Keystone logo

The NUCB Business School

A logo

Bevezetés

Nagoya Kereskedelmi Egyetem

The NUCB Business School története

Yuichi Kurimoto volt az első japán személy, aki az Albertai Egyetem Művészeti Karán 1930-ban diplomázott. Japánba való visszatérése után felismerte, hogy az oktatás elsősorban az elit számára elérhető, és ezért harcolt a harcban, hogy elérhetővé tegye a lefegyverzett japán a nap fiataljai. 1935-ben elindult egy "Nagoya Railroad School" nevű szakképző intézet, amelyet később egy középiskola és egy junior kollégium követett.

Mindig egy látnok, Yuichi Kurimoto rájött, hogy a japán háború utáni gazdasági és népességi fellendülés nagy igényt támaszt majd az üzleti oktatásra szánt intézmény iránt. Így 1953-ban Nagoya Kereskedelmi Egyetem

Akkreditáció: Az NUCB-nek két fő akkreditációja van, az AACSB-nek

A NUCB Business School büszkén jelenti be, hogy ez az első japán MBA program, amely kettős akkreditációt tart mind az AACSB International, mind az MBA-k szövetségétől. Ezek az AACSB és az AMBA cementek kiemelkedő kitüntetései a NUCB stratégiai kezdeményezése, hogy Japán és Ázsia üzleti iskolái közül a legjobbak legyenek. A globalizáció e korában az ilyen elismert akkreditációs testületek, mint az AACSB és az AMBA nemzetközi elismerését jelenti a folyamatos elkötelezettségünk a minőségbiztosítás fenntartása és a legmagasabb globális szabványok megőrzése mellett.

A Nagoya Kereskedelmi és Üzletági Egyetem és The NUCB Business School teljes mértékben felhatalmazást kap a japán oktatási, kulturális, sport-, tudomány- és technológiaügyi minisztériumra.

A NUCB és az AACSB International

AACSB International - A Szövetség az Advance Collegiate School of Business a szakmai szövetség főiskolai és egyetemi menedzsment oktatás és a premier akkreditációs ügynökség bachelor, mester és doktori képzési programok üzleti adminisztráció és számvitel.

2002-ben a Nagoya Kereskedelmi és Üzletági Egyetem

NUCB Business School és AMBA

The NUCB Business School az első és egyetlen japán üzleti iskola, amelyet az MBA-k akkreditálnak. Az AMBA akkreditáció csak a The NUCB Business School MBA és EMBA programjaira vonatkozik; míg az AACSB International jóváhagyja mind az egyetemi, mind a végzős programokat.

NUCB Üzleti Iskola és Eduniversal

Az Eduniversal a dánok által az egyetemeken és az iskolákon elhelyezett rangsorban szerepel az 1000 listán. Az NUCB-t az Eduniversal Tudományos Bizottsága választotta az egyik legjobb nemzetközileg elismert Business School-nak.

Ranglista

Akkreditációk

Helyszínek

  • The NUCB Business School Global Leader Program Admissions Office 1-3-1 Naka-ku Nishiki Nagoya, Japan , 460-0003, Nagoya

Programok

Az intézmény a következőket is kínálja:

Kérdések