuni Student Choice Awards 2023, amely megmutatja elkötelezettségünket az iránt, hogy mindenhez hasonló diákélményt kínáljunk.
  • A világ 2. legfenntarthatóbb egyeteme
   2022 UI GreenMetric World University Rankings.

  Helyszínek

  • Nottingham

   Shakespeare Street, 50, NG1 4FQ, Nottingham

   Programok

   Kérdések