Keystone logo
National Sun Yat-Sen University Master of Global Human Resource Management (Full-time MBA Program)
National Sun Yat-Sen University

Master of Global Human Resource Management (Full-time MBA Program)

0 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

* szemeszterenként

Bevezetés

Master of Global Human Resource Management (Full-time MBA Program)

Master of Global Human Resource Management jön létre, hogy szükség van a College, hogy megerősítse a HR szakma, és hogy a diákok néhány alapozó, hogyan kulcsfontosságú területeken az üzleti integráltak sikeres szervezetek. Az a célja, hogy a diákok egy szilárd, jól lekerekített oktatás a HR területén, kiemelve a csapatépítés és a globális kilátások. A jövő globalizáció korában, nemzetek versenyzünk intenzíven szerezni versenyelőnyt befektetés innovatív tudást és a globális tehetségek fejleményeket, különösen a törekvés a tudományos presztízs és az elit-tehetség cultivations. Ezért fontos, hogy a teljes munkaidős Master of Global Human Resource Management kihasználni a források és a hallgatók lehetőséget, hogy megszerezzék az elméleti és gyakorlati ismeretek. A program célja, hogy egy olyan új angol mester szak, amely kialakítja versenyképes globális tehetségek és felkészítsen az emberi erőforrás menedzsment ismeretek, szükséges mértékben a mai nemzetközi vállalatok.

Előnyök tanulni Master of Global Human Resource Management

Szeretné, hogy kapcsolatokat vállalatok Délkelet-Ázsiában? Ha igen, tanulmányozza a Master of Global Human Resource Management a legjobb választás az Ön számára. A legtöbb HR alumni jelenleg dolgozik HR vezetők különböző részeiről. Ezek Alumni erős kereslet a nemzetközi tehetségkutató diákok körében, különösen érdekel a munka az Ázsia.

Tervezett Student Market

A program várja nem csak azok, akik tanulni / munka a HR ágazati munkaadók, a vezetők, és a szakemberek, hanem azok is, akik érdeklődnek a HR területen, és azok számára, akik érdekeltek a kezelése / kommunikálni az emberekkel.

Tanulási célok

HR Szakma

Master of Global Human Resource Management program növeli a diákok szakmai képességekkel és tudással a HR egy integrált oktatási folyamat, HR elméletek és gyakorlatok. A diákok kötelesek megtenni kurzusok csapat irányítása, stratégiai emberi erőforrás menedzsment, és a szervezet Theory and Management. Sőt, a kiegyensúlyozott hangsúlyt fektet az elmélet és a gyakorlat is kínálunk kutatás módszertana Theory, hogy fokozza a diákok elemző és stratégiai gondolkodás és hogy ki őket, hogy a legjobb gazdálkodási gyakorlat.

HR etika és társadalmi felelősség

Hogy a hallgatók könnyebben HR etika és társadalmi felelősség, felajánlja azokat a tanfolyam "Enterprise Etikai és fenntartható fejlődés". Ez a kurzus célja, hogy megismertesse elméletek HR etika és elemezni etikai dilemmák, amelyek elkerülhetetlenül jön az üzletvitel. A tanfolyam arra is felkéri a szakértők különböző iparágak segíteni részesedése a gyakorlati alkalmazások diákok.

Global Vision

Hogy előmozdítsák a globális kilátások a diákok körében, ajánlunk egy sor egyedülálló nemzetközi kurzusok, beleértve a "International Human Resource Management", "Nemzetközi Marketing Management", "Cross Cultural Leadership and Communication", és "Globalizáció és a Human Resource Management." Minden kurzus A fent említett tanítani angol nyelven, hogy a hallgatók a nemzetközi tudás és a kulturális tudatosság. A diákok fokozzák a globális látást azáltal, hogy a kultúrák közötti kommunikáció révén az egyetem 142 partner egyetemek.

Csapatépítés / kommunikációs képesség

A legtöbb tanfolyamok szükség a diákokat, hogy egy csapat 3-5 diák, majd elemzi esetben találtak a HR területén. Eset elemzése, a diákok nem csak ismereteket szerezni HR elméletek, hanem megtanulják, hogyan kell alkalmazni ezt a szakmai tudást a gyakorlatban is alkalmazzák. Ezen túlmenően, a esetmegbeszélésekre, hogy növekedni fog a képességeiket, mint a hatékony kommunikátorok.

HR Szakértelem / Industrial Független tanulmányok / problémamegoldó képesség

A programot kínál a tanfolyam "Ipari független tanulmányok" építeni a kapcsolatot hidat diákok és a vállalatok. A hallgatók álló csapatokban 2-3 fő, és arra utasítja a professzorok ", hogy megoldja a problémákat fel a vállalkozások. E folyamat révén az ipari független tanulmány, vizsgálat, jelentés és eset elemzése, a diákok növeljék képesség alkalmazásával elméletek gyakorlati esetek, és megoldani a problémákat, miközben az üzleti és HR döntések.

Igény Ballagási

Graduation a Master of Global Human Resource Management program minimum 39 kredit. A diákok csak választani angol tanított kurzusokat a College of Management. A diákok kötelesek megtenni a négy alapvető gazdálkodási tanfolyamokat, azaz Financial Management, Management Information Systems, Marketing Management, Productions és Operations Management (kiválasztása legalább két kurzusok a fenti négy). Közreműködők által jóváhagyott hazai vagy külföldi egyetemen akkreditált az Oktatási Minisztérium, az osztályozás nem kevesebb, mint 75, lehet eltekinteni alkalmazásával. Helyi hallgatók kötelesek részt venni egy tengerentúli csereprogram, hogy nem kevesebb, mint két menedzsment képzés során a csere, és egy TOEFL feletti ibt79-80 (vagy IELTS 6) azok angol nyelvtudás. A nemzetközi diákok kell érnie a kínai nyelvtudás, TOCFL pontszám szint 2 (A2) vagy New HSK pontszám szint 2. Mind a helyi diákok és a nemzetközi hallgatók kötelesek a teljes érettségi dolgozat angol, és át kell adnia a szóbeli értékelést.

Az Iskoláról

Kérdések