Keystone logo
National Tsing Hua University

National Tsing Hua University

National Tsing Hua University

Bevezetés

Nemzeti Tsing Hua Egyetem jött létre Pekingben 1911-ben "Tsing Hua Akadémia. "1956-ban, a Nemzeti Tsing Hua Egyetem újjáalakult jelenlegi helyén Hsinchu, Tajvan.

Mivel a kitelepítések, NTHU kifejlesztett egy átfogó kutatási intézmény kínál teljes körű képzési programok a tudomány, a technológia, a műszaki, humán-és társadalomtudományokat, és a menedzsment. NTHU helyen áll, mint az egyik premier egyetemek Kelet-Ázsiában, és széles körben elismert, vezető inkubátor jövőbeli vezetőit. Kiemelkedő öregdiák kiemelje a sikeres NTHU diákok, köztük Nobel-díjas fizikus Dr. Cheng-Ning Yang és Dr. Tsung-Dao Lee, Nobel-díjas Dr. Kémia Yuan-Tseh Lee, és Wolf-díjas matematika Dr.Shiing-Shen Chern.

Tények és statika

KAR

644 főállású oktatók és 298 Adjunct oktatók Hallgató kar aránya 18: 1

Beiskolázási: 12.449 (mint az első félévben, 2014)

6372 egyetemisták 6077 Pályakezdő (4168 mesterképzésben részt vevő hallgatók, valamint 1909 folytató doktori fokozatot.

Nobel-díjasok

  1. Nobel-díjas Kiemelkedő öregdiák kiemelje a sikeres NTHU diákok, mint a Nobel-díjas fizikus, Dr. Cheng-Ning Yang és Dr. Tsung-Dao Lee, Nobel-díjas Dr. Kémia Yuan-Tseh Lee, és Wolf-díjas matematika Dr. Shiing-Shen Chern .. RESEARCH 2379 kormány által támogatott projekt, és 1057 külsőleg szponzorált projektek (felhalmozott projektek 2011-2013) Teljes költségvetés: NT $ 5,561,304,68 (NT $ 5.5Billion) CAMPUS 260 hektáron 87 fő épületek 60% -a hallgatók élőben az egyetemen. 7 főiskolák és 1 BIZOTTSÁG Tudomány mérnöki Villamosmérnöki és Informatikai Kar Bölcsészettudomány és Társadalomtudomány Élettudományi Nukleáris Tudományos Technológia Menedzsment Bizottsága Közművelődési

Miért NTHU

Tudományos kiválóság

NTHU egy neves körű kutatói egyetem Tajvanon.

Világszínvonalú oktatók

NTHU rendelkezik a legmagasabb kari győztes országos tanulmányi elismerést és kiadványok idézett leggyakrabban között egyetemek Tajvanon.

Nemzetközi Programok angol

Nemzetközi MBA Technológia Menedzsment Nemzetközi Mester Program Informatikai rendszerek és alkalmazások Nemzetközi PhD Program Biomedical Engineering Nemzetközi PhD Program alacsony széntartalmú energiaforrások

Global Partners

NTHU hozott létre a stratégiai partnerség több mint 150 egyetem világszerte.

Ösztöndíj lehetőségek

NTHU bőséges pénzügyi segédeszközökkel segíti a diákokat. Ösztöndíjak és ösztöndíjak odaítélése a érdem alapján.

Stratégiai hely

NTHU található Hsinchu Város észak-tajvani, egy órányira a Taipei, és veszi körül világszínvonalú nemzeti laboratóriumok és az ipar. Hsinchu is nevezik a tudomány városa, a high-tech hub, és a Szilícium-völgy Tajvanon.

Garantált Ház

Úgy véljük, a tapasztalatok az élő az egyetemen szerves része az egyetemi élet. Minden külföldi hallgatók lesz garantált lakhatás az egyetemen.

Jelenlegi Állapot

Nemzeti Tsing Hua Egyetem található Hsinchu, Tajvan, 72 kilométerre délre Taipei. A campus kiterjed több mint 105 hektár (260 hektáros) festői földet, egy síkban tavak és fák. Campus kényelmét rendkívül szomszédos kutatóintézetek és egyetemek, mint például: az Industrial Technology Research Institute (ITRI), Nemzeti Szinkrotronsugárzási Research Center (NSSRC), National Center for nagyteljesítményű informatikai (NCHC), Élelmiszeripari Kutató és Fejlesztő Intézet (Érdi), Nemzeti Chiao Tung Egyetem (NCTU), Chung-Hua Egyetem (KHE), National Hsinchu Oktatási Egyetem (NHEU), és a Hsinchu Tudomány-alapú Ipari Parkban (lakhatási és szociális integrációs). Hsinchu pontosan ismert, és a szinkronizált, mint a "Tudomány város Tajvan.

NTHU 7 főiskolák, 17 megyéi és 18 független diplomás intézetek: a College of Science, Engineering, Nukleáris Tudományos, Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar, Life Science, Villamosmérnöki és Informatikai Kar, és a College of Technology Management. A Bizottság általános oktatást felügyeli az egyetem általános oktatási tantervek. NTHU foglalkoztat több mint 644 főállású oktatók. Több, mint 12.499 diák, mintegy 6372 egyetemisták, 4168 mester jelöltek és 1909 a doktorjelöltek adatok az első félévben 2014. A diák-tanár arány 18: 1, és a férfi-nő hallgatók 2,1: 1.

NTHU hangsúlyozza interdiszciplináris megközelítés. Amellett, hogy fenntartása alapvető előírások, egyetemi tantervek célja, hogy maximalizálja a rugalmasság, valamint az integrációt. NTHU felülmúlja tanterveket normák, átlépve főiskolai és szervezeti egységük határait.

Ösztöndíjak

Helyszínek

  • Hsinchu

    No. 101, Section 2, Kuang-Fu Road, R.O.C., 30013, Hsinchu

    Kérdések